Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
SOLON ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ Α Σ ΜΠΑΡΟΥΤΙ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
VICTORYASE έγραψε:SOLON ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ Α Σ ΜΠΑΡΟΥΤΙ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
SONIC 28GR
EUROPA FELT 30GR
EUROPA PISTONI 30GR
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
-
- Full Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΛΩΝ.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:VICTORYASE έγραψε:SOLON ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ Α Σ ΜΠΑΡΟΥΤΙ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
SONIC 28GR
EUROPA FELT 30GR
EUROPA PISTONI 30GR
-
- Full Member
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ.....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Pathfinder
Σολωνα κανονισε να παμε μαζι....θελω τζιε εγω...θελω τζιε εγωWOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 1 ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ.....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- kypros
Eξεχασες to βασιλια stryker 24!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:VICTORYASE έγραψε:SOLON ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ Α Σ ΜΠΑΡΟΥΤΙ?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ε ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
SONIC 28GR
EUROPA FELT 30GR
EUROPA PISTONI 30GR
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- Athos 1978
- Full Member
βλέπω σου άρεσε η stryker Κυπρο γρήγορο φυσίγγιο βοηθά τους αργούς παίχτες σαν εσένα

Open mind for a different view.
- Anthimos
- Moderator
Τζαι μενα ρε ΑθωAthos 1978 έγραψε:βλέπω σου άρεσε η stryker Κυπρο γρήγορο φυσίγγιο βοηθά τους αργούς παίχτες σαν εσένα![]()

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- kypros
Ναι αθω σωστη παρατηρηση! Απλα εχω προβλημα οταν ριχνω με στρυκερ διοτι σπαζω τον δισκο και ο διαιτητης μου δινει ζερο διοτι δεν προλαβενει να δει τον δισκο οτι βγηκε απο την πορτα της μηχανης!!Athos 1978 έγραψε:βλέπω σου άρεσε η stryker Κυπρο γρήγορο φυσίγγιο βοηθά τους αργούς παίχτες σαν εσένα![]()

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...