PERCORSO CACCIA 36GR????????????
- canastas
- Full Member
Re: PERCORSO CACCIA 36GR????????????
Εν για αυτό που δεν επέφταν οι κυρίες και δεν εκούτσιουν 

THE BEST THERE IS
- Breda Pegaso
Σολωνα ετσι οπως σε βλεπω την ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ και τα χαπια δεν τα γλιτωνεις!
Στο πακετο εγραφε 36 γρ και Νο 4Χ6
Μεσα ειχε σκαγια μεγεθους 2,7μμ (#6) και 2,1μμ (#9) και βρηκα και πολυ λιγα 1,8 μμ!!!
Η πυριτιδα πρεπει να ειναι μια απο τις Α1 και το καψουλι ειναι το ασπρο 684.

Μεσα ειχε σκαγια μεγεθους 2,7μμ (#6) και 2,1μμ (#9) και βρηκα και πολυ λιγα 1,8 μμ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Στέφανε μπορεί να μην είναι Α1 αλλά Α1sp ή A1-36 που έχουν την ίδια όψη αλλά μπορούν να δουλέψουν με πιο πολλά γραμμάρια από την απλή Α1.
Ωραίο πράγμα η ιδιογόμωση για όσους μπορούν να μην μεταλλαχθούν σε πουλιά με φτερά και να πετάξουν!!!
Ωραίο πράγμα η ιδιογόμωση για όσους μπορούν να μην μεταλλαχθούν σε πουλιά με φτερά και να πετάξουν!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
Αφού την έπαθα και εγώ έστειλα mail (6/2012) στη nobel sport και πήρα την παρακάτω απάντηση.
"Dear......you’re right the powder in the picture is not Tecna but a Vectan A, and these cartridges were expecially produced on the request of our Cyprus distributor last year".
Ο δικός μας αντιπρόσωπος αποφάσισε να τις παραγγείλει με διαφορετικό μπαρούτι. Πέρσι και πρόπερσι πήρα και εγώ με Vectan A που ειλικρινά καμία σχέση. Το προσεχή Οκτώβρη, αυτές που πήρα ήταν οι κανονικές με tecna.
"Dear......you’re right the powder in the picture is not Tecna but a Vectan A, and these cartridges were expecially produced on the request of our Cyprus distributor last year".
Ο δικός μας αντιπρόσωπος αποφάσισε να τις παραγγείλει με διαφορετικό μπαρούτι. Πέρσι και πρόπερσι πήρα και εγώ με Vectan A που ειλικρινά καμία σχέση. Το προσεχή Οκτώβρη, αυτές που πήρα ήταν οι κανονικές με tecna.
- Breda Pegaso
Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι το μπαρουτι και τοσο...ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!
Γιατι αυτο? ποια εξηγηση υπαρχει? εχει 9 νουμερο μεσα! Και πουλουν τη για φασσα και λαγο...
Γιατι αυτο? ποια εξηγηση υπαρχει? εχει 9 νουμερο μεσα! Και πουλουν τη για φασσα και λαγο...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΣΚΑΓΙΑ...ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!Breda Pegaso έγραψε:Σολωνα ετσι οπως σε βλεπω την ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ και τα χαπια δεν τα γλιτωνεις!![]()
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ Α1 ΠΟΥ Κ'ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Α1 36 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ...ΘΑ ΖΕΡΟΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ

ΛΙΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
Εγω θελω καποιος εμπειρος ιδιογομωτης να μας εξηγησει λιο το καψουλι 684... Εγω σκεφτομαι οτι ειναι πυριτιδα γεμισμενη πολυ ψηλα για να βαλει 684...
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...ότι και να πούμε ποτέ δεν θα είμαστε 100% βέβαιοι.
Η λογική σου είναι σωστή με το αδύνατο "684" να αντισταθμίσει την εκτός ορίων γόμωση αλλά και πάλι γιατί να το κάνει από τη στιγμή που έχει άλλες 2-3-4 να την αντικαταστήσει.
Από την άλλη βλέποντας τα σκάγια πόσο σωστά επιλεγμένα είναι
...εγώ υποθέτω ότι τους έχουν μείνει πολλά 684 και είπαν να τα βάλουν να φεύγουν...λέω εγω τώρα!!!!!!!!!!!!
Η λογική σου είναι σωστή με το αδύνατο "684" να αντισταθμίσει την εκτός ορίων γόμωση αλλά και πάλι γιατί να το κάνει από τη στιγμή που έχει άλλες 2-3-4 να την αντικαταστήσει.
Από την άλλη βλέποντας τα σκάγια πόσο σωστά επιλεγμένα είναι

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
- Athos 1978
- Full Member
Δηλαδή υπάρχουν με Α1 και TECNA , η δικές μου τη μπαρούτι είναι ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Φίλε στείλε τους email και ζήτα το λόγο. Θα απαντήσουν σίγουρα και είμαι περίεργος να δω τι θα γράψουν.Breda Pegaso έγραψε:Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι το μπαρουτι και τοσο...ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ!