AggelosΑ έγραψε:Ως πότε θα δικαιουστε φασσες ρε κοπελια?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
23 του μηνός τελευταία εξόρμηση για φάσσες
AggelosΑ έγραψε:Ως πότε θα δικαιουστε φασσες ρε κοπελια?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
εγω.εννεν μαλακια μου να με πιαουν και να γινω ρεζιλι κ να βουρω δικαστηρια???φυσικα εν να μ πεις ποιος να με πιαει αφου θηρα εν εχει αλλα παλε δεν το καμνω το θεωρω ΑΝΗΘΙΚΟ σαν κλεψιαdangerous έγραψε:exei kanena diladi pou entha tes konigisei os tin τελευταια μερα του φερβαρη??
υπαρχουν πολλοι των οποιων η αξια υπερβαινει κατα πολυ τις 5-6 φασσεςdangerous έγραψε:exei kanena diladi pou entha tes konigisei os tin τελευταια μερα του φερβαρη??
Φίλε εγω δεν ξερω τοπους εδω στη Λευκωσία προσφοτα μετακομισα επειδη αραβωνιαστικα ετσι αύριο προσφέρθηκε ενας γνωστος να με πάρει μαζί του προς Αγρο μου είπα . τώρα για επαρχία Λάρνακα στη βαθεια λαξια μου ειπανεdidimos8 έγραψε:cynergy έγραψε:Μεχρι τη Παρασκευη στη βεραντα του σπιτιου μου εδω στα Λατσια προσφεροταν για προπονηση στη τζικλα εβλεπα πανω απο 20 πουλια την ημερα τωρα εχουν χαθει,απο φαγητο μπολικο ελιες σαλιγκαρια,γι αυτο με εβαλε σε υποψιες[/quote
ρε παιδια εχει καμια πληροφορια για αύριο να μεν παμε του κουτουρού????
Παιδιά, από την στιγμή που τελειώνει το κυνήγι της, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ για τους νομοταγής. Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που δεν καταλάβουν ούτε που ημερομηνίες, ούτε από τίποτε όπως τους "κουμπάρους" που επαίξαν το περδίκι τζιαι ενιώθαν τζιαι "cool". Τζιαι άλλα είδη τελειώνουν στις 23 του μηνός, και αυτά ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ για τους νομοταγής.kanaris έγραψε:υπαρχουν πολλοι των οποιων η αξια υπερβαινει κατα πολυ τις 5-6 φασσεςdangerous έγραψε:exei kanena diladi pou entha tes konigisei os tin τελευταια μερα του φερβαρη??
+100000spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά, από την στιγμή που τελειώνει το κυνήγι της, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ για τους νομοταγής. Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που δεν καταλάβουν ούτε που ημερομηνίες, ούτε από τίποτε όπως τους "κουμπάρους" που επαίξαν το περδίκι τζιαι ενιώθαν τζιαι "cool". Τζιαι άλλα είδη τελειώνουν στις 23 του μηνός, και αυτά ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ για τους νομοταγής.kanaris έγραψε:υπαρχουν πολλοι των οποιων η αξια υπερβαινει κατα πολυ τις 5-6 φασσεςdangerous έγραψε:exei kanena diladi pou entha tes konigisei os tin τελευταια μερα του φερβαρη??