Μπράβο, πολύ όμορφα φαίνεται πως πέρασες! Τέτοιες στιγμές μένουν για πάντα στο μυαλό και σου εύχομαι πολλές πολλές ακόμα Σόλωνα!!
Η συνάντηση ακόμα δεν καθορίστηκε, θα είναι ωραία να την κάνουμε κάποια στιγμή!
Ο Χρίστος μας κρατά ζεστούς!

ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΛΕΜΕΣΟ ΜΕΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ...ΟΙ ΤΑΜΠΑ ΤΟΥΜΠΑ...ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΚΟΚΟΝΕΣWOODPIGEONHUNTER έγραψε:Ε ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΟΣΩ![]()
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΦΟ!! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ! ΠΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ
κι εγω μεσα ρε παιδια αλλα εξαρταται που την μερα διοτι δουλευω νυχτες εγω αν ειναι καμια καθημερινη θα κανονισω να με αλλαξουνSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ...ΑΛΛΟΣ...ΑΛΛΟΙ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΩΙWOODPIGEONHUNTER έγραψε:κι εγω μεσα ρε παιδια αλλα εξαρταται που την μερα διοτι δουλευω νυχτες εγω αν ειναι καμια καθημερινη θα κανονισω να με αλλαξουνSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ...ΑΛΛΟΣ...ΑΛΛΟΙ?παρασκευη- σαββατο με τπτ
νασε καλα ρε μαριε!!!MARIOSE έγραψε:Όποτε θέλετε παιδιά εγώ θα κανονίσω και φίλε Χρίστο άμα θέλεις έρχομαι και σε παίρνω να πάμε με ένα αυτοκίνητο.
Καλημέρα σας, ΟΚ Χρίστο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα ρε φίλε, μάλλον είμαι ΟΚ για όποτε θέλετε. Οι υπόλοιποι?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:νασε καλα ρε μαριε!!!MARIOSE έγραψε:Όποτε θέλετε παιδιά εγώ θα κανονίσω και φίλε Χρίστο άμα θέλεις έρχομαι και σε παίρνω να πάμε με ένα αυτοκίνητο.
νομιζω οτι πρεπει να ορισουμε μερα και ωρα ...... τυπικα να δουμε ποσοι ειμαστε!!! εχει ποστα για ουλλους παντως!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΕ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΖΙΝΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()