ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσίευση από loukas_loux »

ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΟΥ Η ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσίευση από marios10 »

Φιλε μου καλημερα τσεκαρε στο ebay.uk νομιζω εχει φτηνες..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Re: ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΚΑΝΟΝΙΣΤΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΤΥΚΟΚΛΟΥΒΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΖΕ... :D
S@v-v@s
Full Member

Δημοσίευση από S@v-v@s »

http://www.ebay.co.uk/itm/261379614051? ... EBIDX%3AIT

Touti pou vlepeis re file epiasa tin ego ton perasmeno mina apo Lemeso ena anthropo 140 euro. eixe arketes diathesimes. en i alitheia epsaksa to kai pou internet alla itan pio akrives oi ipoloipes epiloges an theleis na su ta girizei aftomata kiolas.
Epsaksa kai gia eidiko klouvi alla en ivra kati pou na kamnei. apoti fainetai prepei na kamo monos mou.
HunterCY
Full Member

Δημοσίευση από HunterCY »

Ρε κοπελια ξερετε κανενα στη παφο που φερνει εκολαπτικες? Δωστε κανενα τηλεφωνο
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΡΤΥΙΚΙΑ ΡΑΤΣΕΣ ΞΕΡΩ ΓΩ ,ΚΟΤΕΣ, ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΠΙΕΣ. ΗΝΤΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Fabarm
Full Member

Δημοσίευση από Fabarm »

loukas_loux έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΡΤΥΙΚΙΑ ΡΑΤΣΕΣ ΞΕΡΩ ΓΩ ,ΚΟΤΕΣ, ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΠΙΕΣ. ΗΝΤΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΡΑ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,

ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΝΟΥΕΣ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Fabarm έγραψε:
loukas_loux έγραψε:ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΡΤΥΙΚΙΑ ΡΑΤΣΕΣ ΞΕΡΩ ΓΩ ,ΚΟΤΕΣ, ΦΑΣΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΠΙΕΣ. ΗΝΤΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΡΑ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,

ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΝΟΥΕΣ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΦΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ, ΕΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΤΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ΠΑΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ? Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΤΕΛΟΣΠΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ELECTRICAL THERMOSTAT INCUBATOR. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΩ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΑΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Giorgos88
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos88 »

loukas_loux έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΙΚΗ? Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΤΕΛΟΣΠΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ELECTRICAL THERMOSTAT INCUBATOR. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΩ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΑΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Το λοιπον ρε φιλε μου...πρωτα πρωτα καλα εκαμες και αρχισες με ορτυκια ειναι τα πιο ευκολα. Τωρα για την υγρασια που λαλεις δεν ξερω την εκκολαπτικη σου αλλα κατα 99% δεν ρυθμιζεται μονη της. οσο παραπανω νερο βαλεις τοσο παραπανω υγρασια δημιουργειτε. Εν καλα να πιασεις ενα υγρασιομετρο φτηνο απλα για να εχεις μιαν ιδεα του τι γινεται. Η υγρασια ειναι λιγοτερο σημαντικη στην αρχη και περρισσοτερο προς το τελος. η υγρασια καμνει 2 πραματα ενα οτι μαλακωνει το τσοφλι για να σπαζει πιο ευκολα και 2ο βοηθα να ξεκολλουν τα πουλια πιο ευκολα που ειναι πολυ σημαντικο πραμα. Παντα με μετρο ομως γιατι η υπερβολικη υγρασια μπορει να κλεισει τους πορους του αυγου και να ψοφησουν.

Ακομα 5-6 σημαντικα πραματα που πρεπει να προσεξεις
πλενουμε καλα τα αυγα πριν να τα βαλουμε
στις 5-6 μερες με ενα δυνατο φαναρουι τσιακαρουμε και βγαλουμε τα ασπορα και γενικα τα σκαρτα αυγα γιατι μπορει να δημιουργηθουν αλλα προβληματα
αν δεν τα γυριζει μονη της η εκκολαπτικη φροντιζουμε να τα γυριζουμεν τουλαχιστο 2-3 φορες την ημερα. βοηθα να δυναμονουν τα πουλια και βγαινουν πιο ευκολα
το πιο σημαντικο ειναι αφου ξιπουλιασουν και μετα να μειωσουμε οσο γινεται την θνησιμοτητα. ειναι καλα να τα αφηνουμε μεσα στην εκκολαπτικη 12-24 ωρες για να στεγνωνουν καλα πριν να τα φκαλουμε. Αφου τα βγαλουμε κανονικα πρεπει να τα εχουμε παλι σε ελεγχομενη θερμοκρασια και να ριχνουμε την θερμοκρασια 1 βαθμο καθε μερα. αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι το νερο. τα ορτυκουθκια μπορει να πνιουν σε 3 ποντους νερο αλλα και να μην πνιουν μονο που θα βραχουν κρυωνουν και μπορει να ψοφησουν. μια ποτιστρα των καναρινιων εν αρκετη. επισης εκει που θα πατουν να μην ειναι γυαλιστερη επιφανεια γιατι γλιαζουν και ανοιουν τα ποθκια τους και μετα βαρτου ριγανη εν καταδικασμενα. και κατι τελευταιο να αλλαζεις συχνα το οτιδηποτε θα τα εχεις μεσα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”