Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΝΑ ΠΑΩΩΩ....ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ?

ΑΝ ΠΑΩ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΨΕΙ.....ΧΜΜΜΜ....ΑΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΧΜΜΜ....ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΩ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΧΜΜΜ....ΜΑ ΠΑΛΕ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ....ΧΜΜΜ....ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΦΑΙ Η ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ.....ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ......ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΚΙΟΛΙ :D :D :D

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ:P :P :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Καθομαστε με τον κουμπαρο μου (αρρωστος κυνηγος και αυτος) στην πλατεια Αριστοτελους στη Θεσσαλονικη και περιμενουμε τις κοκονες μας να επιστρεψουν απο τα ψωνια. Τα πεζουνια μπαινουν απο παντου και οι προσκοπευσεις περνουν φωτια. Πανω σου ποτζι, πανω σου ποδα και η μελαγχολια οσο πλησιαζει η Κυριακη μεγαλωνει...α ρε φασσουες μου τι μου καμνετε....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
Nikos έγραψε:
Πανικος Setter έγραψε:Mπραβο σε όλους για τις επιτυχίες και ειδικά στο νέο φασαρι Νίκο :D
Ο φασσάρης φίλε Πανικκο ηταν πάντα τζιαμέ, απλά έπρεπε να βρεθούν τα πουλιά για να ξυπνήσει, αυτή ειναι η αλήθεια , πάντα το κυνηγι της φάσσας με συνάρπαζε και με τραβούσε ;) ;)
Μακάρι να βρίσκουμε πουλιά να κυνηγάμε και να εχουμε βλαγκα να τις περιμένουμε ;)
Θα δείξουν οι επόμενες ελάχιστες εξορμήσεις που απέμειναν....
Η ΦΑΣΣΑ ΘΕΛΕΙ ΥΣΗΧΙΑ!!!
ΣΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗΝΗΣΚΟΥΜΕΝ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ?? :o :o :o :o
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ :D :D :D

Φίλε μου μεν εχεις εννοια και όλοι καλοί χωράνε!! ;) ;)
Ο τόπος εν πολλης τζιαμέ που παμε εμείς! ;) ;) :) :)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ρε συναδελφοι πειτε μας κανενα νεο, βαρτε καμμια φωτο να δουμε τζαι μεις δαμε στα ξενα...γραψετε καμμιαν ιστορια...ηρταν οι κοκονες στο ραντεβου τους ??????
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

επερασαμε και σημερα...κινηθηκαν πολυ λιγα πουλια το πρωινο με ενα παρα μα παρα πολυ ωραιο καλιτζι σε φασσουλα..ημουν μες στο "κρυσφηγετο-φυλαχτρα" και οπως γυρισα πισω μου βλεπω ενα πραμα μαυρο να με καππελιαζει στα 10μ, μαυρο γιατι ηταν ακριβως απεναντι ο ηλιος μες τα ματια μου...επωμιζω ενσικτωδως και λεω ταυτοχρονα κολιος με τον πεξεις τον μαλακα και θα τες λαοσεις...κατι μεσα μου δεν συμφωνουσε και ετσι στο περιπου εριξα μια μονο αφου τυφλωθηκα που τον ηλιο γμτ...οταν εφερα τα μιλια μου μετα απο 4-5 δευτ. κοιταζω την κυρια να με περιπαιζει που μακρυα...εν πειραζει...θα σε δω υστερα λεω.
η μοναδικη καλη ευκαιρια που ειχα ηταν ενα double (μετρα αν η μια εκαθετουν πανω στον πευκο :D ) με την δευτερη να πεφτει στα 35+ μετρα με iliona ziplast.Διαμπερες τραυμα κατω απο δεξια φτερουγα και να βγαινει πανω απο αριστερη ωμοπλατη χωρις αιματα χωρις δακρυα. Μπαμ και κατω.Μπηκαν κανονικα στα πυρομαχικα μου απο σημερα.
Ααα και αφου εν κωλονουμε να λεμε τα καλλιτζια μας :) ακομα μια ευκαιρια, σε περιηγηση για ξεμουδιασμα βρεθηκα στην ακρη του γκρεμου. Απεναντι οπως εκανα ενα τσιγαρο, να ερχοντε λυγιστες καμαρωτες 2 κυριες και λεω αστες να σε καπελιασουν να φυουν που τον γκρεμο γιατι εν τες βρισκεις με τιποτε...εεεεε?αφηκα τες και εκαππελιασαμε κανονικα...εν σας ειπα για την σειρα με τους γυρτους πευκους του γκρεμου που εκρεμουνταν πουπανω μου στα 20μ...ειδα τους την ωρα που εγυρισα πανω :evil: 2 μπηκτες μεσα που τα κλωνια μπας και αλλα.... :)

