Εκπαιδευτικα 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από Anthimos »

istriano ® έγραψε:Σε συνέχεια με αυτα που έγραψε ο φίλος Laurona για το κτύπημα περδικιων εχτες σε άλλο post, να αναφέρω τι άκουσα για εχθες περιοχή Σταυροβουνίου.

Κάποιο κοπελλι τάχα κυνηγός τσιηκλας με την καρεκλουα του επαιξε μετα απο πολλά χρόνια 3 λαγους σε μια μερα και μάλιστα το χουμιστηκε σε άλλο κυνηγό συνάδελφό του, που βρισκόταν για κυνήγι λίγο πιο κατω.

Επειδή κατα τύχης βρισκόμουν στην ίδια περιοχή με τα σκυλια μου, φευγοντας είδα δυο αυτοκίνητα σταθμευμένα στο χωματόδρομο ακριβως απέναντι απο το κτήμα Πτωχοπουλου. Τα κοπέλια με τους σιηλλους ήταν μέσα στην απαγορευμένη την οποία δεν δωσαν για εκπαιδευτικά. Απο οτι εμαθα αυτοι επεψαν τους λαούς του παρέα!!!Μπορεί να ηταν και μια παρέα :!:

Οι πληροφορίες εγκυροτατες!!!

Ενα toyota hilux παλιό ψιλομένο :shock: και ενα chevrolet παλιό ασήμι. Αν τυγχάνει να είναι μέλη η' το πιο πιθανό επισκέπτες του φόρουμ να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου :shock:

Τι μου λετε ρε παιδια μα ειναι δυνατον ??? Γινονται αυτα τα πραγματα στα εκπαιδευτικα?? Αποκλειεται :roll:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

τουτος που ειπε οτι εκανε αυτο το πραγμα πρεπει να μην φοβαται ουτε τον Θεο. Πρωτο να καθεται για τσικλα και να εχει κυνηγους γυρο του και να ερχεται ενας λαγος να τον κτυπα να ερχεται δευτερος και παλι να τον κτυπα και τριτος και να μην τον δει ενα πλασμα και ουτε ο ιδιος του να μην φοβηθει να φυγει. Μην μου πειτε οτι εμεινε και στο τσιταστρο :o
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Εκπαιδευτικα 2014

Δημοσίευση από Pathfinder »

istriano ® έγραψε:Σε συνέχεια με αυτα που έγραψε ο φίλος Laurona για το κτύπημα περδικιων εχτες σε άλλο post, να αναφέρω τι άκουσα για εχθες περιοχή Σταυροβουνίου.

Κάποιο κοπελλι τάχα κυνηγός τσιηκλας με την καρεκλουα του επαιξε μετα απο πολλά χρόνια 3 λαγους σε μια μερα και μάλιστα το χουμιστηκε σε άλλο κυνηγό συνάδελφό του, που βρισκόταν για κυνήγι λίγο πιο κατω.

Επειδή κατα τύχης βρισκόμουν στην ίδια περιοχή με τα σκυλια μου, φευγοντας είδα δυο αυτοκίνητα σταθμευμένα στο χωματόδρομο ακριβως απέναντι απο το κτήμα Πτωχοπουλου. Τα κοπέλια με τους σιηλλους ήταν μέσα στην απαγορευμένη την οποία δεν δωσαν για εκπαιδευτικά. Απο οτι εμαθα αυτοι επεψαν τους λαούς του παρέα!!!Μπορεί να ηταν και μια παρέα :!:

Οι πληροφορίες εγκυροτατες!!!

Ενα toyota hilux παλιό ψιλομένο :shock: και ενα chevrolet παλιό ασήμι. Αν τυγχάνει να είναι μέλη η' το πιο πιθανό επισκέπτες του φόρουμ να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου :shock:
Τα νουμερα των αυτοκινητων να δωσεις φιλε και οχι τα συγχαρητηρια σου...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

cynergy έγραψε:
Εκει στο καφενειο? Τα ειδα και εγω! Αχ και να το ήξερα!
Ουτε εγώ ήξερα τι έγινε. Όταν τους είδα υπεθεσα οτι ίσως δεν κατάλαβαν τα όρια της περιοχης για εκπαιδευτικά. Μετα απο αυτό που έμαθα σήμερα και αμάν μου λες και εσυ οτι ηταν στο καφενέ (στην Σκεύη φαντάζομαι) τοτε είμαι σίγουρος οτι κατάφτης μπηκαν μεσα. Πρεπει νανε της επαρχιας αρα γνωστές της περιοχης !!!
Άβαταρ μέλους
alekos_paphos
Full Member

