ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
-
- Full Member
Re: ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Φίλος θα ήθελε να ανταλλάξει 1* ή skeet Teague chokes με 3* ή 3.5* και πάλι Teague choke.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- πανικος
κοπελια ευχαριστω οσους εδειξαν ενδιαφερων για το οπλο.τελικα αφου καταλαβα οτι ειναι δυσκολο να τον αποχωτιστο για αλλο οτιδηποτε οπλο η ανταλλαγη μπορει να γινει μονο με μιροκου η μπραουνινκ η μονο λεφτα που και τα λεφτα να παρω παλι οπλο θα γινουν δεν μπορω να φυλαξω αλλα εγεμωσα τους τοπους ευρωπουλλαπανικος έγραψε:πωλειται η ανταλλασεται με αλλο οπλο 28-30 λογω οτι εχω δυο οπλα τα ιδια.skb 805 32' polytsiok aristh katastasi.
ακομα ανταλλασεται με μοτορα μικρου η μεγαλου κυβισμου η αυτοκινητο.αν καποιος ενδιαφερεται μονο για αγορα στειλτε π.μ για την τιμη.το οπλο το εχω 5-6 χρονια αλλα φετος το κυνηγησα για τους πρωτους δυο μηνες με αριστα αποτελεσματα.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
ξανασκεφτου το ρε πανικκο μου για το μιροκου που σου ειπα!!πανικος έγραψε:κοπελια ευχαριστω οσους εδειξαν ενδιαφερων για το οπλο.τελικα αφου καταλαβα οτι ειναι δυσκολο να τον αποχωτιστο για αλλο οτιδηποτε οπλο η ανταλλαγη μπορει να γινει μονο με μιροκου η μπραουνινκ η μονο λεφτα που και τα λεφτα να παρω παλι οπλο θα γινουν δεν μπορω να φυλαξω αλλα εγεμωσα τους τοπους ευρωπουλλαπανικος έγραψε:πωλειται η ανταλλασεται με αλλο οπλο 28-30 λογω οτι εχω δυο οπλα τα ιδια.skb 805 32' polytsiok aristh katastasi.
ακομα ανταλλασεται με μοτορα μικρου η μεγαλου κυβισμου η αυτοκινητο.αν καποιος ενδιαφερεται μονο για αγορα στειλτε π.μ για την τιμη.το οπλο το εχω 5-6 χρονια αλλα φετος το κυνηγησα για τους πρωτους δυο μηνες με αριστα αποτελεσματα.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!