FABARM η FAIR?

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: FABARM η FAIR?

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καλημερα
Παιδια απο πλευρας εταιρειων τι θα προτιμουσατε?Την Fabarm η Fair?Ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα των εταιρειων απλα δεν αποφασισα ακομα με ποια θα παω?Εχει κανενας αποψη επι τουτου?Θα μου πειτε οτι απο μοντελο σε μοντελο διαφερει. Απο πλευρας Fair με ενδιαφερει το SLX 600 Goose Camo και απο πλευρας Fair το Waterfowl.
ΑΛΕΞΗ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ....

ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕ :D
Ειπα να καμω ακομα μια απελπιδα προσπαθεια να δω αν θα βγει και τιποτε αλλο :D
Απο βδομαδας θα παω μαλλον στον Π. και θα το δω.Επιασε bonus ο ανθρωπος απο το τηλεφωνο ηδη οπως ειπα. Μου αρεσε και η τιμη που μου ειπε στο περιπου φυσικα αλλα και η ολη αντιμετωπιση του. Απο την αλλη μου αρεσε και η θεωρεια του Tribore αλλα μαλλον...ιδομεν!!

ΥΓ. Σε ευχαριστω για την προσκληση παλι. Στειλε μου σε πμ τηλεφωνο η περιοχη να δω ποτε θα τα καταφερω :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Pathfinder έγραψε:Επισης το Fabarm ερχεται με καννες TRIBORE και "νομιζω" ειναι 28αρι αντι 30αρι οπως το Fair. Εντυπωσεις απο καποιους με ΤRIBORE συστημα?
φίλε η κάννες Tribore είναι άπαιχτες είναι για μένα πιστεύω η ανώτερη τεχνολογία που βγήκε ποτέ σε κάννες. Είχα παλιά όπλο fabarm άλλα το πούλησα λόγο του ότι ήταν δεξί ενώ είμαι αριστεροχείρας και δεν μου καθόνταν
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καλημερα
Παιδια απο πλευρας εταιρειων τι θα προτιμουσατε?Την Fabarm η Fair?Ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα των εταιρειων απλα δεν αποφασισα ακομα με ποια θα παω?Εχει κανενας αποψη επι τουτου?Θα μου πειτε οτι απο μοντελο σε μοντελο διαφερει. Απο πλευρας Fair με ενδιαφερει το SLX 600 Goose Camo και απο πλευρας Fair το Waterfowl.
ΑΛΕΞΗ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ....

ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕ :D
Ειπα να καμω ακομα μια απελπιδα προσπαθεια να δω αν θα βγει και τιποτε αλλο :D
Απο βδομαδας θα παω μαλλον στον Π. και θα το δω.Επιασε bonus ο ανθρωπος απο το τηλεφωνο ηδη οπως ειπα. Μου αρεσε και η τιμη που μου ειπε στο περιπου φυσικα αλλα και η ολη αντιμετωπιση του. Απο την αλλη μου αρεσε και η θεωρεια του Tribore αλλα μαλλον...ιδομεν!!

ΥΓ. Σε ευχαριστω για την προσκληση παλι. Στειλε μου σε πμ τηλεφωνο η περιοχη να δω ποτε θα τα καταφερω :)
Είπα σου να το δεις σε δράση, χασιμιός εσύ :shock: είπα σου να με πιάσεις τηλέφωνο να σου κάμω την κκελλέ σου καζάνι για το FAIR πάλε χασιμιός εσύ :lol: τελικά εκατάλαβα γιατί κάμνεις παρέα με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως τον ξάδερφο μου...παίζεται κκισίτα πιρ...αστείο ρε ...λοιπόν...εγώ πιστεύω ότι και οι δύο εταιρείες κάμνουν καλά όπλα, τα FAIR έχουν το πλεονέκτημα της customιας (αρέσκει πολλά του Σπύρου το custom :D )...κουστουμούι πάνω σου...και το service πολλά καλό. Ο Δημήτρης εν κουγκρί ;) :lol: Τωρά αν το πάρω ανταγωνιστικά το θέμα...πιάσε FABARM πέρκι γλυτώνουν τζαι καμμιά θκυο στες δέκα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

[/quote]

Είπα σου να το δεις σε δράση, χασιμιός εσύ :shock: είπα σου να με πιάσεις τηλέφωνο να σου κάμω την κκελλέ σου καζάνι για το FAIR πάλε χασιμιός εσύ :lol: τελικά εκατάλαβα γιατί κάμνεις παρέα με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως τον ξάδερφο μου...παίζεται κκισίτα πιρ...αστείο ρε ...λοιπόν...εγώ πιστεύω ότι και οι δύο εταιρείες κάμνουν καλά όπλα, τα FAIR έχουν το πλεονέκτημα της customιας (αρέσκει πολλά του Σπύρου το custom :D )...κουστουμούι πάνω σου...και το service πολλά καλό. Ο Δημήτρης εν κουγκρί ;) :lol: Τωρά αν το πάρω ανταγωνιστικά το θέμα...πιάσε FABARM πέρκι γλυτώνουν τζαι καμμιά θκυο στες δέκα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][/quote]

εν τζιε επεριμενα να ακουσω τιποτε αλλο που εσενα :) εν σε επιασα τηλεφωνο γιατι εμαθα τζεινο που ηθελα που τον φιλο Σολωνα και τον Στεφο.Αφου εισαι ετσι θα παω να το πιασω ρε τζιε θα ερκομαι να στεκομαι μπροστα σου :D ... ηβρε κανενα να πουλησουμε το Silma και παρετα τες πελλαρες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:

