Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

browning9 έγραψε:φιλε ισως να ηταν η πιο τυχερη μου μερα..μετα απο αυτο η πιο καλη μου καρπωση ηταν 12 πουλια..σιγουρα θα μου μεινει αξεχαστο!θυμαμε χαρακτηριστικα δεν ηρτε ουτε 1 πανω που 40 μετρα υψος!τοσο ηρεμες ηταν!και ολες τις πηρα με το φυσιγγιο olympia quik 30gr 7no..απιστευτο φυσιγγιο..αν και τα τελευταια 2 χρονια δεν μου πολυαρεσει ισως κατι αλλαξε!
Φίλε και εγώ κάπως έτσι κόλλησα. Είχαμε σκύλλο και θα πηγαίναμε σε μια περιοχή στην πάφο. Ο κοπρίτης (χαιδευτικό) έφυγε από το κλουβί του και τον γυρεύαμε μια ώρα. Δεν προλαμβαίναμε να πάμε με την υπόλοιπη παρέα εκεί που προγραμματίσαμε και πήγαμε στην τύχη αλλού. Φίλε ήταν να μας φαν οι φάσσες! Το απόλαυσα και από τότε κόλλησα!
Εύχομαι να μας ξανατύχουν τέτοια όλους! 8-)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2014-03-07 23.08.43.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Sergios έγραψε:
2014-03-07 23.08.43.jpg
Για την μεσαία μην με ρωτάτε επιεννα να πιάσω μια κι εσηκωστηκε δίπλα μου που την τερατσιά.....έκοψε και μέσα που την βιασύνη μου στο 4αρι μια 32γρ ΒΒ......εσαντανοσα τες με τις 36γρ τις πράσινες το αποτελεσμα ήταν να συννεφκιασει ο τόπος που τα φτερά.....έμεινε η μισή....:(
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

2014-03-07 23.33.03.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

MARIOSE έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!! ΕΓΩ ΚΥΝΗΓΩ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝ ΕΚΑΜΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΝ ΣΗΜΕΝΟΥΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΒΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!! 8-)
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ!!!!
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΥ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!
ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΕΝ ΕΧΕΙ!! 365 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ :o :o :o
ΑΤΕ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΚΕΤΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΕΛΛΑΝΑ ΠΑΛΕ :evil: :evil: :evil:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ήρεμααα, απόλαυσε τες τζιαί λλίον ζωντανές, να γεννήσουν, να πολλύνουν, να δυναμώσουν τζιαί να αναμετρηθούμε τον Αύγουστο!
Πάντως είσαο κορυφή φιλούι μου! ;)[/quote]
ευχαριστω για τα καλα σου λογια ρε μαριε μου !!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ :D
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΦΑΣΣΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΑΛΛΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! :)
ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΜΑΣ :D
ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ :?: :?: :?: 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλή η σκέψη σου φίλε, αφού την έκαμες πρώτος πρότεινε τόπο, μέρα και ώρα και όσοι θέλουν και μπορούν να το πουν. Προσωπικά θα ήθελα να έρθω, :D
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΑΧΧ μικροι θνητοι που κυνηγατε περιστερια !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αν και δυσκολο το προγραμμα μου θα το πρισπαθησω να ειμαι μεσα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

sotiris!129 έγραψε:ΑΧΧ μικροι θνητοι που κυνηγατε περιστερια !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”