Beretta M-92 Fs Co2 pistol

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Beretta M-92 Fs Co2 pistol

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω το μονο που ηθελα να θειξω με τουτα τα πσιγνιδια οταν τεθηκε το θεμα ηταν το θεμα ασφαλειας στο σπιτι.

Τα μωρα ολη μερα κρατουν παρομοια κ πεζουν.
Ενας να βρεθει ασχετος με το θεμα οπλο να αγορασει κ να το αφησει στο τραπεζι της κουζινας γεματο, εγινε το κακο.

Τουλαχιστον στον βωμο αλλων συμφεροντων ας υποχρεωναν τους αγοραστες να επιαναν μια κλειδαρια σκανδαλης.
Θα εκανε τους αγοραστες να καταλαβουν οτι ειναι οπλο.

Μην ξεχνατε οτι δεν μπορει να τα αγορασει μονον καποιος οπως εμας αλλα οποοσδηποτε, ακομη και λαποιος που δεν ξαναπηρε οπλο στα χερια του.

Δεν εχω τιποτε εναντιων με τα πιστολια, αντιθετα μιυ αρεσουν πολυ κ προσφερουν πολυ κσλη σκοποβολη και δυσκολη.

Εριξα πολλες σφαιρες με αληθινα σε εκπαιδευσεις και καποιος που με ενα 45 κτυπα κεντρο στα 25 μετρα θεωρειτε αριστος σκοπευτης.

Τα χω με την προχειροτητα που ειδαν το θεμα οι ατμοδιες αρχες.

Στο θεμα μαε τωρα.
Καλοριζικα λεβεντες μου :lol:

Εεε ανιψιην εκοντεψεν η γιορτη μου.πιασμου εναν δωρο να γινουν τριο :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πολυ ωραια τα "παιγνιδια" σας κοπελια.Ποσα τα μωρα?και πετε μας και τιποτε παραπανω πχ δραστικο βεληνεκες κλπ κλπ κλπ :) ...καλοριζικα!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Πόσεςσ βολές μπορεί να κάνει πριν να θέλει ξανά γέμισμα;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

αν το βαλεις στην κατηγορια "παιχνιδια" μην το αγορασεις. Ειναι το πιο υπουλο οπλο, "σσεϊτανικο" λαλουν και οι τουρκοι. αυτα που ειπε ο Χρυσανθος πιο πανω ειναι πολυ σωστα! ειναι να μην πεσει στα χερια καποιου αμπάλατου αλλα σε πολλους αρεσουν τα πιστολια για αυτο ετρεξαν ολοι να παραγορηθουν ας ειναι και με το πιστολι αεροβολο, αλλα μην το υποτυμισετε ειναι και αυτο ενα όπλο και πριν το παρετε να εχετε τοπο να το κλειδωνετε και να μην φαινετε. να ειναι ασφαλισμενο και μακρυα απο παιδια γιατι ειναι πολυ ευθυβολο οπλο με πολλη δυναμη .
dimitris savva

διαβαστε μονο τα πιο κατω¨
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Το "παιγνιδι" δεν το ειπα ειρωνικα αλλα εντελως χαιδευτικα ;) .Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα αλλα με το νομικο πλαισιο ακομα να μην υπαρχει πουθενα το αναβαλω.Απλα σκεφτομαι πραγματικα αν οι περισσοτεροι που τα αγοραζουν ξερουν πραγματι τι αγοραζουν και τι κακο μπορει να προκληθει απο κατι τετοιο.Λογω τιμης ειναι ευκολοπροσητο για πολλους "αχαπαρους" που νομιζουν οτι αγοραζουν ενα "καλυτερης κατασκευης" οπλουι του παναηρκου. Πολλοι θα τα αφηνουν και ξαπολυτα ποτζιει τζιε ποδα γιατι εν "πιστολουι ολαν τι εννα γινει".Αλλοι πιο "αρτσιακκηες" εννα τα εχουν και μες τα αυτοκινητα τους η πανω τους οπως τους cowboys γιατι ξαφνικα νοιωθουν την ζωη τους να απειλειτε η γιατι η β..α τους εν μιτσια τζιε μιαλινισκει με το πιστολι πας την κοξα. Θα ηθελα να ξερω πως θα αντιμετωπισει ενας αστυνομικος καποιον που ανοιγει το ντουλαπακι του αυτοκινητου του να πιασει την αδεια του και πεφτει ποξω το πιστολι...τι θα καμει τζιεινος ο ανθρωπος?Ειμαστε τωρα εμεις οι Κυπραιοι για ετσι πραματα??ειλικρινα ειμαστε?Μακαρι να φκω ψευτης 1000 φορες αλλα θα εχουμε ιστοριες και πολυ φοβαμαι θυματα και τραυματισμους. Και κατι αλλο για να προλαβω καποιους, δεν αναφερομαι ουτε στον νουσιμο, ουτε στον λογικο ουτε στον προσεχτικο ουτε στον αθλητη η χομπυστα Κυπριο του ειδους.

Παντα φιλικα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Βρε Αλέξη, ματσούκα να δόσεις του αμπαλατου εν γίνετε επικίνδυνος?

Αμα πιάσεις το πιστόλι στα χερια σου καταλαβαίνεις αυτόματα οτι δεν ειναι κανενα αναβαθμισμενο οπλουι του παναϊρκου. Αν το χρησημοποιήσεις δεν καταλάβεις οτι ενα εν ενα οπλο δυνητικά επικίνδυνο και πρέπει να το σέβεσαι τοτε πρέπει να εισαι αυτιστικός.

Εγω εχει δυο μήνες που το εχω και τα μωρά μου ούτε που το είδαν.

Νομοθεσίες υπάρχουν και σύντομα θα αναβαθμιστουν αλλα σου λεω και το εξεις, νομοθεσίες για την οδήγηση μηχανοκινητων δεν έχει? Πόσες φορές δεν ακούμε οτι το ταδε μωρό εκαρφοσε καπου με το αυτοκίνητο/μοτορα του παπα του? Αμπαλατοι παντα θα υπάρχουν και πίστεψε με δεν ειναι μονο θεμα της Κυπρου.

Κατα τα αλλα καλορίζικα τα οπλακια κοπέλια. Εγω εβαλα και μια στοχοθηκη μεσα στο υπόγειο και καμνω τα χαζια μου τες νύχτες.
Si vis pacem, para bellum
Andreas chivas
Full Member

Δημοσίευση από Andreas chivas »

Για την αγορά του ισχύει η ίδια διαδικασία με τα όπλα?
dimitris savva

Andreas chivas έγραψε:Για την αγορά του ισχύει η ίδια διαδικασία με τα όπλα?
ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια, ολη η κουβεντα ειναι για να εχει και το κρατος τα ποσοστα του.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Σαν να και μυρισε αγωνας
σε σταθερο στοχο με αεροβολο πιστολι οξα φενεστε μου .... :) ;) ΑΤΕ ΒΑΡΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”