Οπλο Παραλλαγη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Οπλο Παραλλαγη

Δημοσίευση από Panmoy »

kanaris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη :idea: μεγαλο πλεονεκτημα :!:

Θα συνεισφέρω και γω το κάτι τις μου στους φίλους που θα αγοράσουν το FAIR GOOSE. Πολλές δοκιμές από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα και θα γίνουν κι'αλλες...έχω το πλεονέκτημα ότι μένω μιαν αππιθκιά τόπο από το σκοπευτήριο και ποσκολιούμαι σε σταθερή βάση....όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος.

Του Σόλωνα θα του προτείνω μετά τα κυνήγια να κάνουμε καμμιά δοκιμή μαζί για να βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα για τη βλητική συμπεριφορά δύο ίδιων όπλων...θα έχουμε πολύ χρόνο για διάφορα κόλπα.... ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:
kanaris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
εχεις π.μ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

ευχαριστω φιλε....πραγματι δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες που να δουλευουν ετσι...Ο Ηρακλειδης ειναι Λευκωσια μεριες?
Οσον για το Σολωνα ειναι μεγαλο ατου στην κουβεντα πραγματι! :)[/quote]
ναι λευκωσια στην πινδαρου
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Panmoy έγραψε:
kanaris έγραψε:
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη :idea: μεγαλο πλεονεκτημα :!:

Θα συνεισφέρω και γω το κάτι τις μου στους φίλους που θα αγοράσουν το FAIR GOOSE. Πολλές δοκιμές από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα και θα γίνουν κι'αλλες...έχω το πλεονέκτημα ότι μένω μιαν αππιθκιά τόπο από το σκοπευτήριο και ποσκολιούμαι σε σταθερή βάση....όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος.

Του Σόλωνα θα του προτείνω μετά τα κυνήγια να κάνουμε καμμιά δοκιμή μαζί για να βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα για τη βλητική συμπεριφορά δύο ίδιων όπλων...θα έχουμε πολύ χρόνο για διάφορα κόλπα.... ;)

το τσιόκ εδοκιμάστηκε? εν με την εβδομάδα που το χρεώνω ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

b]Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη :idea: μεγαλο πλεονεκτημα :!:[/quote][/b]

Του Σόλωνα θα του προτείνω μετά τα κυνήγια να κάνουμε καμμιά δοκιμή μαζί για να βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα για τη βλητική συμπεριφορά δύο ίδιων όπλων...θα έχουμε πολύ χρόνο για διάφορα κόλπα.... ;)[/quote]
το τσιόκ εδοκιμάστηκε? εν με την εβδομάδα που το χρεώνω ;)[/quote]

:lol: :lol: Εδιπλωσε 2-3 πουλια να πω την αληθκεια αλλα δοκιμη πανω σε χαρτονι εν εκαμεν ακομα....ατε πε μ μια τιμη αδελφικη τζαι πιανο το αναγιωτο μου ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ενα τρισελιδο αρθρο για τον μαιο για αρχη
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ενα τρισελιδο αρθρο για τον μαιο για αρχη
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

:shock: Ου Παναια μου εγραψες το τζαι 2 φορες το σχολιο, σημαινει εννοεις το που τ αληθκια :lol: :lol:
ΜΕΣΑ ;) !!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Άκουσα και για κατι κέφαλους σε 1 μέτρο νερό ποδά που σου αρέσκει που κοντεύουν τα επτά κιλά αν είσαι μέσα πάμε τσαι τσαμε΄κανένα περίπατο. Τσιοκ 6,5mm 95άρι και καρτέρι στο 1 μέτρο
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Οπλο Παραλλαγη

Δημοσίευση από Pathfinder »

admin έγραψε:Άκουσα και για κατι κέφαλους σε 1 μέτρο νερό ποδά που σου αρέσκει που κοντεύουν τα επτά κιλά αν είσαι μέσα πάμε τσαι τσαμε΄κανένα περίπατο. Τσιοκ 6,5mm 95άρι και καρτέρι στο 1 μέτρο
Κωλοβρεχτες ρε κωλοβρεχτες...εφαετε με και εμενα ;):):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”