Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα οι συνηθεις υποπτοι...παμε για αλλη μια αναμετρηση. Αυριο θα κυνηγησουμε παρεα με ενα πολυ καλο φιλο και δυνατο φασσά, απο τις λιγες φορες που κανω συντροφικο κυνηγι φασσας με άλλον. Η βασικη συνιστοσα αυριο ειναι ο αερας...ρυθμιστικος παραγοντας στις μετακινησεις των πουλιων αρα και στην επιλογη ποστου, στην επιλογη φυσιγγιων κτλ. Stay low and blow them ;) 8-)
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ FAIR GOOSE ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙΣ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ :lol: :lol: ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΘΑΝΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΣ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΣΕ :P ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΛΩ ΣΟΥ :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα οι συνηθεις υποπτοι...παμε για αλλη μια αναμετρηση. Αυριο θα κυνηγησουμε παρεα με ενα πολυ καλο φιλο και δυνατο φασσά, απο τις λιγες φορες που κανω συντροφικο κυνηγι φασσας με άλλον. Η βασικη συνιστοσα αυριο ειναι ο αερας...ρυθμιστικος παραγοντας στις μετακινησεις των πουλιων αρα και στην επιλογη ποστου, στην επιλογη φυσιγγιων κτλ. Stay low and blow them ;) 8-)
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ FAIR GOOSE ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙΣ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΟΥ :lol: :lol: ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΘΑΝΑΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΣ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΣΕ :P ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΛΩ ΣΟΥ :lol:
Αρρωστεια!!!!;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Τα πουλιά χθες ήταν ανύπαρκτα δυστηχώς.
4 πολύ μεγάλες κοπές με πουλιά που πέρασαν σε απαγορευτικό ύψος και κατευθύνθηκαν προς την απαγορευμένη, προδιάγραψαν από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Τα πουλιά χτες δεν πήγαν.... στράφηκαν μόνο :shock: :o
Κάποια μεμονομένα πουλιά κινήθηκαν δεξιά αριστερά αλλά μόνο για να τα πέρνεις μάτι.
3 βολές για μένα, και μια για το φίλο μου. Η μόνη αλλαγή από τα καθιερωμένα, το φασσοπέζουνο δεξιά στη φωτογραφία, το πρώτο για φέτος. Ωραίος ελιγμός και ακόμα μια πιο ωραία βολή από αυτές που πέφτεις για ύπνο και την βλέπεις όνειρο...over and over and over again.. :D
Ο κοράζινος που πέθανε σε εξωπραγματικό ύψος (α ρε FAIR μου) δεν μας έκαμε το χατήρι να έρθει για φωτογράφηση, τζαμαί που έπεσε ας αναλάβουν οι πτωματοφάγοι.

Λίγες Πληροφορίες:
Super Caccia 38gr. 5No. για τες όμορφες... τσιοκ 4* η μια (35μ) τραβέρσα και τσιοκ 2* το άλλο (45μ) σηιστόν με ακροβατικά :lol:
Percorso Caccia 36gr 5No για τον άσηιμο... τσιοκ 2* (ας το καλύτερα ...μ :lol: )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Panmoy έγραψε: Ο κοράζινος που πέθανε σε εξωπραγματικό ύψος (α ρε FAIR μου)
Έτσι θέλω να βλέπω τζαι να ενθουσιάζομαι :D :D
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δηλαδη αν ηταν με αλλη μαρκα οπλου δεν θα επεφτε??? :?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Breda Pegaso έγραψε:Δηλαδη αν ηταν με αλλη μαρκα οπλου δεν θα επεφτε??? :?

Αν ήταν μπερέττα το πιο πιθανόν οχι :lol: :lol:

Αστειέφκω α :D :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

εχτες αλλο απο αερα και πολυ κρυαδα δεν ειχαμε τιποτε αλλο.Το πρωι για ποφυσημα τζιηκλας ως τις 8 ...τιποτε (μολις και αποφυγαμε τον παπαγαλο).Υστερα στο ποστο για φασσα με τον φιλο και τι βλεπουμε στα 300μ?3 διπλοκαμπινα με αναμμενες φωτιες σουβλακια κρασια ιστοριες...αναγκαστικα αλλαξαμε τοπο.2 χιλιομετρα μακρυα περκει μας καμουν την χαρη οι κυριες αλλα τιποτε...πολυ μεμονωμενα πουλια σε μεγαλα υψη και αποστασεις...και ειχα κατι ονειρα για εχτες ρε να παρει...ειχα πολλες ελπιδες αλλα αμαν εν θελει ο μαστρος εν σου καμνει την χαρη...υπομονη ως την Τεταρτη αν μας καμει καιρο...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Ναι φιλε μου μονο το FAIR σκοτωνει!!! :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ποιος ηξερει ρε Αντρο...εγω εξυμνω το καριοφυλι μου παντως ;) ...τζαι με το Breda ηταν να ππεσει ρε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

682 GOLD E έγραψε:
Ναι φιλε μου μονο το FAIR σκοτωνει!!! :D
Να πω την αληθκεια...σκοτωνει ρε το γεριμο σκοτωνει ;) :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”