OLYMPIA GEM 32GR+8 ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ V1

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ(ΠΑΓΩΝΙΑ)ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΥΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ OI ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ+ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ....

ΕΤΣΙ Κ'ΕΓΩ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΗΣ.ΛΕΕΙ ΣΤΑ 2.5Μ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 405-408m/s.....ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΠΑ, ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ!!!

ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ(Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ)ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΓΡΥΓΟΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙ.
ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ GEM32 ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΤΑ 45Μ ΜΕ ΤΣΟΚ 2*.

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ GEM32 ME Ν6 ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ 17C-52%.ΣΙΝΓΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 23/2 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΣΣΑ ;)

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ F.A.I.R SLX 600,ΑΥΛΟΥΣ 18.5, ΚΑΝΝΗ 30" ΙΝΤΖΩΝ ΚΑΙ ΤΣΟΚ 3*.Η ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ (V1)ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 17C KAI 52%.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ(ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΟΤΙ... ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ....ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΗΚΑ!!!
Γ'ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΠΛΟ F.A.I.R,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΑΒΑΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ 2.5 ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ....ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ 21C ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ 25C Κ.Λ.Π....ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
master
Full Member

Re: OLYMPIA GEM 32GR+8 ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ V1

Δημοσίευση από master »

Σόλωνα, αν επιτρέπετε, με τι μετρητή έκανες τις δοκιμές; O φίλος σου ο Χάρης είναι ο γνωστός οπλουργός;

Αν το θεωρείς αδιάκριτο, μην απαντήσεις ή στείλε μου Π.Μ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μπαρούτι και δοσολογία;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Breda Pegaso έγραψε:Μπαρούτι και δοσολογία;
ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ;) :D

Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ PSB1
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πολυ καλη δουλια-ερευνα φιλε μου, θα σχολιάσω αποψε περεταιρω. Παντως για το Gem 32γρ σε αυτο το site εβγαλε η γλωσσα μου μαλια :) :) :) γαι την αποτελεσματικότητα του σε ξηρο καιρο (βορκας-ανατολικος) αλλα και με 3-4-5 μποφορ αερα. Θα τα πουμε αποψε. ;)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

LEFKIOS έγραψε:Πολυ καλη δουλια-ερευνα φιλε μου, θα σχολιάσω αποψε περεταιρω. Παντως για το Gem 32γρ σε αυτο το site εβγαλε η γλωσσα μου μαλια :) :) :) γαι την αποτελεσματικότητα του σε ξηρο καιρο (βορκας-ανατολικος) αλλα και με 3-4-5 μποφορ αερα. Θα τα πουμε αποψε. ;)

Λεύκιε, η Gem 32 σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Οlympia βγαίνει μεχρι νούμερο 8, γνωρίζεις κατα πόσο βγαίνει και σε πιο λεπτό, π.χ *9; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Θα την πρότεινες για το κυνήγι τζίκλας; Ευχαριστώ.
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ OI ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ+ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ....

Σόλων προσωπικά συμφωνώ απόλυτα, παρόλο που θα βρεθούν πολλοί που θα πουν για τις διβασικές ότι δεν επηρεάζονται.

Εγώ επιμένω ότι και οι διβασικές έχουν τις ιδιαιτερότητες και τις αδυναμίες τους. Για παράδειγμα η ευρέως διαδεδομένη TECNA που την έχουμε πολυδοκιμάσει τα τελευταία χρόνια υστερεί έναντι άλλων μονοβασικών σε πολύ χαμηλές και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Πολυ καλη δουλια-ερευνα φιλε μου, θα σχολιάσω αποψε περεταιρω. Παντως για το Gem 32γρ σε αυτο το site εβγαλε η γλωσσα μου μαλια :) :) :) γαι την αποτελεσματικότητα του σε ξηρο καιρο (βορκας-ανατολικος) αλλα και με 3-4-5 μποφορ αερα. Θα τα πουμε αποψε. ;)
Α ΡΕ ΦΙΛΕ...ΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΟΥ :D
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πόσο κόπο θέλει κάποιος για τέτοιες δοκιμές, θέλω να να ευχαριστήσουμε το Σόλωνα για τις δοκιμές που μας προσφέρει. :) Σχετικά με αποτελέσματα των ταχυτήτων στη δοκιμή του Σόλωνα θέλω να σχολιάσω τα ποιο κάτω.
Είναι λογικό το φυσίγγιο με λιγότερη γόμωση να δινει μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτό δεν με εξέπληξε και τόσο. Σίγουρα και η κατανομή των σκαγιών στο φονικό κυκλο είναι σημαντική και θα περιμένουμε την δοκιμή αυτή για να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα. Φυσικά εγώ έκανα στο παρελθόν πολλές δόκιμες με το Gem 32gr και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από άλλα φυσίγγια με 36γρ αλλά και φυσίγγια με Ζplus. Εντύπωση :o μου έκανε και το φυσίγγιο Beretta extreme 36gr. Eίναι το πρώτο 36αρι φυσίγγιο που βγάζει τοση μεγάλη ταχύτητα. Αν και η κατανομή του θα είναι καλή τότε θα έχει την πρώτη θέση στη ζώνη μου για το κυνήγι της φάσας. Τα 40 περιπου σκαγια που εχει περισσότερα από ένα 32γρ φυσίγγιο στο νο6 είναι πολύ σημαντικά ιδίως στις σχετικά μεγάλες αποστάσεις. Τα υπόλοιπα φυσίγγια λογικές οι ταχύτητες τους (γύρο από τα 395-400μ/δ) για 36αρια. Απορία :?: μου προκαλεί το φυσιγγιο RC red shot 28gr που εβγαλε την ποιο χαμηλή ταχύτητα παρόλο που έχει την ελαφρότερη γόμωση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”