Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.

Απάντηση
marios a.
Full Member

Re: Νομοθετικα Διλημματα..Αδικοι νομοι ή ανευθυνοι πολίτες.

Δημοσίευση από marios a. »

Πανικος Setter έγραψε:http://www.ant1iwo.com/webtv/ant1news/

Στο 20 λεπτό για όσους το έχασαν
και για να ξαναφκεί η πίεση σε όσους το είδαμε :lol: :twisted:
Στο25λεπτο :''... να ολοκληρωθει η τηλεφωνικη μελετη καρποσης...." Ναι χαλοου εγω μιλω? Χαλια η εψεσινη καρπωση. Πολλα λλιους λαους επεξαμεν.. Μονον 7. Εσπασεν ο προβολεας μας αλλα εννα παμεν τζιαι αποψε. Εχω τραπεζι με κατι δικους μου πολιτικους εννα καμω τζιαι καμποσα αμπεροπουλια. επιασα τα μες τα διχτυα "
Ε ρε πατσους, κλωτσους τζιαι ραφτην που μας χρειαζεται...
Εκαμαμεν τα ουλλα κ εμεινε η τηλεφωνικη ερευνα.

:evil: :evil: ΠΑΤΑΞΗ εκαμαμεν? Μετρα επηραμεν? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

marios a. έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:http://www.ant1iwo.com/webtv/ant1news/

Στο 20 λεπτό για όσους το έχασαν
και για να ξαναφκεί η πίεση σε όσους το είδαμε :lol: :twisted:
Στο25λεπτο :''... να ολοκληρωθει η τηλεφωνικη μελετη καρποσης...." Ναι χαλοου εγω μιλω? Χαλια η εψεσινη καρπωση. Πολλα λλιους λαους επεξαμεν.. Μονον 7. Εσπασεν ο προβολεας μας αλλα εννα παμεν τζιαι αποψε. Εχω τραπεζι με κατι δικους μου πολιτικους εννα καμω τζιαι καμποσα αμπεροπουλια. επιασα τα μες τα διχτυα "
Ε ρε πατσους, κλωτσους τζιαι ραφτην που μας χρειαζεται...
Εκαμαμεν τα ουλλα κ εμεινε η τηλεφωνικη ερευνα.

:evil: :evil: ΠΑΤΑΞΗ εκαμαμεν? Μετρα επηραμεν? :twisted: :twisted:
ΦΙΛΕ..

ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ?
ΠΟΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΛΑ8ΡΟΘΗΡΙΑΣ?
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑ8ΡΟ8ΗΡΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ?
ΠΟΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΑ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ?

ΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 8ΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ........Ε ΓΙΑ Κ@ΥΛΙΕΣ ΣΙΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

mikros έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Ρε Μικρε σε ποσα χρονια γινεσαι 18 ?
Τι σημασια εχει ειτε σε 1 ειτε σε πεντε ειτε σε δεκα...
Στρατο στην Κυπρο δεν θα καμω,οταν και αν γυρισω πισω υπαρχει ταμειο θηρας, ισως να περασω να βγαλω αδεια στρουφου και φιλικουτουνιου... :evil:
πρην 2 χρονια οταν σου εγραψα "οσπου να φκαλεις εσυ αδεια ρε Αντρικο ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ" και πως ολοι μας πρεπει να συνεισφερουμε με τον τροπο μας , γιατι "λιγο η πολυ ολοι μας ακομη και με τον ΛΑΘΟΣ τροπο κυνηγιου μας επιβαρυνουμε το κυνηγι !"
απο αυτους που τωρα βλεπω εδω να κλαινε και να φωναζουν πολλοι ηταν που με κοροιδευαν και μου ελεγαν "να σου βαψουμεν τα περτιζια που φκαλεις κοκκινα να μεν τα παιζει κανενας αλλος" (οι φτωχοι ανθρωποι δεν καταλαβαν τοτε πως τα 3-4 περτιζια ο 1ς λαγος και η 1-2 φραγκολινες που καταφερνουν να παρουν αφου μας φυγουν εμας με τα σκυλια , σε μας δεν κανουν καμια διαφορα στην καρπωση... κανουν στον πληθυσμο του θηραματος αφου αυτο το θηραμα που προβουρα ειναι ο μητρικος πληθησμος που την επομενη σεζον θα εδεινε απογονους )

