επερασαμε και σημερα...κινηθηκαν πολυ λιγα πουλια το πρωινο με ενα
παρα μα
παρα πολυ ωραιο καλιτζι σε φασσουλα..ημουν μες στο "κρυσφηγετο-φυλαχτρα" και οπως γυρισα πισω μου βλεπω ενα πραμα μαυρο να με καππελιαζει στα 10μ, μαυρο γιατι ηταν ακριβως απεναντι ο ηλιος μες τα ματια μου...επωμιζω ενσικτωδως και λεω ταυτοχρονα κολιος με τον πεξεις τον μαλακα και θα τες λαοσεις...κατι μεσα μου δεν συμφωνουσε και ετσι στο περιπου εριξα μια μονο αφου τυφλωθηκα που τον ηλιο γμτ...οταν εφερα τα μιλια μου μετα απο 4-5 δευτ. κοιταζω την κυρια να με περιπαιζει που μακρυα...εν πειραζει...θα σε δω υστερα λεω.
η μοναδικη καλη ευκαιρια που ειχα ηταν ενα double (μετρα αν η μια εκαθετουν πανω στον πευκο

) με την δευτερη να πεφτει στα 35+ μετρα με iliona ziplast.Διαμπερες τραυμα κατω απο δεξια φτερουγα και να βγαινει πανω απο αριστερη ωμοπλατη χωρις αιματα χωρις δακρυα. Μπαμ και κατω.Μπηκαν κανονικα στα πυρομαχικα μου απο σημερα.
Ααα και αφου εν κωλονουμε να λεμε τα καλλιτζια μας

ακομα μια ευκαιρια, σε περιηγηση για ξεμουδιασμα βρεθηκα στην ακρη του γκρεμου. Απεναντι οπως εκανα ενα τσιγαρο, να ερχοντε λυγιστες καμαρωτες 2 κυριες και λεω αστες να σε καπελιασουν να φυουν που τον γκρεμο γιατι εν τες βρισκεις με τιποτε...εεεεε?αφηκα τες και εκαππελιασαμε κανονικα...εν σας ειπα για την σειρα με τους γυρτους πευκους του γκρεμου που εκρεμουνταν πουπανω μου στα 20μ...ειδα τους την ωρα που εγυρισα πανω

2 μπηκτες μεσα που τα κλωνια μπας και αλλα....
εν μπορεις να πεις ρε Παντελη καλη η ιστορια

....ο δικος σου σημερα εποτζιημηθηκε πουκατω που τον πευκο...ρε τηλεφωνα ρε φωνες ρε ασυρματους τιποτε...εκοψε το κουρι του κανονικα...εφαε του τζιε το μυρτονι τα κουλουρακια που επιασε που τον φουρνο το πρωι!!

κοπελι!!