Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ας τες κάμουν 10, αν με το να τες κάμουν 10 σημαίνει θα γίνει καταπολέμηση της λαθροθηρίας, των επιβλαβών και λυθούν ούλλα τα προβλήματα και θα ανακάμψει το κυνήγι ΔΕΧΟΥΜΑΙ. Πράγμα που δεν πρόκεται να γίνει. Απλώς με την μείωση το θήραμα θα έχει πιο λίγη πίεση από τους νόμιμους κυνηγούς. Στο τέλος της ημέρας θα έχουν παραπάνω θήραμα να κτυπούν οι λαθροθήρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 19 Μαρ 2014, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Μάλλον εννοεί 15 φίλε Χρίστο (το 1ο)
Πάντως ότι εν πατσαρκές που θέλουν έχεις δίκιο...
[/quote]
φιλε γ@μουν μας κανονικα!
και να σου πω τι γνωμη μου......... δαμε εκουρεψαν ουλλο το κοσμο και κανενας εν αντισταθηκε ουτε ειδαμε να αλλασσει κατι!! ειμαστε αρνια σαν λαος και τα ιδια θα γινουν και με το κυνηγι! διοτι που τες 45000 αδειες μονο 2-3-5000 εν αποφασισμενοι να παλεψουν και επειδη οι υπολοιπες 40000 εν θα καμουν τπτ για να στηριξουν τους λλιους .....ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ!

Πάντως ότι εν πατσαρκές που θέλουν έχεις δίκιο...

και να σου πω τι γνωμη μου......... δαμε εκουρεψαν ουλλο το κοσμο και κανενας εν αντισταθηκε ουτε ειδαμε να αλλασσει κατι!! ειμαστε αρνια σαν λαος και τα ιδια θα γινουν και με το κυνηγι! διοτι που τες 45000 αδειες μονο 2-3-5000 εν αποφασισμενοι να παλεψουν και επειδη οι υπολοιπες 40000 εν θα καμουν τπτ για να στηριξουν τους λλιους .....ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- spyrosspyrou851
Παιδιά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, όπως εκατάντησεν η Κύπρος, το τελευταίο πράγμα που σκέφτουνται οι αρμόδιοι είναι πως να διορθώσουν το κυνήγι. Δαμέ οι κατόχοι αξιογράφων έχει 1 χρόνο που παουρίζουν τζιαι τι έγινε; Τζίνοι για τις ιδιωτικοποιήσεις παουρίζουν τζαι τι έγινε; Τζίνοι που εκουρευτήκαν τζιαι επαουρίζαν τι έγινε; Μετά το Μαρί επαουρίζαν τι έγινε; Δυστυχώς όπως είναι τα πράματα, τζιαι να θέλουν να βοηθήσουν έχουν πιο σημαντικά προβλήματα να λύσουν είτε μας αρέσει είτε όι. Όπως λαλεί τζιαι η αγγλική έκφραση "They have bigger fish to fry".WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
και να σου πω τι γνωμη μου......... δαμε εκουρεψαν ουλλο το κοσμο και κανενας εν αντισταθηκε ουτε ειδαμε να αλλασσει κατι!! ειμαστε αρνια σαν λαος και τα ιδια θα γινουν και με το κυνηγι! διοτι που τες 45000 αδειες μονο 2-3-5000 εν αποφασισμενοι να παλεψουν και επειδη οι υπολοιπες 40000 εν θα καμουν τπτ για να στηριξουν τους λλιους .....ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ!
- MARIOSE
+ το ότι φίλε έχει πολύ κόσμο που είναι πνιμένος οικονομικά και δεν ασχολείτε με τίποτε άλλο.
Αλωνίζουν οι αχάπαροι...
Αλωνίζουν οι αχάπαροι...
- Laurona
Εδω που ηρθσν τα πραματα φιλε μου διαφωνω μαζι σου.
Διοτι δεν πρεπει να γινει κατι καινουργιο η με επιπλεον κοστος.
Απλα πρεπει να κανουν την δουλεια τους αντι να καθονται απλα κ να πληρωνονται.
Αλλιως εχει πολυ κοσμο ορεξατο γισ δουλεια που δυστυχως ειναι ανεργος.
Εαν δεν κανεις υην δουλεια σου απολυεσαι.
