500 Eley WASP - Σφαίρες αεροβόλου

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: 500 Eley WASP - Σφαίρες αεροβόλου

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

dimitris savva έγραψε:οι σημερινες οι βολιδες εχουν πιο πολλα γραμμαρια αερα για αυτο ειναι πιο γρηγορες :lol: :lol:

;) ;) ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ..."ΒΟΛΙΔΕΣ"

ΑΥΤΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΦΑΙΡΟΥΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ "ΣΦΑΙΡΟΥΕΣ" ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΟΛΙΔΕΣ!!!

ναι φιλε σολον παλλια ομωσ υπηρχαν τα πραγματηκα αεροβολα ελατηριου και οχι τουτεσ οι πελλαρεσ ουλλεσ που φκαλλουν τωρα και επειδη ηταν πιο "αδυνατα" οι συγκεκριμενεσ ηταν οι καταλληλοτερεσ ( με αεροβολο ελατηριου επεζα το πεζουνι 50-60 μετρα και επεφτεν οπωσ την μαπα με φακκο με τπτ αυτο θα πεισ σημαδη οι οπωσ σημερα που καμνει και 10 ζοομ ο φακκοσ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Ε παιθκια οι Elley Wasp που ανερτησε ο φίλος οντως ειναι συλλεκτικες και ειναι γυρω στις 22 λιρες Αγγλιας το κουτι.
Παλια η ΙΜΙ , που ειναι η εταιρεια που τις εκαμνε για λογαριασμο της ELEY τις εκανε πιο βαρετες και με σκληρο μολυβδο
Τωρα οι καινουριες γραφουν μονο WASP , όχι ELEY και παρολο που κατασκευαζονται απο την ιδια εταιρεια τωρα χρησιμοποιηται πιο μαλακός μολυβδος κι εχει αλλαξει η βλητικη τους συμπεριφορα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

το κουτι που εβαλα εγω το αγορασα πριν τρεις μηνες , και ολες εγραφαν το ιδιο . αν ειναι συλλεκτικες να περασω αυριο να πιασω οσα εχει.... :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μην παραξενεύεσε να είναι κανένα πολύ παλιό στόκ και να του ξέμεινε , πιάσε αλλο 2-3 πακέτα έτσι για να βρέθουνται έτσε ξέρεις καμια΄φορά έχω και εγώ ένα το ίδιο το οποίο αγόρασα πρίν 7-8 χρόνια και τό είχα ξεχασμένο στην αποθήκη και το βρήκα χθές.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

admin έγραψε:Μην παραξενεύεσε να είναι κανένα πολύ παλιό στόκ και να του ξέμεινε , πιάσε αλλο 2-3 πακέτα έτσι για να βρέθουνται έτσε ξέρεις καμια΄φορά έχω και εγώ ένα το ίδιο το οποίο αγόρασα πρίν 7-8 χρόνια και τό είχα ξεχασμένο στην αποθήκη και το βρήκα χθές.
Αριστε εν για να πιανεις παραπανω ποντους που στελεις 4 φορες το ιδιο ποστ???Εν και εχει αλλη κατηγορια να μπεις μεσα που τζιεινη που εισαι ηδη :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:
admin έγραψε:Μην παραξενεύεσε να είναι κανένα πολύ παλιό στόκ και να του ξέμεινε , πιάσε αλλο 2-3 πακέτα έτσι για να βρέθουνται έτσε ξέρεις καμια΄φορά έχω και εγώ ένα το ίδιο το οποίο αγόρασα πρίν 7-8 χρόνια και τό είχα ξεχασμένο στην αποθήκη και το βρήκα χθές.
Αριστε εν για να πιανεις παραπανω ποντους που στελεις 4 φορες το ιδιο ποστ???Εν και εχει αλλη κατηγορια να μπεις μεσα που τζιεινη που εισαι ηδη :D :D
Εν για να το εμπεδώσουμε καλά βρε :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

nike powder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ..."ΒΟΛΙΔΕΣ"

ΑΥΤΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΦΑΙΡΟΥΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ "ΣΦΑΙΡΟΥΕΣ" ΤΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΒΟΛΙΔΕΣ!!!

ναι φιλε σολον παλλια ομωσ υπηρχαν τα πραγματηκα αεροβολα ελατηριου και οχι τουτεσ οι πελλαρεσ ουλλεσ που φκαλλουν τωρα και επειδη ηταν πιο "αδυνατα" οι συγκεκριμενεσ ηταν οι καταλληλοτερεσ ( με αεροβολο ελατηριου επεζα το πεζουνι 50-60 μετρα και επεφτεν οπωσ την μαπα με φακκο με τπτ αυτο θα πεισ σημαδη οι οπωσ σημερα που καμνει και 10 ζοομ ο φακκοσ
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ!!!

ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ.... ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔEΙΓΜΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ELEY ΚΑΙ THREE GROWNS, ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΣΟΥΣΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΙΕΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ....ΣΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ PCP ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ "ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ".ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ BSA ΑΝΑΒΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟΞΥΛΟ.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

miky55 έγραψε:ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ "ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ".ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ BSA ΑΝΑΒΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟΞΥΛΟ.

φιλε δεν ειναι τα μονα που ειπηρχαν ipirxan kai ta puma kai ta maxman
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”