Εγω λέω να ρωτήσουμε τον έμπορο, αντιπρόσωπο, γιατι απο οτι κατάλαβα απο την απάντηση που πήρε ο φίλος Nature, ο εμπορας πρεπει να θέλει να αλλάζει τις παρτίδες αναλόγως καιρικών συνθηκών κατα την εισαγωγή......

Athos 1978 έγραψε:Δηλαδή υπάρχουν με Α1 και TECNA , η δικές μου τη μπαρούτι είναι ?
ακριβώς! ήδη θα έπρεπε να το εχεις πράξει!και για τα σκάγια ο αντιπροσωπος το ζητησε? οπως φαινεται καποιοι ιταλοι και καποιοι κυπραιοι εχουν την εντυπωση πως ειναι διανειες και οι υπολιποι ηλιθιοι!!!nature έγραψε:Φίλε στείλε τους email και ζήτα το λόγο. Θα απαντήσουν σίγουρα και είμαι περίεργος να δω τι θα γράψουν.Breda Pegaso έγραψε:Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι το μπαρουτι και τοσο...ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!
Γιατι αυτο? ποια εξηγηση υπαρχει? εχει 9 νουμερο μεσα! Και πουλουν τη για φασσα και λαγο...
Καμοια διαφωνια ομως υπαρχουν τοσες επιλογες σην αγορα που το βλεπω λιγο αχρειαστο. Μπορει και να κανω λαθοςBreda Pegaso έγραψε:Eγω οσον αφορα την ιδιογομωση ημουν αρνητικος στην αρχη. Οταν τελικα εξεκινησα αρεσε μου πολλα...καμνεις το φυσιγγιο σου οπως το θελεις και συμφωνα με τον τροπο που κυνηγας.