εν μπορεις να πεις ρε Παντελη καλη η ιστορια ;) ....ο δικος σου σημερα εποτζιημηθηκε πουκατω που τον πευκο...ρε τηλεφωνα ρε φωνες ρε ασυρματους τιποτε...εκοψε το κουρι του κανονικα...εφαε του τζιε το μυρτονι τα κουλουρακια που επιασε που τον φουρνο το πρωι!! :D :D :D κοπελι!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Το κουλουρουι που το φουρνο ειναι must...τζαι το κουρουιν του ξαδερφου εν must...αλλα για φασσαν εν καμνει, εν εσηι υπομονη....ασε που του εδειξα πολλα δυνατο μου ποστο προχτες.Τουλαχιστον εκουμανταρεν καμμιαν οξα την Τεταρτη να παρω το αιμα του πισω ;)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

εν μπορεις να πεις ρε Παντελη καλη η ιστορια ;) ....ο δικος σου σημερα εποτζιημηθηκε πουκατω που τον πευκο...ρε τηλεφωνα ρε φωνες ρε ασυρματους τιποτε...εκοψε το κουρι του κανονικα...εφαε του τζιε το μυρτονι τα κουλουρακια που επιασε που τον φουρνο το πρωι!! :D :D :D κοπελι!![/quote]
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:Το κουλουρουι που το φουρνο ειναι must...τζαι το κουρουιν του ξαδερφου εν must...αλλα για φασσαν εν καμνει, εν εσηι υπομονη....ασε που του εδειξα πολλα δυνατο μου ποστο προχτες.Τουλαχιστον εκουμανταρεν καμμιαν οξα την Τεταρτη να παρω το αιμα του πισω ;)
αναλογως σημερα ηταν καλος..αντεξε ως το μεσημερι...μαλλον εν να πρεπει να το παρεις πισω...η αληθεια ειναι εν του δωσαν πασα (οταν ηταν οξυπνος)...το ποστο αν ειναι τζιηνο που καταλαβα ξαναπηγαμε...κανονισε ελα να παμε σε ενα δικο μου τωρα που ελειψαν οι εξορμησεις :D ειδεμι αν σε επαιρνα που πριν ηταν να μεν μας αφηκεις μια :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Το κουλουρουι που το φουρνο ειναι must...τζαι το κουρουιν του ξαδερφου εν must...αλλα για φασσαν εν καμνει, εν εσηι υπομονη....ασε που του εδειξα πολλα δυνατο μου ποστο προχτες.Τουλαχιστον εκουμανταρεν καμμιαν οξα την Τεταρτη να παρω το αιμα του πισω ;)
αναλογως σημερα ηταν καλος..αντεξε ως το μεσημερι...μαλλον εν να πρεπει να το παρεις πισω...η αληθεια ειναι εν του δωσαν πασα (οταν ηταν οξυπνος)...το ποστο αν ειναι τζιηνο που καταλαβα ξαναπηγαμε...κανονισε ελα να παμε σε ενα δικο μου τωρα που ελειψαν οι εξορμησεις :D ειδεμι αν σε επαιρνα που πριν ηταν να μεν μας αφηκεις μια :D
:lol: :lol: ατε βαρτο μπροστα να καμουμεν εξορμηση παρεα οποτε θελεις...
την ευρυτερη περιοχη ξερω οτι την γνωριζε, αμαν του την αποκρυπτογραφησα ομως ανοιξαν τα μαθκια του...επαραμιλαν που την ιδιαν ωρα..."ρε ξαδερφε ναρτω να σταθω δαμε αλοπως την Κυριακη?" :lol: ακομα εσηι τζαι 1-2 ποστα καλυτερα που αμαν πιασει ο τοπος πουλια καμνεις σοβαρο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
:lol: :lol: ατε βαρτο μπροστα να καμουμεν εξορμηση παρεα οποτε θελεις...
την ευρυτερη περιοχη ξερω οτι την γνωριζε, αμαν του την αποκρυπτογραφησα ομως ανοιξαν τα μαθκια του...επαραμιλαν που την ιδιαν ωρα..."ρε ξαδερφε ναρτω να σταθω δαμε αλοπως την Κυριακη?" :lol: ακομα εσηι τζαι 1-2 ποστα καλυτερα που αμαν πιασει ο τοπος πουλια καμνεις σοβαρο παιχνιδι
οποτε θελεις κανονισε ελα και θα παμε με τον πελλο...κανονισα με την δουλεια να μεν χασω ουτε μια απο τις υπολοιπες εξορμησεις...για τον τοπο ξερεις πολλα καλα οτι στην φασσα αμαν τις ανακατωσουν πολλα ξεχαστα ουλλα...εν τες θωρεις ουτε μπορεις να προβλεψεις κινησεις...η περιοχη τζιηπανω αρεσε μου ιδιαιτερα σημερα γιατι ηταν ησυχια...δεν ξερω την κυριακη τι κινηση πιανει...οσο για την δικη μου συνηθως εχει λιγη κινηση το πρωι απο τζιηκλαριες αλλα οι κυριες επιστρεφουν μολις ησυχασουν τα πραματα...και για καποιο περιεργο λογο οσοι παν τζιαμε δεν παν για φασσα :) ...κανονισε με τον στεφο και θα παμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”