Winchester Select

Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Winchester Select

Δημοσίευση από Anthimos »

http://www.gunmart.net/gun_review/winch ... ish_field/

Φιλε δες το τουτο απαντα πολλες αποριες για το όπλο που ρωτάς!! ;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ WINCHESTER SELECT SPORTING 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΞΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΜΕ ΤΑ 5 ΤΣΙΟΚ ΜΙΤΑΣ 30 ΙΝΤΖΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΕς 15-20 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 4-3 ΜΕ ΤΟ 3 ΕΧΩ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ 70 ΜΕΤΡΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ .ΕΧΕΙ ΑΥΛΟΥς 18.7 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒACK BORE.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

πανικος έγραψε:ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ WINCHESTER SELECT SPORTING 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΞΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΒΟΛΕς 15-20 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 4-3 ΜΕ ΤΟ 3 ΕΧΩ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ 70 ΜΕΤΡΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ .ΕΧΕΙ ΑΥΛΟΥς 18.7 ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒACK BORE.
wow ρε φίλε.. πράγματι εν εντυπωσιακό όπλο, ήταν να το πιάσει τζαι ένας παρέας μου αλλά τελικά εγύρισε στο Browning
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

beretta682 έγραψε:
πανικος έγραψε:ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ WINCHESTER SELECT SPORTING 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΙΞΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
wow ρε φίλε.. πράγματι εν εντυπωσιακό όπλο, ήταν να το πιάσει τζαι ένας παρέας μου αλλά τελικά εγύρισε στο Browning
εντα που εννοεις με το ουαου ρε φιλε μου?ειρωνειες?ουτε χουμησιαρης ειμαι ουτε καμνω τον εξυπνο τη γνωμη μου λεω μεσα απο χρονια εμπειριας και κυνηγωντας με πολλα οπλα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Φίλε μου την γνώμη σου λες και εννοείται είσαι ελεύθερος να λες ότι θες. Αλλά μήπως ενθουσιάστηκες υπερβολικά με το όπλο σου; 70 μέτρα εν μια 20οροφή πολυκατοικία....!!!!! Φαντάσου δηλαδή σε τι ύψος υποστηρίζεις ότι χτύπησες επανειλημμένα σπουργίτια που είναι 2*3cm....!!!!Επίσης δεν υπάρχει όπλο που να μην κλοτσά.

Πολλά ωραίο το όπλο σου δεν αντιλέγω φίλε μου. Προσωπικά, στο συγκεκριμένο όπλο δεν μου άρεσε καθόλου η σύναψη ξύλου με μηχανισμού σκανδάλης γιατί ήταν υπερβολικά πρόχειρη με τεράστια κενά. Εύχομαι στα νέα μοντέλα να το έχουν διορθώσει. Κατά τα άλλα πολύ καλή επιλογή.

Γεια χαρά
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλα ρε κοπελια δεν εκρατουν κορδελα να μετρω την αποσταση ουτε ειπα καθε στρουφος που περναν στα 70 μετρα εσυρνα τον κατω ,ειπα( εχω κτυπησει )αλλα επιμενω για τα 70 μετρα οτι υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που πεφτουν τα πουλια σε τετοιες αποστασεις
μετρησαμε τραχηλα τεζα στις 150 δρασκελιες
δεν λεω οτι ειναι σωστο να πυροβολουμε σε τετοιες αποστασεις αλλα καποτε οταν δεν εχει αλλους κυνηγους ωστε να τους διωξεις το θηραμα ολοι το δοκιμαζουμε.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

παιδια εγω εχω το Winchester Select Sporting 28",Αυλοι 18.7 και συμφωνω με τις αποψεις ολων σας αλλα οταν παρετε στα χερια σας ειτε το οπλο που λεει ο φιλος πανικος η αυτο που εχω εγω θα καταλαβετε σε τι αποστασεις κτυπα και πραγματι και εγω εχω προβλημα με τις κοντινες βολες 10-15 μετρα και με τσοκ 4-3
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Έχω πάρει και γω πρόσφατα το συγκεκριμμένο όπλο (Winchester Select sporting 2, 28''). Μπορείτε να αναφερθείτε λίγο στα φυσίγγια που χρησιμοποιείται?
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Panmoy έγραψε:Έχω πάρει και γω πρόσφατα το συγκεκριμμένο όπλο (Winchester Select sporting 2, 28''). Μπορείτε να αναφερθείτε λίγο στα φυσίγγια που χρησιμοποιείται?
φιλε σε τι περιβαλλον κυνηγας πυκνα η πεδιαδα?
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε πολυ καλο οπλο απο την πρωτη μερα που το κυνηγησα το αγαπησα και σχεδον απο τον αυγουστο μεχρι σημερα που το εχω τα αλλα 4 οπλα που κατεχω εμειναν στο ερμαρι αν και δεν εχω παραπονο απο αυτα.το winchester select sporting 2 δεν ειναι ιδιοτροπο οπλο και παιζω σταθερα μαζι του οτι πεζω και με τα αλλα οπλα μιλουμε για τραχηλα τζικλα τωρα.
ολυμπια κιτρινη 32γρ νο 9 ολη μερα κανονικο καιρο
μινι 29γρφ νο 10 μολις ξημερωση
τορτορελλα 28γρ νο12 ηλιοφανεια γλυκη καιρο
σαρκα 33γρ νο 10 κανονικο καιρο
ολυμπια σουπερ σκητ 32 πορτοκαλι νο9 οταν δεν κανει η κιτρινη δηλ υγρασιες αερα κρυαδα
ολυμπια κουικ 30γρ νο 10 κανονικο καιρο
μονο αυτα τα 6 ειδη να παρεις και θα σου μεινουν στο νου αποτελεσματα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”