ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:Ρε Αλέξη άστα ορθογραφικά τζιαί πε μας που να πάμεν να παίξουμε καμιά φασσούα :lol:

Άντρο είπαμε να πάμε κανένα ψαρεματάκι καμιά φορά ρε φίλε 8-)
Παιξε παιξε φασσες εβαρεθηκα τες ρε Μαριε μου...εγω εννα σου πω που εχει?Εσαστηκες :)1-2 τοπους που ξερω εκαταντησαν τζιε τζιηνες να μας περιπαιζουν που μακρυα.ψηλομουττες φιλε μου ψηλομουττες.θυμιζει μου πολλα τες γυναικες...οταν τες γυρευκεις εν εχει τπτ...αμαν δεν τις θελεις εννα σε φασιν:):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

[Παιξε παιξε φασσες εβαρεθηκα τες ρε Μαριε μου...εγω εννα σου πω που εχει?Εσαστηκες :)1-2 τοπους που ξερω εκαταντησαν τζιε τζιηνες να μας περιπαιζουν που μακρυα.ψηλομουττες φιλε μου ψηλομουττες.θυμιζει μου πολλα τες γυναικες...οταν τες γυρευκεις εν εχει τπτ...αμαν δεν τις θελεις εννα σε φασιν:):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]

χαχαχα σωστός φίλε, απόλυτα σωστός! :lol: :lol:
mikros

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από mikros »

Οσοι εν τωρα στις καθημερινες κοντα στην Λαρνακα εκαμαν αριθμους...μεγαλα κοπαδια κινουντε οριακα πανω που τα σπιτια...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

mikros έγραψε:Οσοι εν τωρα στις καθημερινες κοντα στην Λαρνακα εκαμαν αριθμους...μεγαλα κοπαδια κινουντε οριακα πανω που τα σπιτια...
Ρε μικρέ μεν μας λαλείς έτσι πράματα τωρά που είμαστε δουλειά διότι τρέμουν τα σιέρκα μας τζιαί εννά γράψουμεν καμιά μακακία... :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

MARIOSE έγραψε:
mikros έγραψε:Οσοι εν τωρα στις καθημερινες κοντα στην Λαρνακα εκαμαν αριθμους...μεγαλα κοπαδια κινουντε οριακα πανω που τα σπιτια...
Ρε μικρέ μεν μας λαλείς έτσι πράματα τωρά που είμαστε δουλειά διότι τρέμουν τα σιέρκα μας τζιαί εννά γράψουμεν καμιά μακακία... :lol:
Μαριε,εσυ κανονικα εν επρεπε να δουλευκεις τωρα και να μεν γυριζεις μες το φορουμ? ;)
Για να δουμε οσοι ηταν τυχεροι και επηγαν τι εκαμαν...
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

mikros έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Μαριε,εσυ κανονικα εν επρεπε να δουλευκεις τωρα και να μεν γυριζεις μες το φορουμ? ;)
Για να δουμε οσοι ηταν τυχεροι και επηγαν τι εκαμαν...
Έπιασες το πόδι μας τωρά :lol: :lol:
Πίσω στη δουλειά Μάριε τζιαί κανεί σχόλια... ;)
Άβαταρ μέλους
Markos killer
Full Member

Δημοσίευση από Markos killer »

MARIOSE έγραψε:[Παιξε παιξε φασσες εβαρεθηκα τες ρε Μαριε μου...εγω εννα σου πω που εχει?Εσαστηκες :)1-2 τοπους που ξερω εκαταντησαν τζιε τζιηνες να μας περιπαιζουν που μακρυα.ψηλομουττες φιλε μου ψηλομουττες.θυμιζει μου πολλα τες γυναικες...οταν τες γυρευκεις εν εχει τπτ...αμαν δεν τις θελεις εννα σε φασιν:):)

χαχαχα σωστός φίλε, απόλυτα σωστός! :lol: :lol:[/quote]
ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!! :D :lol:
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από Pathfinder »

Markos killer έγραψε:
MARIOSE έγραψε:[Παιξε παιξε φασσες εβαρεθηκα τες ρε Μαριε μου...εγω εννα σου πω που εχει?Εσαστηκες :)1-2 τοπους που ξερω εκαταντησαν τζιε τζιηνες να μας περιπαιζουν που μακρυα.ψηλομουττες φιλε μου ψηλομουττες.θυμιζει μου πολλα τες γυναικες...οταν τες γυρευκεις εν εχει τπτ...αμαν δεν τις θελεις εννα σε φασιν:):)

ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!! :D :lol:[/quote]
Τουτου του Killer δειξετε του την φωτο της αλλης με το μουστατζι να δω ποσο καψουλιαρης εννι:):)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
mikros

Re: Re: Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από mikros »

Pathfinder έγραψε:
Markos killer έγραψε:

ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!! :D :lol:
Τουτου του Killer δειξετε του την φωτο της αλλης με το μουστατζι να δω ποσο καψουλιαρης εννι:):)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
Οιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακομα παω στον ψυχολογο εγω...
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ρε παιδιά εγώ πέζω οτι πετά ότι κινήτε με δύο πόδια και πάντα θυλικό γένος!!!!!!!! :D :lol:[/quote]

Μάρκο δώστους πας τα φκιά!! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”