LEFKIOS έγραψε:Φίλε Σεργιε φαινεται οτι επιασαν οι ευχες μου.... για να σας αφησει ο καιρός να κυνηγησεται . Βλεπω μια χαρα τα πηγατε μπράβο σας. Οσον για τα εγγλεζουδκια που σας συναντησαν στα ποστα και σας χαιρετισαν και επηγαν παρακατω παρολο που εκει ειχε αρκετα πουλια , πρεπει να σου πω οτι οι Αγγλοι κυνηγοί στη κυνηγετικη παιδία-αγραφους νομους γενικά ειναι 500 χρονια μπροστά απο εμας.
Λευκιε ήταν μια εξαιρετική μέρα συνολικά επιασαμε 48 φασσες ο παπας μου ήταν ο μόνος άτυχος γιατί μετά που είδαμε τον τόπο φαινόταν δεν είχε κάλυψη με αποτέλεσμα να πιάσει 7 μόνο εμένα το πόστο μου φαίνεται στην άκρα του δάσους το πιο ψηλό δέντρο στο οποίο ειμουν από κάτω μπορεί να φαινομουν λίγο αλλά πάντα διαλέγουν οι φασσες το πιο ψηλό δέντρο για να κάτσουν είναι το σημείο ελέγχου τους για ασφάλεια και φαγητό και δυστυχώς γι αυτές ειμουν εκεί και εκοφκα τους τα πασα τους....το σπερμενο που φαίνεται το πρωί ήταν όλο κόκκινο από φασιανούς και περδικια.....
Να αναφέρω επίσης οτι οι καθαρόαιμοι Άγγλοι κυνηγοί αποφεύγουν τις καραμπινες οι πλειστοι είναι μπραουνακηδες μιροκακηδες και μπερεττακηδες και ισιους.....τα φυσίγγια τους είναι πιο ακριβά απο τα δικά μας π.χ ενα πακεττο elley impax στοιχίζει 20 λιρες οι holland and holland που επεζα ήταν χάρτινες με ταππα φελλου που είναι πολύ διαδεδομένες στην Αγγλία και μου τις έδωσε ένας πλούσιος Άγγλος κυνηγός και μου ανάφερε πως ηταν 30 λίρες το πακεττο
canastas έγραψε:Δόξα σοι ο Θεός περάσαμε και αυτή την Κυριακή με 2-3 ξεφτερίσματα πάλι και 3-4 ωραίες καλλιτσιές . Αποτέλεσμα τις 3 κυρίες απο κάτω συν μία που μετά απο πολύ και έντονη συζήτη στην άκρη του γκρεμού προτίμησε να πηδήξει παρά να έρτει μαζί μου λόγου της δύσβατής περιοχής και ότι έπρεπε να καλύψω πολλά χιλιόμετρα να πάω να την πιάσω και αν την έβρισκα την άφησα εκεί
WP_002012.jpg
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ....
2 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
canastas έγραψε:Δόξα σοι ο Θεός περάσαμε και αυτή την Κυριακή με 2-3 ξεφτερίσματα πάλι και 3-4 ωραίες καλλιτσιές . Αποτέλεσμα τις 3 κυρίες απο κάτω συν μία που μετά απο πολύ και έντονη συζήτη στην άκρη του γκρεμού προτίμησε να πηδήξει παρά να έρτει μαζί μου λόγου της δύσβατής περιοχής και ότι έπρεπε να καλύψω πολλά χιλιόμετρα να πάω να την πιάσω και αν την έβρισκα την άφησα εκεί
WP_002012.jpg
Μπράβο φίλε για τα αποτελέσματα σου.
Άλλη φορά να την πιάνεις με το καλό για την πείθεις να έρτει μαζί σου...
Στην αρχή την έπιασα με το καλό αλλα αφου δεν καταλαβαίνε την πήρα με το άγριο και καταλήξαμε αυτή να πήδα στο κενό και εγώ να βγαίνω πίσω το βουνό με άδεια χέρια
WP_002012.jpg
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ....
2 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ
Περισσότερο λυπήθηκαν την χαμένη κύριε Σολον την βλέπω έχει τώρα δύο νύχτες στα ονείρα μου που πέφτει στον γκρεμό
Για μένα έμεινε ακόμα μία αλλα και αυτή δεν είναι σίγουρη ααχχχ
επερασαμε και σημερα...by the way αν κανενας σας επαιξε η θα παιξει ενα ζευγαρακι φασσες που ειναι ηδη ξεκωλιαρες και ξηφτερισμενες παρακαλω να μου τες στειλει στην Παφο ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΔΙΚΕς ΜΟΥ ...ετσι ξεφτερισματα ειχε πολυ καιρο να δω και να καμω...τα colombo σημερα επουλησαν με
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?