Εν κολλητική φένετε τούτη η αρώστειαΠανικος Setter έγραψε:Mπραβο σε όλους για τις επιτυχίες και ειδικά στο νέο φασαρι Νίκο

Μπράβο και από μένα για τις επιτυχίες σας !!!!
Εν κολλητική φένετε τούτη η αρώστειαΠανικος Setter έγραψε:Mπραβο σε όλους για τις επιτυχίες και ειδικά στο νέο φασαρι Νίκο
MARIOSE έγραψε:Σόλωνα, χρειάζομαι τη συμβουλή σου. Έχω αγοράσει τις camouflage αλλά με ανησυχεί λίγο το κλώτσημα...Το όπλο μου όταν χρησιμοποιήσω ας πούμε τη victory 36gr κλωτσά. Αν το κάνει και με τις camouflage καλύτερα να τις αποφύγω?
Ας μεινουν λλιο με την αναμνηση μου τζαι γω με τη δικη τους Μαριε μουMARIOSE έγραψε:Τη Δευτέρα ρε Παντελή?Panmoy έγραψε:Πολυ πρωινο ξυπνημα αλλα οχι για κυνηγι.Θα κρεμασω τα οπλα μεχρι την Δευτερα για να πεταχτω μεχρι τη Σαλονικα. Παω να γεμισω μπαταριες και ερχομαι.Ατε καλες επιτυχιες σε ολους σας, θα σας παρακολουθω!!!![]()
Εν να σε γυρεύκουν οι φασσούες...
Φίλε Σόλωνα, το Goose κλωτσά σου; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι 3250 γρ. Το μάξιμουμ που υπολογίζω να ρίξω είναι 37 γρ με Τέκνα, την Super Coturnice της Victory.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Σόλωνα, χρειάζομαι τη συμβουλή σου. Έχω αγοράσει τις camouflage αλλά με ανησυχεί λίγο το κλώτσημα...Το όπλο μου όταν χρησιμοποιήσω ας πούμε τη victory 36gr κλωτσά. Αν το κάνει και με τις camouflage καλύτερα να τις αποφύγω?
ΜΑΡΙΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΟΠΩΣ...Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ(ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΥΣ),ΒΑΡΕΤΟ ΟΠΛΟ,ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ,Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!
ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΣ....ΤΕΛΟΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ....
Κυνηγώ με ένα Franchi alcione και εχω και 2o ένα Baikal, κανένα δεν είναι δικό μου όμως, το ένα μου το έδωσε ο ξάδερφος μου και το άλλο είναι του παπά μου. Αν έρτει μαζί μου ο πατέρας μου πιάννω τo baikal, είμαι ευχαριστημένος απλώς όπως είπα τα όπλα δεν είναι δικά μου και θα πιάσω fair αν όλα πανε καλά μετα τον Απρίλη.682 GOLD E έγραψε:Σπυρο αν επιτρέπεται με τι οπλο κυνηγας? δεν εισαι ευχαριστημενος?
εθυμησες μου το πρωτο δικο μου οπλο τωρα που ηταν ενα Franchi falconetspyrosspyrou851 έγραψε:Κυνηγώ με ένα Franchi alcione και εχω και 2o ένα Baikal, κανένα δεν είναι δικό μου όμως, το ένα μου το έδωσε ο ξάδερφος μου και το άλλο είναι του παπά μου. Αν έρτει μαζί μου ο πατέρας μου πιάννω τo baikal, είμαι ευχαριστημένος απλώς όπως είπα τα όπλα δεν είναι δικά μου και θα πιάσω fair αν όλα πανε καλά μετα τον Απρίλη.682 GOLD E έγραψε:Σπυρο αν επιτρέπεται με τι οπλο κυνηγας? δεν εισαι ευχαριστημενος?
ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ 1.85 ΜΕ 90 ΚΙΛΑ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 3480 ΚΑΙ ΟΧΙ 3250 ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η F.A.I.R ....ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΛΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ(ΕΒΑΛΑ ΣΠΟΡΤΙΝΚ)spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Σόλωνα, το Goose κλωτσά σου; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι 3250 γρ. Το μάξιμουμ που υπολογίζω να ρίξω είναι 37 γρ με Τέκνα, την Super Coturnice της Victory.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Σόλωνα, χρειάζομαι τη συμβουλή σου. Έχω αγοράσει τις camouflage αλλά με ανησυχεί λίγο το κλώτσημα...Το όπλο μου όταν χρησιμοποιήσω ας πούμε τη victory 36gr κλωτσά. Αν το κάνει και με τις camouflage καλύτερα να τις αποφύγω?
ΜΑΡΙΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΟΠΩΣ...Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ(ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΥΣ),ΒΑΡΕΤΟ ΟΠΛΟ,ΤΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ,Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!
ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΛΩΤΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΣ....ΤΕΛΟΣ....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ....
Φυσικά εν σχετικό το κλώτσημα για μένα λόγω του 1.83 ύψος και 100 κιλών βάρος δεν καταλάβω κλώτσημα.