Δημοσίευση από alekos_paphos »

ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕΝ ΤΟΝ?
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

istriano ® έγραψε:
cynergy έγραψε:
Εκει στο καφενειο? Τα ειδα και εγω! Αχ και να το ήξερα!
Ουτε εγώ ήξερα τι έγινε. Όταν τους είδα υπεθεσα οτι ίσως δεν κατάλαβαν τα όρια της περιοχης για εκπαιδευτικά. Μετα απο αυτό που έμαθα σήμερα και αμάν μου λες και εσυ οτι ηταν στο καφενέ (στην Σκεύη φαντάζομαι) τοτε είμαι σίγουρος οτι κατάφτης μπηκαν μεσα. Πρεπει νανε της επαρχιας αρα γνωστές της περιοχης !!!
Νε εκει στη Σκευη ωρα 10.οο πηγαμε για καφε.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
dont shoot fast...shoot good
istriano ®

alekos_paphos έγραψε:ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΛΑΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕΝ ΤΟΝ?
Αν τον ηξερα ηταν ναν μεσα τωρα, νασε σιουρος
dimitris savva

αν ευσταθει τουτη η κουβεντα τοτε δεν εχουμε υποθεση και οτι παθουμε εν χακη μας και ας τα σταματησουν ολα και τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους και το κυνηγι. δεν γινετε σε τοπο που ειχε κυνηγους και ηταν και σε απαγορευμενη να μην γινει κατι και μετα να παν και στον καφενε και να το λενε. αφου ρε κοπελια ξερετε ποιοι ειναι γιατι δεν προχωρατε την υποθεση, ηδου η ροδος ηδου και το πηδημα. οχι μονο λογια.
istriano ®

dimitris savva έγραψε:αν ευσταθει τουτη η κουβεντα τοτε δεν εχουμε υποθεση και οτι παθουμε εν χακη μας και ας τα σταματησουν ολα και τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους και το κυνηγι. δεν γινετε σε τοπο που ειχε κυνηγους και ηταν και σε απαγορευμενη να μην γινει κατι και μετα να παν και στον καφενε και να το λενε. αφου ρε κοπελια ξερετε ποιοι ειναι γιατι δεν προχωρατε την υποθεση, ηδου η ροδος ηδου και το πηδημα. οχι μονο λογια.
Δημητρη μου δεν τους ξερω. Εγω οπως περνουσα απο εκει ειδα 2 αυτοκινητα μες τον δρομο και 2 κοπελια να κατεβαινουν το βουνο με τους σιηλλους. Σημερα το πρωι σε ενα καταστημα ελαλε την κουβεντα ενας γνωστος μου, ο οποιος ηταν απεναντι στις τσιηκλες.
dimitris savva

istriano ® έγραψε:
dimitris savva έγραψε:αν ευσταθει τουτη η κουβεντα τοτε δεν εχουμε υποθεση και οτι παθουμε εν χακη μας και ας τα σταματησουν ολα και τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους και το κυνηγι. δεν γινετε σε τοπο που ειχε κυνηγους και ηταν και σε απαγορευμενη να μην γινει κατι και μετα να παν και στον καφενε και να το λενε. αφου ρε κοπελια ξερετε ποιοι ειναι γιατι δεν προχωρατε την υποθεση, ηδου η ροδος ηδου και το πηδημα. οχι μονο λογια.
Δημητρη μου δεν τους ξερω. Εγω οπως περνουσα απο εκει ειδα 2 αυτοκινητα μες τον δρομο και 2 κοπελια να κατεβαινουν το βουνο με τους σιηλλους. Σημερα το πρωι σε ενα καταστημα ελαλε την κουβεντα ενας γνωστος μου, ο οποιος ηταν απεναντι στις τσιηκλες.
τα μαυρογερημα τα κινητα τι τα εχουμε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”