P2160836.JPG
Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
- Panmoy
- Full Member
Πρωινή αποχή λόγω ασθένειας της συζήγου σήμερα.
Ένα πάρτυ παιδικών γενεθλίων μετά στις 11 με τα μωρά (ο κουμπάρος μου ειναι φανατικός τζικλάρης αλλά εκανόνισεν την πάντα του...επήεν εχτές σε καθημερινή
) και μία συγγενική βάφτιση στις 13 30 δεν μου άφησαν πολλές επιλογές....
Επαρχία Λευκωσίας απόγευμα (15:30) χωρίς πολλές προσδοκίες- Ποσταρισμένος για φάσσες εμπέρτεψα με 2 αχάπαρους που μου εχαλάσαν τελικά την κατάσταση. Πως εβρεθήκαν μες τα κάκκαφα, πρώτη φορά είδα κόσμο εκεί. Εμπήκαν σύνολο καμμιά 10αριά
φασσούες ως τες 17 00 τζαι οι ανθρώποι εσύρναν τους που το μίλι με χαρτούτσιες που επαίζαν τα πουλλούθκια. Ο τόπος εν πολλά ιδιαίτερος και δεν μπορείς να κόψεις τα πουλιά που αλλού. Λέω τζαι γω θα κατεβώ πιο χαμηλά να παίξω καμμιά τζίκλα πάνω στο σούρουπο εν έχω άλλην επιλογή. Σταματώ το car τζαι περπατώ προς μιαν όμορφη κουπούα, εφήαν καμμιά 20αρκά πουλιά.. 17 20 μέχρι 17 50 εκρέμασα 8 τζικλούες. 4 καλλίτζια λόγω chokes....σίουρα το 3-2 εν είναι και η καλύτερη επιλογή για να παίζεις στα 10 μέτρα μες τη νύχτα....
Προσωπικά κλαίω τες φάσσες μου ακόμα
Ο οργανισμός μου χρειάζεται ολοήμερο την Τετάρτη για να στρώσει που τις τελευταίες αποχές
αλλά πνίουμε που τη δουλειά 
Ένα πάρτυ παιδικών γενεθλίων μετά στις 11 με τα μωρά (ο κουμπάρος μου ειναι φανατικός τζικλάρης αλλά εκανόνισεν την πάντα του...επήεν εχτές σε καθημερινή

Επαρχία Λευκωσίας απόγευμα (15:30) χωρίς πολλές προσδοκίες- Ποσταρισμένος για φάσσες εμπέρτεψα με 2 αχάπαρους που μου εχαλάσαν τελικά την κατάσταση. Πως εβρεθήκαν μες τα κάκκαφα, πρώτη φορά είδα κόσμο εκεί. Εμπήκαν σύνολο καμμιά 10αριά

Προσωπικά κλαίω τες φάσσες μου ακόμα

Ο οργανισμός μου χρειάζεται ολοήμερο την Τετάρτη για να στρώσει που τις τελευταίες αποχές

- Pathfinder
ρε φιλε τουτο το ματζιελειο εν στην Κυπρο του 2014 που εγινεSergios έγραψε:

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Αγγλία του 2014Pathfinder έγραψε:ρε φιλε τουτο το ματζιελειο εν στην Κυπρο του 2014 που εγινεSergios έγραψε:![]()
![]()
εε πολλα μπραβο σας αν είναι πραγματι ετσι....εδωκετε τους τζιε εκατσαν κυριολεχτικα!!

- Panmoy
- Full Member
Κόλασηηη !!!Sergios έγραψε:
- Sergios
Οι φίλε μου είμαι Αγγλία...που έτσι πράμα στην Κύπρο έτσι καιρό....και κυνηγετικη νοοτροπία στο φουλ να πετά η φασσα 40 μέτρα που πάνω σου κανένας να μεν φωνάζει απλός σφύριγμα οτι το πουλί μπενει μέσα καμνει καραολο που λαλουμε και στο τσακ να κάτσει μπαμ και κάτω καμνεις η εν καμνεις νούμερα?Pathfinder έγραψε:ρε φιλε τουτο το ματζιελειο εν στην Κυπρο του 2014 που εγινεSergios έγραψε:![]()
![]()
εε πολλα μπραβο σας αν είναι πραγματι ετσι....εδωκετε τους τζιε εκατσαν κυριολεχτικα!!
Ηρταν οι Εγγλέζοι ειδαν οτι είχε πουλιά ειδαν οτι επιασαμε το κομμάτι της φάρμας και μας είπαν enjoy έπιασαν το αυτοκίνητο τους και επιαν 500 μέτρα δίπλα αν ήταν Κυπραίοι ήταν να εβρουν τρόπο να σε κόψουν να κάτσουν μπροστά σου η να νεκατοθουν μες τα πόδια σου η να σου πουν ετην καρεκλου μου φιε......
- Pathfinder

