GPS Με Τους Χάρτες Κυνηγίου
- kanaris
- Full Member
Re: GPS Με Τους Χάρτες Κυνηγίου
Οκ παιδια το ειχα δοκιμασει πολλες φορες αλλα δεν τωρα συνδεθηκε ως εκ θαυματος. Μαλλον ηταν θεμα συσκευης...ευχαριστω!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Pathfinder
αναλογως τομπουεσιας θελει και 2-4 λεπτα να βρει δορυφορο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
Re: Re: GPS Με Τους Χάρτες Κυνηγίου
Τομπουεσιας???? Χαχαχα..καμνω εγω για ετσι τηλεφωνα γμτPathfinder έγραψε:αναλογως τομπουεσιας θελει και 2-4 λεπτα να βρει δορυφορο...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
Pathfinder έγραψε:Τομπουεσιας???? Χαχαχα..καμνω εγω για ετσι τηλεφωνα γμτPathfinder έγραψε:αναλογως τομπουεσιας θελει και 2-4 λεπτα να βρει δορυφορο...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

- Pathfinder
περιπαιζε ρε Λευκωσιατικο περιπαιζεPanmoy έγραψε:Pathfinder έγραψε:Τομπουεσιας???? Χαχαχα..καμνω εγω για ετσι τηλεφωνα γμτPathfinder έγραψε:αναλογως τομπουεσιας θελει και 2-4 λεπτα να βρει δορυφορο...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
Βουρας μονος σου τζαι ερκεσε δευτερος...εφυρες με....
![]()

- GRIGORIS
- Full Member
Για Android
Πολλά καλό![/quote]
Πραγματι πολυ καλο!!! Γιατι ομως δεν μου διχνει τη θεση μου?[/quote]
Πρεπει να εχεις το gps ανοιχτο και οταν φορτωσει τον χαρτη πανω δεξια εχει επιλογες.η δευτερη νομιζω ειναι να σου δειξει την τοποθεσια σου.αν ειναι αυτο που εννοας
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
Ακριβως αυτο εννοω. Το δοκιμασα οπως λες αλλα δεν.[/quote]7
Πως μπορω να το κατεβασω στο κινιτο μου? Πατω ινσταλ αλλά λαλεί μου You don't have any devices. Μπορεί κάποιος να βοηθήση??
Πολλά καλό![/quote]
Πραγματι πολυ καλο!!! Γιατι ομως δεν μου διχνει τη θεση μου?[/quote]
Πρεπει να εχεις το gps ανοιχτο και οταν φορτωσει τον χαρτη πανω δεξια εχει επιλογες.η δευτερη νομιζω ειναι να σου δειξει την τοποθεσια σου.αν ειναι αυτο που εννοας
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quote]
Ακριβως αυτο εννοω. Το δοκιμασα οπως λες αλλα δεν.[/quote]7
Πως μπορω να το κατεβασω στο κινιτο μου? Πατω ινσταλ αλλά λαλεί μου You don't have any devices. Μπορεί κάποιος να βοηθήση??
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
- πανικος
την ιδια απορια εχωκαι εγω και ακομα μια .μπορουμε να δουμε την θεση μας και πως σε αυτοΠανικος Setter έγραψε:Καλημέρα κοπελια , πως μπορούμε να μάθουμε αν θα ανανεωθούν φέτος oι χάρτες για το Application
Κυνήγι στην Κύπρο ?

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- πανικος
φιλε καναρη αφου στην συσκευη σου εχεις τουτα τα αγρια βουνα που φαινονται στην φωτο ισως κοβουν το σημαkanaris έγραψε:Οκ παιδια το ειχα δοκιμασει πολλες φορες αλλα δεν τωρα συνδεθηκε ως εκ θαυματος. Μαλλον ηταν θεμα συσκευης...ευχαριστω!

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- SilverPigeonS
Πανίκο να ενεργοποιήσεις το gps του κινητού σου και το Mobile data. Μετά στο application να πατήσεις επάνω δεξιά στο σύμβολο με το gps και μετά να επιλέξεις θέση. Θα σε πάρει εκεί που βρίσκεσαι.πανικος έγραψε:την ιδια απορια εχωκαι εγω και ακομα μια .μπορουμε να δουμε την θεση μας και πως σε αυτοΠανικος Setter έγραψε:Καλημέρα κοπελια , πως μπορούμε να μάθουμε αν θα ανανεωθούν φέτος oι χάρτες για το Application
Κυνήγι στην Κύπρο ?
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- πανικος
το gps ηβρα το το αλλο το mobile data τι ειναιSilverPigeonS έγραψε:Πανίκο να ενεργοποιήσεις το gps του κινητού σου και το Mobile data. Μετά στο application να πατήσεις επάνω δεξιά στο σύμβολο με το gps και μετά να επιλέξεις θέση. Θα σε πάρει εκεί που βρίσκεσαι.πανικος έγραψε:την ιδια απορια εχωκαι εγω και ακομα μια .μπορουμε να δουμε την θεση μας και πως σε αυτοΠανικος Setter έγραψε:Καλημέρα κοπελια , πως μπορούμε να μάθουμε αν θα ανανεωθούν φέτος oι χάρτες για το Application
Κυνήγι στην Κύπρο ?