Οπλο Παραλλαγη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Οπλο Παραλλαγη

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλημερα σας παιδες
Ενδιαφερομαι να βρω οπλο 30αρι με εργοστασιακη παραλλαγη. Εχει κανενας που ενδιαφερεται για πωληση/ανταλλαγη?Καποιες μαρκες/μοντελα που βγαζουν σε ετσι χρωματα αν ξερει καποιος να βοηθησει?Websites?

Αλεξης
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Konstantinos P
Full Member

Re: Οπλο Παραλλαγη

Δημοσίευση από Konstantinos P »

Pathfinder έγραψε:Καλημερα σας παιδες
Ενδιαφερομαι να βρω οπλο 30αρι με εργοστασιακη παραλλαγη. Εχει κανενας που ενδιαφερεται για πωληση/ανταλλαγη?Καποιες μαρκες/μοντελα που βγαζουν σε ετσι χρωματα αν ξερει καποιος να βοηθησει?Websites?

Αλεξης
Fair Goose φίλε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αλεξης
Το Fair goose που έχει ο Σόλωνας έχει επιλογή και για κάμο, θα το πιάσω χωρίς παραλλαγη τον Απρίλη

http://fair.it/eng/fucile_slx.jsp

A, επρόλαβε με ο Κωνσταντίνος.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
Αντιπρόσωπος είναι ο Πάμπος Ηρακλείδης, νομίζω ο γιος του ο Δημήτρης που είναι και οπλουργός είναι υπεύθυνος, δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο, πάντως το όπλο έχει την δυνατότητα να έρθει σχεδόν εντελώς custom. Όσο για την τιμή, για μένα είναι πάρα πολύ καλή ειδικά αφού μπορώ να το πιάσω ακριβώς όπως το θελω και στα μέτρα μου.

Ο τιμοκατάλογος της Fair το δίνει στα 1700 Εuro αλλά είναι πιο κάτω στην Κύπρο.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Φιλε να σου πω κι εγω. Προσωπικα εχω αγορασει οπλο απο τον Παμπο Ηρακλειδη, τον προτεινα σε φιλους μου και ειναι πολυ ευχαριστημενοι και ο Δημητρης ειναι και ο οπλουργος μου! Η δουλεια τους παντα τιμια και σε καλες τιμες. Για να καταλαβεις ειχα συμφωνισει το οπλο σε ενα Χ ποσο και οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι το βρηκε λιγο πιο φτηνα και πληρωσα λιγοτερα!!!αυτο δρν νομιζω να το εκαναν πολλοι!!! Εγω ειμαι απλος πελατης χωρις προσωπικο οφελος! Αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε ναπαμε και μαζι.
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη :idea: μεγαλο πλεονεκτημα :!:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

kanaris έγραψε:
Pathfinder έγραψε:ευχαριστω Σπυρο.Θα το κοιταξω. Αν εν τω μεταξυ αν καποιος αλλος εχει να προτεινει και κατι αλλο ειναι ευπροσδεχτος.
Φιλε να σου πω κι εγω. Προσωπικα εχω αγορασει οπλο απο τον Παμπο Ηρακλειδη, τον προτεινα σε φιλους μου και ειναι πολυ ευχαριστημενοι και ο Δημητρης ειναι και ο οπλουργος μου! Η δουλεια τους παντα τιμια και σε καλες τιμες. Για να καταλαβεις ειχα συμφωνισει το οπλο σε ενα Χ ποσο και οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι το βρηκε λιγο πιο φτηνα και πληρωσα λιγοτερα!!!αυτο δρν νομιζω να το εκαναν πολλοι!!! Εγω ειμαι απλος πελατης χωρις προσωπικο οφελος! Αν θελεις μπορουμε να κανονισουμε ναπαμε και μαζι.
Α! Το πιο σημαντικο στο να παρεις το οπλο που πηρε ο Σολωνας ειναι οτι θα εχεις ετοιμες δοκιμες φυσιγγιων απο εναν μερακλη :idea: μεγαλο πλεονεκτημα :!:

ευχαριστω φιλε....πραγματι δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες που να δουλευουν ετσι...Ο Ηρακλειδης ειναι Λευκωσια μεριες?
Οσον για το Σολωνα ειναι μεγαλο ατου στην κουβεντα πραγματι! :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Αλεξης
Παιδες οπως ειπα αν υπαρχει και κανενας που εχει και κατι για πωληση/ανταλλαγη ειμαι διατεθειμενος να το κοιταξω και αυτο το ενδεχομενο
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:ωραιο...απο τιμη τι λεει?η παραγγελια πρεπει να γινει μεσω οπλουργου??Σολωναααααα που εισαι???
πάντως το όπλο έχει την δυνατότητα να έρθει σχεδόν εντελώς custom.

Ήρτες στα λόγια μου τωρά... :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”