Είπα σου να το δεις σε δράση, χασιμιός εσύ :shock: είπα σου να με πιάσεις τηλέφωνο να σου κάμω την κκελλέ σου καζάνι για το FAIR πάλε χασιμιός εσύ :lol: τελικά εκατάλαβα γιατί κάμνεις παρέα με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως τον ξάδερφο μου...παίζεται κκισίτα πιρ...αστείο ρε ...λοιπόν...εγώ πιστεύω ότι και οι δύο εταιρείες κάμνουν καλά όπλα, τα FAIR έχουν το πλεονέκτημα της customιας (αρέσκει πολλά του Σπύρου το custom :D )...κουστουμούι πάνω σου...και το service πολλά καλό. Ο Δημήτρης εν κουγκρί ;) :lol: Τωρά αν το πάρω ανταγωνιστικά το θέμα...πιάσε FABARM πέρκι γλυτώνουν τζαι καμμιά θκυο στες δέκα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][/quote]

εν τζιε επεριμενα να ακουσω τιποτε αλλο που εσενα :) εν σε επιασα τηλεφωνο γιατι εμαθα τζεινο που ηθελα που τον φιλο Σολωνα και τον Στεφο.Αφου εισαι ετσι θα παω να το πιασω ρε τζιε θα ερκομαι να στεκομαι μπροστα σου :D ... ηβρε κανενα να πουλησουμε το Silma και παρετα τες πελλαρες[/quote]
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

Είπα σου να το δεις σε δράση, χασιμιός εσύ :shock: είπα σου να με πιάσεις τηλέφωνο να σου κάμω την κκελλέ σου καζάνι για το FAIR πάλε χασιμιός εσύ :lol: τελικά εκατάλαβα γιατί κάμνεις παρέα με τον ανεπίδεκτο μαθήσεως τον ξάδερφο μου...παίζεται κκισίτα πιρ...αστείο ρε ...λοιπόν...εγώ πιστεύω ότι και οι δύο εταιρείες κάμνουν καλά όπλα, τα FAIR έχουν το πλεονέκτημα της customιας (αρέσκει πολλά του Σπύρου το custom :D )...κουστουμούι πάνω σου...και το service πολλά καλό. Ο Δημήτρης εν κουγκρί ;) :lol: Τωρά αν το πάρω ανταγωνιστικά το θέμα...πιάσε FABARM πέρκι γλυτώνουν τζαι καμμιά θκυο στες δέκα :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]

εν τζιε επεριμενα να ακουσω τιποτε αλλο που εσενα :) εν σε επιασα τηλεφωνο γιατι εμαθα τζεινο που ηθελα που τον φιλο Σολωνα και τον Στεφο.Αφου εισαι ετσι θα παω να το πιασω ρε τζιε θα ερκομαι να στεκομαι μπροστα σου :D ... ηβρε κανενα να πουλησουμε το Silma και παρετα τες πελλαρες[/quote][/quote]

Εστειλα σας ήδη έναν ενδιαφερόμενο μέσω του Στέφου...anyway έχω τ αυτιά μου ανοικτά..θα είμαστε σε επικοινωνία!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αμάν με τούντα quotes σας πάντως α, εν φκάλλω άκρη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Εγώ είχα fabarm το πρώτο μου όπλο το έδωσα γιατί ήταν 27αρι και bell choke η πρώτη κάννη polychoke η δεύτερη εν είχα την πολυτέλεια στις φασσες να βάλω πιο στενό τσοκ ειδικά στην πρώτη ντουφεκια οσο η δεύτερη του ήταν δηλητήριο....

Ο σύντροφος μου έχει το fair premiere 27αρι επίσης εν πολλά δυνατό όπλο συγκεντρωτικό δεν ξέρω γιατί αλλά βγάζει μιαν απίστευτη δύναμη η ντουφεκια του....

Εγώ θα ειμουν μεταξύ fair jubilee prestige και fabarm axis νομίζω εφκαλαν axis II
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Sergios έγραψε:Εγώ είχα fabarm το πρώτο μου όπλο το έδωσα γιατί ήταν 27αρι και bell choke η πρώτη κάννη polychoke η δεύτερη εν είχα την πολυτέλεια στις φασσες να βάλω πιο στενό τσοκ ειδικά στην πρώτη ντουφεκια οσο η δεύτερη του ήταν δηλητήριο....

Ο σύντροφος μου έχει το fair premiere 27αρι επίσης εν πολλά δυνατό όπλο συγκεντρωτικό δεν ξέρω γιατί αλλά βγάζει μιαν απίστευτη δύναμη η ντουφεκια του....

Εγώ θα ειμουν μεταξύ fair jubilee prestige και fabarm axis νομίζω εφκαλαν axis II
Η κουβεντα που μπαινω σε αυτην την διαδικασια ειναι λογω της παραλλαγης και "αλλαγης του θηραματος" που θα κυνηγω ;) :)
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φίλε μου αν είναι για την παραλλαγή, κάνε το υφιστάμενο όπλο σου παραλλαγη. Κυκλοφορούν στο εμπόριο τελλες παραλλάγής ή φέρνεις μέσω του διαδικτίου μόνος σου. Αφού είδη το όπλο σου είναι με ρυθμιζόμενο κοντάκι και η ποιότητα του είναι κοντά στα άλλα που θες να αγοράσεις ίσως το σκεπτικό σου να αλλάξεις το όπλο σου να είναι λάθος, εκτός και αν έχεις κατι άλλο στα υπόψιν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”