ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΘΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗ?

ΕΓΩ....ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ(ΧΑΛΚΟΣ,ΝΙΚΕΛ)ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, Κ.Λ.Π ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ)ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΚΑΓΙΑ!!!
Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΙΚΑΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΨΟΥΛΙ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

ΕΤΣΙ Κ'ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ(OLYMPIA GEM32)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ.

ΑΝΟΙΞΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ (ΠΙΕΣΗΣ)..ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ.

ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΕΜΠΕΝΑΝ ΣΧΕΔΩΝ +-9 ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΙΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΛΥΒΔΟ!!!
ΔΙΝΩ ΜΙΑΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ...ΣΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2.5-3-4-5% ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΟΛΥΒΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗ.

ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΥΝΗΣΙ.. "ΠΑΝΤΟΤΕ" ...ΕΚΛΕΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΙΝ.

ΑΥΤΗ Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΜΟΥ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 4 ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ + 4 ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΤΕΛΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ'ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
vti-chris
Full Member

Re: ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

Δημοσίευση από vti-chris »

Ωραία δουλειά!!!
Πολύ θα ήθελα να δω τη συλλογή με τα φυσίγγιά σου ρε Σόλωνα!!!!

Αναμένουμε τα αποτελέσματα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μπράβο και απο εμένα Σόλωνα για την προσπάθεια σου, θα μπορούσες βέβαια να μας ζητουσες να σ'τα φτιάξουμε όπως θα ήθελες και να γλιτωνες τον κόπο.... :D

Είμαι και εγω περίεργος για τό αποτελεσμα, εχω την εντύπωση οτι την πιο σφηκτη κατανομη και την πιο μεγαλη διατρηση θα την εχουν τα επιχαλκωμενα, νομίζω οτι η επιχαλκωση πιάνει πιο βαθιά απο την επινικελωση στον μολυβδο, με αποτελεσμα τα επιχαλκωμενα να ειναι και ελάχιστα πιο σκληρά.
Θα αναμένουμε.
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Για αλλη μια φορα κ.Σολωνα μπραβο...
Αναμενουμε με ανυπομονεσια τα αποτελεσματα και να δουμε αν επαληθεφθουν οι μυθοι.
Καλο θα ηταν αν μπορεις και εχεις το χρονο να κανεις και μια δοκιμη με ατσαλινα σκαγια :)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σόλωνα μου, είσαι ένας πανικός :lol:

Ευχαριστούμε για τις δοκιμές σου. Μια ερώτηση, όσο αφορά τα χάλκινα/νικελωμένα, δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στις κάννες; Εννοώ ότι κάποια όπλα είναι εγκεκριμένα για να ρίχνουν και ατσάλινα σκάγια, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα χάλκινα/νικελωμένα ή δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά; Ευχαριστώ.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΙΚΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ! ΔΛΔ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΝΙΚΕΛ...!!
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!! ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΧΑΛΚΟΣ Η ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΛΩΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 8-9 ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΝΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ!! ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ..............!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΧΑΛΚΙΝΑ Η ΝΙΚΕΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΣ ΛΟΓΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΣΚΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Κριμα τα Gem 32gr που εχάλασες :lol: :lol: :lol: :lol: Σολων κατα τα αλλα καλο μέτρημα και μπραβο σου για το χρονο που σπαταλας για την επιμόρφωση του συνόλου. Να ρωρησω, πια ειναι η αποσταση δοκιμής που θακάνεις.?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ VS ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ VS ΝΙΚΕΛ

Δημοσίευση από Pathfinder »

LEFKIOS έγραψε:Κριμα τα Gem 32gr που εχάλασες :lol: :lol: :lol: :lol: Σολων κατα τα αλλα καλο μέτρημα και μπραβο σου για το χρονο που σπαταλας για την επιμόρφωση του συνόλου. Να ρωρησω, πια ειναι η αποσταση δοκιμής που θακάνεις.?
Επειδη μαλλον ο Σολωνας εν να μετρα ακομα σκαγια πανω στα χαρτονια να σου πω εγω κυριε Λευκιε....35μ :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”