προς στιγμης αγχωθηκα ότι ουλλες οι φασσες τις Κυπρου ηρταν και δωκαν πανω σουSergios έγραψε:Οι φίλε μου είμαι Αγγλία...που έτσι πράμα στην Κύπρο έτσι καιρό....και κυνηγετικη νοοτροπία στο φουλ να πετά η φασσα 40 μέτρα που πάνω σου κανένας να μεν φωνάζει απλός σφύριγμα οτι το πουλί μπενει μέσα καμνει καραολο που λαλουμε και στο τσακ να κάτσει μπαμ και κάτω καμνεις η εν καμνεις νούμερα?Pathfinder έγραψε:ρε φιλε τουτο το ματζιελειο εν στην Κυπρο του 2014 που εγινεSergios έγραψε:![]()
![]()
Ηρταν οι Εγγλέζοι ειδαν οτι είχε πουλιά ειδαν οτι επιασαμε το κομμάτι της φάρμας και μας είπαν enjoy έπιασαν το αυτοκίνητο τους και επιαν 500 μέτρα δίπλα αν ήταν Κυπραίοι ήταν να εβρουν τρόπο να σε κόψουν να κάτσουν μπροστά σου η να νεκατοθουν μες τα πόδια σου η να σου πουν ετην καρεκλου μου φιε......

Υ.Γ άλλη φορα να προειδοποιας πριν την φωτο που θα βαλεις "παιδια δε φολοουινκ πιξιαρ ις φρομ ινγκλαντ" να μεν συγχιζόμαστε

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Nikos
Α ρε Σέργη και το ευχαριστήθηκε η ψυχή σου!!!
Εγω εκει που υπολόγιζα οτι μου απέμειναν 2 εξορμήσεις,δυστυχώς ετσι απότομα εγινε 1

Εγω εκει που υπολόγιζα οτι μου απέμειναν 2 εξορμήσεις,δυστυχώς ετσι απότομα εγινε 1

- Sergios
Δυστυχώς έκοψα την σεζόν που δεν υπάρχει κυνήγι μπεκάτσας φασιανού πάπιας......αν έθεσα να παίξω φασιανούς σίγουρα 5-6 την εξόρμηση θα έπαιζα....
Η διαδρομή μας ήταν εξαιρετικά όμορφη ακατάλληλη για καρδιακούς....λαοί στα πεζοδρόμια φασιανοι ελάφια διασταύρωναν.....κοπες που φάσσες να πελλαριζουν που πάνω μας....ουφφου ποιόν.....
Και το καλύτερο η τζηκλα απαγορεύεται συνέχεια.....γεμααααατο τριονες μαυροτζηκλες και εκαθουνταν που πάνω μου....οι τρασχηλες όπως τα νεφικα....αλλά απαγορευουντε εκαθουνταν μες το σπερμενο και εμαυριζε ο τοπος
Η διαδρομή μας ήταν εξαιρετικά όμορφη ακατάλληλη για καρδιακούς....λαοί στα πεζοδρόμια φασιανοι ελάφια διασταύρωναν.....κοπες που φάσσες να πελλαριζουν που πάνω μας....ουφφου ποιόν.....
Και το καλύτερο η τζηκλα απαγορεύεται συνέχεια.....γεμααααατο τριονες μαυροτζηκλες και εκαθουνταν που πάνω μου....οι τρασχηλες όπως τα νεφικα....αλλά απαγορευουντε εκαθουνταν μες το σπερμενο και εμαυριζε ο τοπος