Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Τελικά πρωινό μακρο-γύρι και πίσω στο γραφείο κατά τις 10.
Σε παραμελημένο αλλά αγαπημένο μου πόστο η πρωινή κίνηση ήταν μηδαμινή. Μετά από αρκετή αναμονή μπήκαν 5 πουλιά και έκανα ένα ωραίο double. Η superfelt καθάρισε ίσια και σταράτα.
Το δειλινό αναβάλεται λόγω ασθένειας του junior μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Η χώστρα..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Panmoy έγραψε:Το δειλινό αναβάλεται λόγω ασθένειας του junior μου.
Περαστικά στον φιλο μου ξάδερφε

Πηγα και εγω σημερα. Κατάφερα απο τα 3 πουλια που δικαιουμουν να παρω τα 2
Si vis pacem, para bellum
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

P2120835.JPG
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
P2120835.JPG
Μπραβο ρε φιλε..εκαμες τες ματσα!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ισως η χειροτερη μερα απο πλευρας κινησης πουλιων. Ενα πουλι μου εδωσε τσιανς και το πηρα.10 ωρες καρτερι αλλαγη 2 τοπων και εριξα 1 χαρτουτσια.εξαφανιστηκαν απο την περιοχη.πληρως απογοητευμενος

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re:

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Pathfinder έγραψε:Ισως η χειροτερη μερα απο πλευρας κινησης πουλιων. Ενα πουλι μου εδωσε τσιανς και το πηρα.10 ωρες καρτερι αλλαγη 2 τοπων και εριξα 1 χαρτουτσια.εξαφανιστηκαν απο την περιοχη.πληρως απογοητευμενος

να σαι καλα φιλε.οτι λαλεις επαθα το ιδιο την κυριακη αλλα εγω δεν εσυρα ουτε 1 χαρτουτσια.του ψαρα του τζινιου του κουμαρτσιη το πιατο....εννεν ετσι?
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Ετσι ενι φιλε μου.αλλα πειραζει με παραπανω τωρα που λειφκουν οι εξορμησεις...

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.....ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ :D

1 ΠΟΥΛΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....+ ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΟΥ....

ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ :?

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ....1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ :?

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :P

Υ.Γ ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.... ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.....ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ 

1 ΠΟΥΛΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ....+ ΕΝΑ ΧΑΙΔΕΜΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ(ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΟΥ....

ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ 

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ....1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ 

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ....ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 

Υ.Γ ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.... ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 
Μαλλον ετσι εχουν τα πραγματα Σολωνα:)

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”