ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φιλε pambs θα συμφωνήσω με τον Ανδρεα και το Chris η ιδιογόμωση δεν την κανουμε για οικονομία αλλα αν βρεις το φυσίγγιο σου τότε τελείωσε. Εγω εχει 2 χρόνια δεν αγόρασα φυσίγγιο εργοστασιακό γιατι απλά ειναι φτιαγμένα με μετριότητα σε σύγκριση με τα φυσίγγια ενός ιδιογομωτη. Για πολλα φυσίγγια για ευκολία μια μεκ 9000 θα ειναι οτι πρέπει εγω το ρελιασμα το θεωρώ απαραίτητο λόγο σταθερότητας
pambs
Full Member

Δημοσίευση από pambs »

Φιλε Ανδρεα δεν ειμαι κυνηγός οποταν γιατι να πειραματιστω? Μονο σκοπευτήριο παω. Οποταν θελω ενα φυσιγγιο με καλα υλικα που να ειναι πολυ κοντα σε εργοστασιακο. Βασικα το θελω για τη προπόνηση. Γιατι στους αγωνες δεν δεχονται γεμωσιες. Οποταν και καλυτερες να φτιαξω δεν θα μπορω να τις χρησημοποιησω
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Τοτε φιλε ότι και να κάνεις δεν θα έχεις λάθος. ..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παιδια τι γινεται εχουμε κανενα νεο ιδιογομωσης?

Εγω παντως φετος Α1. 1.60 Χ 32 Νο10 Ζ2Μ Απο το πρωι μερχι το βραδυ. Η μονη διαφορα ειναι οτι το πρωι πεζω την ιδια γομωση με ταππα. Επισης εκαμα και λιγες 33 και αυξησα το λιγο μπαρουτι σε 1.62-63. Αρελιαστες παντα.

Χωρις κανενα προβλημα. Ειμαι πανω τους πεφτουν κεραυνοβολημενες. Εν ειμαι πεφτουν κουτσοφτερες η φευγουν.

Αρχιζω να πιστευω ολο και πιο πολυ οτι αν εχεις ενα καλο φυσιγγιο-καλο συνδιασμο υλικων...ο καιρος δεν πεζει ρολο (τουλαχιστον όσο νομιζουμε) παρα μονο η σκοπευση.

Καποιες φορες φετος που ταχα ειχε υγρασια ή αερα και ξερω γω...οταν επεζα καμια και επεφτε ζωντανη αμεσως ασυναισθητα ελαλουν ειδες εν που εσιει αερα...Οταν οι επομενες λογο καλυτερης σκοπευσης ή πιο βολικης βολης επεφτα συκαν ελαλουν οτι εν μαλακιες που σκεφτουμε.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Ρε Στεφανε.....θα σου βαλω πιπέρι στο στόμα....!!!!!!!.. :lol:
Έτσι όπως τα λες ειναι.

Προσωπικα δεν εχω εξωρμήσει μετα και την λήξη του ενδυμικού, αν και οι φωτογραφίες των συναδέλφων στο τοπικ για τις τσικλες με βάζουν σε πειρασμό για την Κυριακή.
Αν πάω,
NSI M686, D20SE 1.45gr,-Spark-28gr,- No10- 4άκτινο.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

24g με 206v και D20 παντελώς καιρού και κανένα πρόβλημα δεν έχω ;)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Φιλε μου δοκιμασε την τυχη σου και κατι εχει.

Οσο για τα Ζ2M εγινα φανατικος οπαδος τους,
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Καμια σκοπευτικη με AS?

Εκαμα τη βασικη 1.25 Χ 24 κυλιλη.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Καμια σκοπευτικη με AS?

Εκαμα τη βασικη 1.25 Χ 24 κυλιλη.
την δοκίμασα μια φορά και δεν μου άρεσε κλοτσούν πολλά
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Στεφανε, δεν ξέρω την AS καθολου, αλλα σε κυαθια σου προτείνω για skeet το Piston Skeet στα 24γρ και Aquilla ή Spark για sporting, παλι 24γρ., ή και 28γρ.

Αντρέα, την SV την δοκίμασες..?.. Θα μπω στον πειρασμό να την δοκιμάσω σκοπευτήριο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”