οπως τωρα οι ιδιοι εξυπνοβλακες εν να πεταχτουν και να μου πουν ...
" τα 20-30 περτιζια που παιζεις εσυ ενεν καταστροφη στον μητρικο πληθυσμο και εν τα 2-3 που να παιξει το γερουι ?"
γιαυτο και τους απαντω εκ των προτερων
να αφηκεις 1 κυνηγο με τον σκυλο του πας σε ενα βουνο να φακα γυρο 2 μηνες που το προι ως την νυχτα δεν θα καταφερει να παιξει ουλα τα περτιζια/λαους ! παντα θα εχει θηραμα που θα του προβουρα/θα του γελα κτλ κτλ
να αφηκεις 1 κυνηγο με το σκυλο του πας σε ενα βουνο, και στην ακρη του βουνου βαλεις 2 σκοπους στες 5 μερες δεν μεινει μουγια γιατι το θηραμα αργα η γριορα εν να παει να δοκει πας τους σκοπους !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

sotiris!129 έγραψε:
mikros έγραψε:
Στρατο στην Κυπρο δεν θα καμω,οταν και αν γυρισω πισω υπαρχει ταμειο θηρας, ισως να περασω να βγαλω αδεια στρουφου και φιλικουτουνιου... :evil:
πρην 2 χρονια οταν σου εγραψα "οσπου να φκαλεις εσυ αδεια ρε Αντρικο ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ" και πως ολοι μας πρεπει να συνεισφερουμε με τον τροπο μας , γιατι "λιγο η πολυ ολοι μας ακομη και με τον ΛΑΘΟΣ τροπο κυνηγιου μας επιβαρυνουμε το κυνηγι !"
απο αυτους που τωρα βλεπω εδω να κλαινε και να φωναζουν πολλοι ηταν που με κοροιδευαν και μου ελεγαν "να σου βαψουμεν τα περτιζια που φκαλεις κοκκινα να μεν τα παιζει κανενας αλλος" (οι φτωχοι ανθρωποι δεν καταλαβαν τοτε πως τα 3-4 περτιζια ο 1ς λαγος και η 1-2 φραγκολινες που καταφερνουν να παρουν αφου μας φυγουν εμας με τα σκυλια , σε μας δεν κανουν καμια διαφορα στην καρπωση... κανουν στον πληθυσμο του θηραματος αφου αυτο το θηραμα που προβουρα ειναι ο μητρικος πληθησμος που την επομενη σεζον θα εδεινε απογονους )

" τα 20-30 περτιζια που παιζεις εσυ ενεν καταστροφη στον μητρικο πληθυσμο και εν τα 2-3 που να παιξει το γερουι ?"
να αφηκεις 1 κυνηγο με τον σκυλο του πας σε ενα βουνο να φακα γυρο 2 μηνες που το προι ως την νυχτα δεν θα καταφερει να παιξει ουλα τα περτιζια/λαους ! παντα θα εχει θηραμα που θα του προβουρα/θα του γελα κτλ κτλ
να αφηκεις 1 κυνηγο με το σκυλο του πας σε ενα βουνο, και στην ακρη του βουνου βαλεις 2 σκοπους στες 5 μερες δεν μεινει μουγια γιατι το θηραμα αργα η γριορα εν να παει να δοκει πας τους σκοπους !
Σωστός!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

sotiris!129 έγραψε:
mikros έγραψε:

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
karatzaferis11
Full Member

Δημοσίευση από karatzaferis11 »

