Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Δηλαδη αν ηταν με αλλη μαρκα οπλου δεν θα επεφτε??? :?

Αν ήταν μπερέττα το πιο πιθανόν οχι :lol: :lol:

Αστειέφκω α :D :D
:lol: :lol: :lol: εσυ μιλας εκ του ασφαλους αλοπως....επαραγγειλες το τελικα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Panmoy έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Δηλαδη αν ηταν με αλλη μαρκα οπλου δεν θα επεφτε??? :?

Αν ήταν μπερέττα το πιο πιθανόν οχι :lol: :lol:

Αστειέφκω α :D :D
:lol: :lol: :lol: εσυ μιλας εκ του ασφαλους αλοπως....επαραγγειλες το τελικα?
Απρίλη, περιμένω να πιάσω κάτι λεφτά ως τότε και θα πάω να το παραγγείλω :D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.00 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ,ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΡΙΞΑ ΜΟΝΟ 2 ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 40-45Μ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΣΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΓΡΥΓΟΡΑ ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΦΑΡΔΥΣ ΠΛΑΤΥΣ :o ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ :?

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ REMINGTON EXPRESS N6.

Υ.Γ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ...ΤΟ F.A.I.R ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ...ΤΟ F.A.I.R ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ;)

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

spyrosspyrou851 έγραψε:

και η ματσουκα σκωτονει αμα ειναι στα μετρα σου!!! :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:Τα πουλιά χθες ήταν ανύπαρκτα δυστηχώς.
4 πολύ μεγάλες κοπές με πουλιά που πέρασαν σε απαγορευτικό ύψος και κατευθύνθηκαν προς την απαγορευμένη, προδιάγραψαν από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Τα πουλιά χτες δεν πήγαν.... στράφηκαν μόνο :shock: :o
Κάποια μεμονομένα πουλιά κινήθηκαν δεξιά αριστερά αλλά μόνο για να τα πέρνεις μάτι.
3 βολές για μένα, και μια για το φίλο μου. Η μόνη αλλαγή από τα καθιερωμένα, το φασσοπέζουνο δεξιά στη φωτογραφία, το πρώτο για φέτος. Ωραίος ελιγμός και ακόμα μια πιο ωραία βολή από αυτές που πέφτεις για ύπνο και την βλέπεις όνειρο...over and over and over again.. :D
Ο κοράζινος που πέθανε σε εξωπραγματικό ύψος (α ρε FAIR μου) δεν μας έκαμε το χατήρι να έρθει για φωτογράφηση, τζαμαί που έπεσε ας αναλάβουν οι πτωματοφάγοι.

Λίγες Πληροφορίες:
Super Caccia 38gr. 5No. για τες όμορφες... τσιοκ 4* η μια (35μ) τραβέρσα και τσιοκ 2* το άλλο (45μ) σηιστόν με ακροβατικά :lol:
Percorso Caccia 36gr 5No για τον άσηιμο... τσιοκ 2* (ας το καλύτερα ...μ :lol: )

ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ Η ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟ?
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
ΔΕΝ ΧΤΥΠΩ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.....ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

πάντως, το σάντουιτς του Σόλωνα εν στα μέτρα μου
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

kanaris έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

και η ματσουκα σκωτονει αμα ειναι στα μετρα σου!!! :D
Που εννά έρτει η φάσσα θα της σύρω την ματσούκα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Panmoy έγραψε:Τα πουλιά χθες ήταν ανύπαρκτα δυστηχώς.
4 πολύ μεγάλες κοπές με πουλιά που πέρασαν σε απαγορευτικό ύψος και κατευθύνθηκαν προς την απαγορευμένη, προδιάγραψαν από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Τα πουλιά χτες δεν πήγαν.... στράφηκαν μόνο :shock: :o
Κάποια μεμονομένα πουλιά κινήθηκαν δεξιά αριστερά αλλά μόνο για να τα πέρνεις μάτι.
3 βολές για μένα, και μια για το φίλο μου. Η μόνη αλλαγή από τα καθιερωμένα, το φασσοπέζουνο δεξιά στη φωτογραφία, το πρώτο για φέτος. Ωραίος ελιγμός και ακόμα μια πιο ωραία βολή από αυτές που πέφτεις για ύπνο και την βλέπεις όνειρο...over and over and over again.. :D
Ο κοράζινος που πέθανε σε εξωπραγματικό ύψος (α ρε FAIR μου) δεν μας έκαμε το χατήρι να έρθει για φωτογράφηση, τζαμαί που έπεσε ας αναλάβουν οι πτωματοφάγοι.

Λίγες Πληροφορίες:
Super Caccia 38gr. 5No. για τες όμορφες... τσιοκ 4* η μια (35μ) τραβέρσα και τσιοκ 2* το άλλο (45μ) σηιστόν με ακροβατικά :lol:
Percorso Caccia 36gr 5No για τον άσηιμο... τσιοκ 2* (ας το καλύτερα ...μ :lol: )

ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΟ Η ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΟ?
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΣΣΟΠΕΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
ΔΕΝ ΧΤΥΠΩ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.....ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!
Είναι φασσοπέζουνο φίλε Σόλωνα. Το μέγεθος του είναι ίδιο με της φάσσας ενώ το αρκοπέζουνο είναι αρκετά πιο μικρό και έχει και αυτές τις διαγώνιες γραμμές πάνω στα φτερά του. Θα ήταν καλό να έμπαινε και κανένα αρκοπέζουνο πάρα δίπλα για να υπάρχουν και τα τρία για σύγκριση ;)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

marinos.a έγραψε:πάντως, το σάντουιτς του Σόλωνα εν στα μέτρα μου
Τζαι μένα ρε ανίψιν...αλλά να το ποστάρει με το χαρτί τυλιμένο...φοάτε να μεν του κλέψουμε τη συνταγή αλόπως :lol: :lol:

Αστειευόμενος φίλε Σόλωνα :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”