Σπύρο εγώ εν να κανονίσω ενδιάμεσα κανένα ψαρεματάκι + καμιά αναγνώριση για να περνά γρήγορα ο καιρός..

Αγόρασα πριν λίγο τα φυσίγγια μου (Camouflage), προειδοποίησα την "κυβέρνηση" ότι θα λείπω μέχρι το βράδυ και άρχισαν οι ετοιμασίες

Σπύρο εγώ εν να κανονίσω ενδιάμεσα κανένα ψαρεματάκι + καμιά αναγνώριση για να περνά γρήγορα ο καιρός..MARIOSE έγραψε:Ούφφου πλέον, ώστι να έρτει τούτη η μαυροσκότεινη η Κυριακή φέφκει πάλε.![]()
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο Panmoy!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ!!
ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!! ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ!! ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΡΑΜΦΟΣ ΦΑΣΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!
![]()
![]()
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΝΙΚΟ ΕΠΕΡΑΣΕ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΟ ΜΟΝΟ (ΚΟΠΑΔΙ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ ΞΕΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΥΛΛΕΣ?Nikos έγραψε:Καλημέρα σε όλους !!
Εγω βρήκα το πόστο μου για αυριο!![]()
Σίγουρα το θέμα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο με το τι ακριβώς _____-πεζούνι χτύπησα και πίστεψε με δεν είμαι τυχαίος σε τούτη τη δουλειά.WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο Panmoy!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ!!
ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!! ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΜΦΟΣ!! ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΡΑΜΦΟΣ ΦΑΣΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΞΩ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!
![]()
![]()
Εν μοιάζει με κανέναspyrosspyrou851 έγραψε:Ανοίξετε το pdf που έβαλα και θα δείτε τη διαφορά, κάμετε το save as.
https://www.google.com.cy/url?sa=t&rct= ... 4564,d.bGQ