Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
axerkwtis

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από axerkwtis »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Αν εφκαλαμε φωτο την κυριακη τζιαμε να δειτε φασσες..!!!μιαν τσιλλαρκα να εφκαλαν εν να μας εθαφκαν στο σκατο..αμεσως λεει μ ο Δημητρης..εν Σολωνα που θελουν τουτες!εν εδωσαν χερι εκαμναν κυκλους εβουττουσαν αλλα εν μας εκαμαν την χαρη..σε μια οριακη βολη με κολομπο τπτ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ....ΦΕΥΓΕΙΣ... ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ;)
Ειμασταν σε τζιτασμα τζικλας..οσο κ να πεις οι ντουφεκιες επεφταν γενικα στην περιοχη..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από kanaris »

Panmoy έγραψε:ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝ....ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΖΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΙΚΚΟ ..... ΠΕ ΜΑΣ ΤΟ ΡΕ ΕΝΝΕΝ ΑΝΤΡΟΠΗ :D
ΦΑΣΣΑΕΣ ΔΑΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.... ΠΙΑΣΕ 2 ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΖΙΑΜΕ ΝΑ ΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ :D :D :D :D
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΙΣΙΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝ ΚΑΙ ΦΚΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΣ ΣΦΑΞΕΙ :o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Τι ήθελες να γίνει δηλαδή ? εκαμναν μου παρέα :D
Το μόνο που κρατουν ήταν , σφυρίχτρα , λουρί και κάμερα :lol: :lol:[/quote]

Συρνεις πρωτη τη καμερα τζαι βαλεις τους για δευτερη τη σφυριχτρα....κρεμαζεις πανω στο λουρι...ΤΕΛΟΣ :lol: :lol: :lol:[/quote]
μεγα λαθος συναδερφε!!!η σωστη σειρα ειναι αυτη:
1.Σφυρας τους τυπου αστυνομος και σταματουν
2. λεεις τους :D ετο το λουρι και δεθυτε ολες μαζι να παμε βολτα μεχρι την καταψυξη μου...
3. την καμερα δεν την πετας για να εχεις αποδειξεις για το συμβαν!!! :P
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΤΟΙΜΕΣ....ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλησπέρα σε όλους. Για μένα η χθεσινή μέρα ήταν μια έκπληξη...Εκεί που περίμενα τα πουλιά το πρωί, ηταν χασιμιά :( :? μερικές κοπές έκαναν τα δικά τους στα μεσούρανα και χανόντουσαν στον ορίζοντα.... μεχρι τις 12 εκανα 3 βολές, 2 οριακές με αποτέλεσμα απλά να πέσουν μερικά φτερά και η άλλη κατέληξε στο σακίδιο....
¨Ενα μικρό διάλλειμα και αλλαγή τοποθεσίας είχαν καλό αποτέλεσμα, μου εδωσαν ωραίες τουφεκιές και 2 αξέχαστα καλλίτζια, το θετικό ήταν ότι παρόλο που η περιοχή ήταν δύσβατη δεν άφησα πουλί πισω...
Τελικό αποτέλεσμα ηταν 1 φασσα στο πρωινό , η οποια απουσιάζει απο την φωτο λογω του ότι δωθηκε σε συνάδελφο γιατι ελίφκετουν μια να καμει ζευκαρούι :D και 6 το απόγευμα.. :D :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

[quote="Nikos"]Καλησπέρα σε όλους. Για μένα η χθεσινή μέρα ήταν μια έκπληξη...Εκεί που περίμενα τα πουλιά το πρωί, ηταν χασιμιά :( :? μερικές κοπές έκαναν τα δικά τους στα μεσούρανα και χανόντουσαν στον ορίζοντα.... μεχρι τις 12 εκανα 3 βολές, 2 οριακές με αποτέλεσμα απλά να πέσουν μερικά φτερά και η άλλη κατέληξε στο σακίδιο....
¨Ενα μικρό διάλλειμα και αλλαγή τοποθεσίας είχαν καλό αποτέλεσμα, μου εδωσαν ωραίες τουφεκιές και 2 αξέχαστα καλλίτζια, το θετικό ήταν ότι παρόλο που η περιοχή ήταν δύσβατη δεν άφησα πουλί πισω...
Τελικό αποτέλεσμα ηταν 1 φασσα στο πρωινό , η οποια απουσιάζει απο την φωτο λογω του ότι δωθηκε σε συνάδελφο γιατι ελίφκετουν μια να καμει ζευκαρούι :D και 6 το απόγευμα.. :D :)[/quot

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Πολλά ωραια :D :D
Συνεχίζουμε!! Δυστυχώς δυο εξορμήσεις εμειναν για μενα :( :cry:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Nikos έγραψε:Πολλά ωραια :D :D
Ευτυχως ρε Νικο μου που 2 εξορμησεις σου εμειναν γιατι ετσι οπως παεις εν θα αφηκεις φασσα για φασσα εσυ :):):) αστειο φιλε μου παντα ετσι επιτυχιες!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Nikos έγραψε:Πολλά ωραια :D :D
Ε Νικολη εφερα σου γουριν νομιζω μετα την συνατηση μας :D
Μπραβο φιλε μου :D
Και μεν βαλεις μπακ ραουντ τα φυλλα του τοπου που κυνηγας γιατι εννα προδωσεις πολλα και τουτοι δαμε εννα σου φαν την φυλακτρα :lol: :lol: Αστειο προς τους φιλους ετσι :lol:

Να παρεις παραδειγμα τον κυριο σολωνα.Βαλει τους πραγματα που αποσπουν την προσοχη.Εν τυχαια που βαλεις το σαντουιτς καθε φορα χαρκεσε :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
nik
Full Member

Δημοσίευση από nik »

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το κυνήγι της σιδερένιας τελειώνει πριν από της τζικλας.

Συγκεκριμένα φέτος, σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη της Υπηρεσία Θήρας, το κυνήγι της φάσσας τελειώνει 23/02 ενώ της τζίκλας 28/02.
xartis thiras.png
Και κάθε χρόνο έχουμε την απορία....Ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό ? Λόγω των καθημερινών ?

.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε από ότι ξέρω ο λόγος είναι ότι η αναπαραγωγική περίοδος της φάσσας ξεκινά από τις αρχές Φεβρουαρίου όπου τα πουλιά αρχίζουν να ετοιμάζουν φωλιές.
Δεν μπορώ να το επιβαιβεώσω τούτο όμως διότι και εμένα έτσι μου είπαν. :)
Πάντως αν αυτή είναι η αλήθεια τότε έπρεπε να τελιώνει στο τέλος Ιανουαρίου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”