Εαν μειωθουν οι εξορμησεις κ η δουλεια μας ειναι μονο τα περδικια κοτοπουλλα τοτε να απολυθουν και οι επιπλεον υπαλληλοι αφου δεν χρειαζονται.
Που θελω να καταληξω?
Δεν μπορεις πλεον να ξεφευγει κανενας των ευθυνων του.
Να δουλεψουν για αυτο που προσληφθηκαν αλλιως σπιτι τους.
Οπως εχουμε κ μεις με τες δουλειες μας καθημετινα.
Φτανει πια να περνουμε ανουσιες κ ευκολες αποφασεις που μας βολευουν κ μας βραζουν την καρεκλα χωρις να λογοδοτουμε.
Η κριση απαιτα δουλεια απο εμας.απο αυτους οχι?
Διοτι δεν πρεπει να γινει κατι καινουργιο η με επιπλεον κοστος.
Απλα πρεπει να κανουν την δουλεια τους αντι να καθονται απλα κ να πληρωνονται.
Αλλιως εχει πολυ κοσμο ορεξατο γισ δουλεια που δυστυχως ειναι ανεργος.
Εαν δεν κανεις υην δουλεια σου απολυεσαι.
Εαν μειωθουν οι εξορμησεις κ η δουλεια μας ειναι μονο τα περδικια κοτοπουλλα τοτε να απολυθουν και οι επιπλεον υπαλληλοι αφου δεν χρειαζονται.
Που θελω να καταληξω?
Δεν μπορεις πλεον να ξεφευγει κανενας των ευθυνων του.
Να δουλεψουν για αυτο που προσληφθηκαν αλλιως σπιτι τους.
Οπως εχουμε κ μεις με τες δουλειες μας καθημετινα.
Φτανει πια να περνουμε ανουσιες κ ευκολες αποφασεις που μας βολευουν κ μας βραζουν την καρεκλα χωρις να λογοδοτουμε.
Η κριση απαιτα δουλεια απο εμας.απο αυτους οχι?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- MARIOSE
Σύμφωνος μαζί σου.
Μόνο με λαική απαίτηση και εξαναγκασμό στυλ Τρόικας θα γίνει αυτό.
Μόνο με λαική απαίτηση και εξαναγκασμό στυλ Τρόικας θα γίνει αυτό.
-
- Full Member
ωσπου ο κοσμος ΨΗΦΙΖΕΙ δεν γινεται τιποτε
εχει τοσα χρονια που μας τα εκαμαν ουλλα κ εμεις συνεχιζουμε να ψηφιζουμε
εγω προσωπικα ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ
κ για οσους δεν το ξερουν η ψηφος ειναι προαιρετικη απο τοτε που θεωρητικα ειμαστε ευρωπαιοι
γι αυτο η γνωμη μου(αν θελετε φυσικα)ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ να δουμε μια αποχαρα 80% να δουμε αν αλλαξει κατι
κ για οσους δεν το ξερουν η ψηφος ειναι προαιρετικη απο τοτε που θεωρητικα ειμαστε ευρωπαιοι
γι αυτο η γνωμη μου(αν θελετε φυσικα)ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ να δουμε μια αποχαρα 80% να δουμε αν αλλαξει κατι
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Φιλουι μου οι ανθρωποι που κοφκει ο νους τους ακομα πρεπει να ψηφιζουν αυτους που θα τους καμουν την πιο λιη ζημια και οχι αυτους που θα "βοηθησουν".με τους αχρηστους που εχουμε και το σαπιο συστημα τους αυτο ειναι το μεγαλυτερο καλο που μπορουμε να εχουμε απο τις εκλογες.εστω και 3 ατομα να ψηφισουν αυτοι παλε θα φκαλουν τον βολευτη τον ευρωβολευτη τον προεδρο τον δημαρχο...με την αποχη δεν καμνουμε τιποτε.θα "λυπηθουν"για λιγες μερες στον αερα και υστερα στα αρχ..α τους ολα και παλε απο την αρχη.ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ωσπου ο κοσμος ΨΗΦΙΖΕΙ δεν γινεται τιποτε
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
κοπελια δειτε βιντεο να πελλανετε...και υστερα στην κυπρο μιλουμε για οπλα των 2, 3, 5, 10 χιλιαδων ευρω, για φουσεγγια, για αυλους και πελλαρες!!!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?