Φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: Φασσα

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ι ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΡΟΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ ΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΘΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΤΣΕ ΚΑΝΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΣΗΖΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΟΥΜΕ ΔΑΜΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΚΟΝΕΤΕ Ι ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ
EPANIEL POWER
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

APOLLON_1 έγραψε:ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ι ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΛΑΘΡΟΘΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΡΟΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΥΣ ΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΘΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΤΣΕ ΚΑΝΕΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΣΗΖΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΟΥΜΕ ΔΑΜΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΚΟΝΕΤΕ Ι ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ
Παντου υπαρχει η σαπιλα φιλε μου και οι ανεπαρκεις,σε ολες τις υπηρεσιες. Αλλα! τελοσπαντων ο ενας αιστο καλλυττερα ο αλλος, στο τελος ειμαστε στον ιδιο παρονομαστη και καθε χρονο θα παραπονιουμαστε! Πρεπει να αλλαξει κατι και να ειναι δραστικο! Δεν υπαρχει τροπος να λογοδοτει και η Θυρα????
Joannos
Full Member

Δημοσίευση από Joannos »

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.
ΕΤΡΕΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΠΟ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ 30C ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΚΑΛΛΑ ΘΩΡΩ 2 ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΡΑΚ (ΠΟΥ ΕΔΟΥΛΕΦΚΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ). ΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΛΙΓΟ. ΛΙΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΕΛΛΙ ΑΛΛΟ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΠΑΡΤΙΝΑ ΠΕΤΣΕΝΗ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΣΙΕ ΕΠΑΡΠΑΤΟΥΝ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ. Ο ΚΑΠΑΡΤΙΝΑΣ ΕΚΡΑΤΑΝ ΟΠΛΟ ΧΩΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΝΙΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
ΝΑ ΜΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕΝ ΕΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ 1460. ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΕΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΕΞΥΓΟΥΝ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΑΜΕ 2 ΠΕΤΣΕΝΟΙ ΜΕ ΤΕΣ ΜΟΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ . ΤΣΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ WESTERN. ΕΤΥΛΗΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΣΥΝΑΚΤΗΚΑΝ ΚΑΙ 4-5 ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. Ο ΕΝΑΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΕ ΠΟΥΠΑΝΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΣΙΕ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΥ!!!!!!!! ΕΝ ΑΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΓΑΡΕ ...ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝ ΕΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΜΑ.
ΤΣΙΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Σήμερα ενα τριγωνακι

Εικόνα
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε μαρινο σοβαρα μπορει να μεν επαιξα ζε πολλα τριονια στην ζωη μου αλλα καμια 10-15 το χρονο παιζω τα! ΑΛΛΑ τουτο εν ξερω αν εν η φωτογραφια που το καμει ετσι εν το πιο ορεο τριονι που ειδα!
εγω επαιξα ενα εχτες σε μια καθημερινη περιοχη ηταν τελια μιτσι!!! φτερομα κανονικο αλλα σε μεγε8ος τελια οπως το στρουφο :?
Άβαταρ μέλους
giorgos-zabala
Full Member

Δημοσίευση από giorgos-zabala »

sotiris!129 έγραψε:ε μαρινο σοβαρα μπορει να μεν επαιξα ζε πολλα τριονια στην ζωη μου αλλα καμια 10-15 το χρονο παιζω τα! ΑΛΛΑ τουτο εν ξερω αν εν η φωτογραφια που το καμει ετσι εν το πιο ορεο τριονι που ειδα!
εγω επαιξα ενα εχτες σε μια καθημερινη περιοχη ηταν τελια μιτσι!!! φτερομα κανονικο αλλα σε μεγε8ος τελια οπως το στρουφο :?
εν καθαροαιμο με τα χαρτια του τουτο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ωραίος ο παίχτης
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

φίλε μου αν δεννεν ωραία αφήνω τα άπαιχτα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Θκιαλέεις τα τζιαι εσύ όπως εμένα ρε φιλε? Εγώ έπαιξα 1 φάσσα εχτες, αλλά ήταν θκιαλεχτή, λαλώ τζιαι εγώ αφού έσσιει εκατομύρια εννα παίξω 1 παλαζούι που εν τζιαι πιο μαλαχτο :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Ναι, τώρα που λαλείς παλαζουθκια λαλεί μου ο father προχθές… α οι φασσουες που έπαιξες εν ππαλαζια, ενναν μέλι πας τα κάρβουνα.
Πιάνω τζαι εγώ το Σάββατο καθαρίζω τες τζαι μαρινάρω τες που το μεσημέρι μες το ελαιόλαδο με ριγανουα τζαι πιπερουι. Έννα βάλω και 7-8 σιεφταλιες να φάτε εσύ και το μωρό λαλώ και τις συμβίας και με ύφος μαστρου σύρνω τες φάσες πας το BBQ.

Φάσες-Μαρινος σημειώσατε 1

Ετραβουντες τζαι ετραβουσαν με, έδωσα τζαι της κόρης μου μια ζαμπουα διότι εν μεζετζινα τζαι επαλευκε μισην ωρα να ώσπου να την κάμει ζάφτι.

Ευτυχώς έσωσαν την παρτίδα οι σιεφταλιες
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”