SKB 705 vs MERKEL 2000
- kypros
Re: SKB 705 vs MERKEL 2000
Να παρεις οποιο εχει καλυτερο κοντακκι για σενα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ενεπρεπε καν να συζητατε το θεμα ΜΕΡΚΕΛ....
- kanaris
- Full Member
παιδια πραγματικα σεβαστες και σπουδαιες οι αποψεις σας!.. αλλα θα σας ρωτησω το εξης: ψαχνω αυτοκινητο να με εξυπηρετει καθημερινα-πρακτικα δηλαδη αλλα και για τις βολτες μου, να παρω ενα Jaguar που η τιμη του ηταν 40000 και το βρηκα μεταχειρισμενο 20000 ή να παρω ενα Toyota καινουριο στις 18000?!
ειχα κουρδιστει να παρω κι εγω καποτε Merkel στις 3800 ευρω...τελικα πηρα beretta στις 2100ευρω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! προσωπικα θα ελεγα κανενα απο τα δυο. θα προτεινα στον φιλο νικο κατι σε browning, beretta, mirokou καινουριο!

ειχα κουρδιστει να παρω κι εγω καποτε Merkel στις 3800 ευρω...τελικα πηρα beretta στις 2100ευρω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! προσωπικα θα ελεγα κανενα απο τα δυο. θα προτεινα στον φιλο νικο κατι σε browning, beretta, mirokou καινουριο!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Kanaris εχω κι το mk70, κι το 525. Ακομα ένα baikal με τρίτο κλειδί ij58, ένα Batista RIzini omniom κι 2 καραμπίνες. Απλά μου ..κόλλησε ...να πάρω ένα ακομα. Έλεγα για το skb αλλά βρέθηκε στον δρόμο μου το MERKEL κι μπερδεύτηκα λίγο!
-
- Full Member
Nikosgreece έγραψε:Kanaris εχω κι το mk70, κι το 525. Ακομα ένα baikal με τρίτο κλειδί ij58, ένα Batista RIzini omniom κι 2 καραμπίνες. Απλά μου ..κόλλησε ...να πάρω ένα ακομα. Έλεγα για το skb αλλά βρέθηκε στον δρόμο μου το MERKEL κι μπερδεύτηκα λίγο!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ .ΣΩΣΤΑ ΙΣΟΖΙΓΥΣΜΕΝΟ.ΚΑΝΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ 50/50.ΑΧΡΩΜΙΩΤΟ.ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΕΞΑΚΤΟΡΕΣ
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ
- Breda Pegaso
Παιδια ειναι θεμα γουστου.
Ο πιο παραδοσιακος θα παει κυνηγι με τον Merkel. Και ειδικα για περδικα-λαγο.
Εχει που τους αρεσουν τα Sporting.
Κατα αρχας ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Το ενα ειναι πιο ντελικατο οπλο παραδοσιακο αλλης εποχης αλλα και διαχρονικο. Το Skb ειναι πιο χοντροκομμενο σκληροτραχηλο και πιο βαρυ.
Και εξαρταται τι το θελεις...
Σιγουρα ομως αν προσθεσεις στη συλλογη σου ενα Merkel προσθετεις και ποιοτητα!
Ο πιο παραδοσιακος θα παει κυνηγι με τον Merkel. Και ειδικα για περδικα-λαγο.
Εχει που τους αρεσουν τα Sporting.
Κατα αρχας ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Το ενα ειναι πιο ντελικατο οπλο παραδοσιακο αλλης εποχης αλλα και διαχρονικο. Το Skb ειναι πιο χοντροκομμενο σκληροτραχηλο και πιο βαρυ.
Και εξαρταται τι το θελεις...
Σιγουρα ομως αν προσθεσεις στη συλλογη σου ενα Merkel προσθετεις και ποιοτητα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
[quote="kanaris"]παιδια πραγματικα σεβαστες και σπουδαιες οι αποψεις σας!.. αλλα θα σας ρωτησω το εξης: ψαχνω αυτοκινητο να με εξυπηρετει καθημερινα-πρακτικα δηλαδη αλλα και για τις βολτες μου, να παρω ενα Jaguar που η τιμη
οπωσ τα αυτοκηνητα ειναι και τα οπλα και με τα δυο κανεισ την δουλεια σου αλλα ειναι θεμα ποιοτητασ , και με το σουζουκι παεισ στην παφο παεισ και με το ρανγε ροβερ ομωσ
οπωσ τα αυτοκηνητα ειναι και τα οπλα και με τα δυο κανεισ την δουλεια σου αλλα ειναι θεμα ποιοτητασ , και με το σουζουκι παεισ στην παφο παεισ και με το ρανγε ροβερ ομωσ
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Με το suzuki εν να πάεις τζιαι να στραφεις, με το range rover παίζετε !!!!

- Pathfinder
mouzouris έγραψε:Με το suzuki εν να πάεις τζιαι να στραφεις, με το range rover παίζετε !!!!![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Γιατρός
- Full Member
SKB 705 vs MERKEL 2000
Με έφυρες που λένε και στην Ελλάδαmouzouris έγραψε:Με το suzuki εν να πάεις τζιαι να στραφεις, με το range rover παίζετε !!!!![]()

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;