Ρε παιδια εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

karatzaferis11 έγραψε:Ρε παιδια εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε .
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΙΛΕ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Δεν πρεπει να το βλέπουμε έτσι παιδια, πρεπει παρα τις δυσκολίες να επιμένουμε και προσωπικα σας δηλώνω οτι οι εισηγήσεις που γίνονται εδώ δεν γίνονται ανεφ λόγου.. ;)
Εγω τις δηλώσεις αυτές δεν τις περνώ ακομα στα σοβαρά, γνωριζω οτι δεν εχει παρθεί απόφαση και η σύμφωνη γνώμη όλων τον επαρχιών.
Αυτο που με λυπεί όμως, ειναι οτι το κυνηγι δεν ειναι η σκέψη και κρίση του οποιουδήποτε καρεκλοκενταυρου, το κυνηγι χριαζεται μελέτες, κοινή λογική, ανθρώπους επιστημονικά καταρτισμένους με όρεξη και κυνηγετικη γνώση. Πολλοί απο εμάς κανουμε απλές εισηγήσεις κοινής λογικής αλλα και λόγο εμπειριών. Στο παρόν φορουμ και εξ´ όσων γνωριζω υπάρχουν τουλάχιστον δυο συνάδελφοι αν θυμαμε καλά, που εχουν και την επιστημονική κατάργηση σαν βιολόγοι, θηραματοπόνοι και κατα καιρούς εχουν μοιραστεί μαζι μας καποιες ιδεες τους, ιδεες που μπορει να μοιράστηκαν και με τους συλλόγους τους, αν ειναι κάπου μέλη. Αντίθετα δε με τους διοικούντες της κυνηγετικής κοινότητας που απλά, αποφασίζουν και διατασσουν, εχω την εντύπωση οτι οι πλειστοι απο αυτούς δεν εχουν καν κατάρτηση και να μην πω για κυνηγι, που απλα το εχουν ακουστά.
Παρόλα αυτα, μια εικοσαετία τωρα, βλέπουμε παρόμοιες αποφάσεις, χωρις καμία μελετη και τεκμηρίωση απόφασης, αποφάσεις συρρηκνωσης του κυνηγιου, που δεν εχουν προσφέρει απολυτος τίποτα αλλα αντίθετα προσφέρουν χώρο σε καθε επαγγελματία και καιροσκόπο λαθροθηρα, δημιουργούν κρεατοσυλλεκτες κυνηγούς, που η στέρηση και η άγνοια, τους κάνει να θέλουν να κρεμάσουν και τα δέντρα.
Πιστεύω θα πρεπει να αναμένουμε την λήψη αποφάσεων και αν αυτές ειναι επανάληψη του ίδιου έργου που βλέπουμε και έχουμε αηδιάσει, θα πρεπει όπως είπαν και άλλοι να δείξουμε οτι υπάρχουμε.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αντρεα.
Το κυνηγι κ το ψαρεμα αποτελουν παθος ζωης στην κυπρο.
Ακριβοπληρωμενα παθοι που αντανακλουν ολοκληρους τομεις στην ζωη και συην οικονομια.
Τετοιου ειδους παθη, που ανηκουν στο γενικο συνολο, δυστυχως προσφεραν παντα ευκαιριες ευκολου χρηματος κ θεσης.
Αυτο λοιπον εκμςταλευτηκαν ορισμενοι και εχουμε τα σημερινα διοτι η δραση ειναι αλυσιδωτη.
Ακομη κ στην ηγεσια μας αυτο επικρατει και γιαυτο δεν σντιπροσωπευομαστε.
Τα παθη αυτα προσφεραν σε καποιους το προσφορο εδαφος.....χαρην της δικης μας αγαπης για αυτα.
Καθε τοσο λοιπον απο αυτα πιυ γραφονται, δθαλεγονται τα ευκολα και απλα, και ιυοθετουντε απλα για να δικσιολογουνται καπως οι πληρωσεις ρων θεσεων στις ηγεσιες.
Στο κυνηγι για χρονια επικρατει στασιμοτητα.
Καμια σωστη δθαχειρηση κ ενέργεια η μελετη προς πραγματικο του οφελος.
Καμθα ιρεξη γθα δουλεια, απο αυτους που ειναι η δουλεια τους.
Ο νομοταγης κυνηγος κ ο χαμηλομισθος θηροφυλακας αφεθηκαν ερμεο των λαθροκυνηγων.
Οι κυνηγετικοι συλλογοι γινονται για να τυπωνονται ταπελλες φανελες κ βα δημιουργουνται ταμεια.
Σημερα που μιλουμε. Καλειτε ο κυνηγος να συντηρει σκυλο η να κτισει κουταβι μεσα απ το κλουβι.
Να πληρωνει περδικθα κοτοπουλα για να κοκορευεται η ηγεσια τηλςφωνικες καρπωσεις.
Να απειλειται κ να στερειτε θηραμα γιατι οι νομοι ειναι γρσμμενοι αντι στο συνταγμα , καπου αλλου στο σωμα μας.
Πλεον δεν παει αλλο.
Αν δεν θεσπιστουν ελεγχοι στα οργανα που διοικουν, εαν δεν ενημερωθει η δικαστικη εξουσια και να εφαρμοστουν οι νομοι, εαν δεν μπουν νεα προσωπα με ορεξη για δουλεια και λιηοδοτηση στα ποστα διοικησης, εαν δεν μπουν υποχρεωσεις στους κυνηγετικους συλλογους, εαν δεν γινουν σεμιναρια επιμορφωσης κυνηγετικης παιδειας, εαν συνεχισει να τιμωρειτε ο νομιμος κυνηγος, συντομα καποιοι θα βρεθουν ξεκρεμαστοι.
Γιατι η ιστορια εδειξε πολλες φορες οτι η ανοχη......κανει καμπυλη και μετα την κορυφωση της.......το κατεβασμα ηταν παντα αποτομο.....και ασχημο....δυστυχως για ολους.
Το κυνηγι κ το ψαρεμα μπιρουσε να ηταν ηγετικις τομεας στην οικονομια......και τροπος χαλιναγωγησης των σημερινων αποτελεσματων απο ρα πτοβληματα για τον καθε εναν μας.
Θα μπιρουσε να δωσει θεσεις εργασιας για πολυ κοσμο κ ευκαιριες αναπτυξης.
Αντι αυτου δινει καρεκλες κ ποστα.....καφε κυπριακο, εφημεριδα....και ταχυνοπιττα.....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Σωστός, Χρυσανθε και νομίζω πλέον ο κόμπος εχει φτάσει στο χτένι..!!!!
Η παρουσία μας και η αντίδραση μας πρεπει να θεωρήται δεδομένη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”