Επια καμιάν ώρα περπατητο κατά τες 11 τζε καμιάν ώρα τζιταστρο
Έπιασα 4 τζικλες 1 μαυροπουλο + ακόμα 1 χαμένο + 5-6 καλλιτζια +2-3 ξιφτερισματα
Γενικά πολλά λλια τα πουλιά στην περιοχή μου
Πολλά λλιες οι σιηπεθκιες σήμερα σε σχέση με άλλες φορες...

Ρε χοχο... ειπα σου το 100 φορες... να σου το πω ακομα μια και κανει.... στο τοπο που παεις εν τσερι... ασχετο αν παεις που την μερκα που εν ο κοτσιατης.... ποσο πιο καθαρο να σου το καμω... εν το μυριζεσε... καμπανοκκελλε.sotiris!129 έγραψε:Λοιπον επειδη δεν ειμαι κομπλεξας ζε επειδη δεν φοβαμαι κανενα για τα ποστα μου (ξερω πως και αλλοι να ερτουν παλε εν να παιξω μπορει και παραπανω ακομα )
Παντα εγραφα οτι παιζω ζικλες σχεδον μες τα σπιτια ... παντα εγραφα οτι μπορει να καμω αναγνωρησεις στου θκιαολου την μανα αλλα κυνηγι σχεδον ποτε δεν παω ποιο μακρια που 10 λεπτα απο το σπιτι μου !
Η ταπελα γραφει Κοτσιατης 3ΚΜ ετσι για να φκαλω μερικους που τον κοπο να φκαλουν τα μαθκια τους !
Ατε κοπελια ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ
Το γραφω με ολη μου την καρδια και χωρις να θελω να το παρει καποιος στραβα... οποιος θελει ας ερτει (αν δει το Αυτοκινητο μου και δει που ειμαι , τουλαχιστο να μεινει λιο μακρια ενζεν αναγκη να μπει μες τα ποθκια μου για να παιξει)
ρε ουσου ζε παιζεArtemis G. έγραψε:Ρε χοχο... ειπα σου το 100 φορες... να σου το πω ακομα μια και κανει.... στο τοπο που παεις εν τσερι... ασχετο αν παεις που την μερκα που εν ο κοτσιατης.... ποσο πιο καθαρο να σου το καμω... εν το μυριζεσε... καμπανοκκελλε.sotiris!129 έγραψε:Λοιπον επειδη δεν ειμαι κομπλεξας ζε επειδη δεν φοβαμαι κανενα για τα ποστα μου (ξερω πως και αλλοι να ερτουν παλε εν να παιξω μπορει και παραπανω ακομα )
Παντα εγραφα οτι παιζω ζικλες σχεδον μες τα σπιτια ... παντα εγραφα οτι μπορει να καμω αναγνωρησεις στου θκιαολου την μανα αλλα κυνηγι σχεδον ποτε δεν παω ποιο μακρια που 10 λεπτα απο το σπιτι μου !
Η ταπελα γραφει Κοτσιατης 3ΚΜ ετσι για να φκαλω μερικους που τον κοπο να φκαλουν τα μαθκια τους !
Ατε κοπελια ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ
Το γραφω με ολη μου την καρδια και χωρις να θελω να το παρει καποιος στραβα... οποιος θελει ας ερτει (αν δει το Αυτοκινητο μου και δει που ειμαι , τουλαχιστο να μεινει λιο μακρια ενζεν αναγκη να μπει μες τα ποθκια μου για να παιξει)
Για εν εισαι εσυ που μου ελλαλες εν εχεις χαμενες ουτε ξιφτερισμενες?tooulos96 έγραψε:Σήμερα το πρωινό εχασαμεν το λόγω ξενιτιου...
Επια καμιάν ώρα περπατητο κατά τες 11 τζε καμιάν ώρα τζιταστρο
Έπιασα 4 τζικλες 1 μαυροπουλο + ακόμα 1 χαμένο + 5-6 καλλιτζια +2-3 ξιφτερισματα
Γενικά πολλά λλια τα πουλιά στην περιοχή μου
Πολλά λλιες οι σιηπεθκιες σήμερα σε σχέση με άλλες φορες...
Φίλε Λεύκιε, έπαθα το τζιαι εγώ τούτο με τον αέρα αλλά ευτυχώς δεν έχασα τα πουλιά, συγκεκριμένα 2 πουλιά που τα είδα εγώ τζιαι ο πατέρας μου να πέφτουν τα είβρα 20 μέτρα πάρακάτω που τον τόπο που υπολόγισα λόγω του ότι τα είδα να χαμηλώνουν πίσω από το βουνό τζιαι τα επήρεν ο αέρας πάρακάτω. Λόγω του αέρα τα πουλιά είχαν και πλεονέκτημα και μειονέκτημα, πλεονέκτημα διότι πολλές βολές ήταν καλλίτζια αλλά μειονέκτημα διότι λόγω του αέρα αρκούσαν να μας αντιληφθούν τζίνα που εκάθουνταν.LEFKIOS έγραψε:Επισης αλλα 3-4 πουλια δεν καταφερα να τα εβρωλογω του ότι ο αερας τα παρέσερνε σε μακρινη αποσταση (ημουν σε υψωμα) με αποτέλεσμα να μην τα δω ακριβώς που έπεφταν.
Καλημερα κυριε Λευκιε..Μπραβο για τις επιτυχιες σου!!Ηθελα να δοκιμασω την GEM 32 που μου προτεινες αλλα δεν ηθελε να μου δωσει την ευκαιρια ο καιροςLEFKIOS έγραψε:Σημερα μια μερα που δεν προδίκαζε πολλες ελπιδεςλογω δυνατου αερα εντούτοις στο τερεν….τα πραγματα ηταν θετικά με αρκετα πουλια να κινούνται,
τα περισσότερα όμως σε σχετικα μεγαλο υψος
οπου μας δυσκόλεψαν. Παρόλα αυτά με αρκετή υπομονη και σωστη επιλογη φυσιγγιων
κατάφερα να καρπωθώ 12 τσικλες και 1 φασσα.
Επισης αλλα 3-4 πουλια δεν καταφερα να τα εβρω
λογω του ότι ο αερας τα παρέσερνε σε μακρινη αποσταση (ημουν σε υψωμα) με αποτέλεσμα να μην τα δω ακριβώς που έπεφταν. Φυσικά μεσα στο μενου και 2-3 καλιτσια
που δικαιολογούνται λογω των καιρικών συνθηκων. Σημερα ητα πολύ καλή μερα για τα γρηγορα φυσιγγια( hight velocity) οπου ο ξηρος καιρός Βορειο-Ανατολικώς με ενταση αερα 3-4 και μετα τις 10:00, 5 μποφωρ ηταν οι συνθήκες που τους αρεσουν.. Το Olympia super skeet 32gr-9 πολύ καλό το πρωι οπου ο αερας δεν ηταν πολύ δυνατος μου εδωσε σεκκα πουλια γυρω στα 35μ με τσοκ 4*. Μετα που ανεβηκε και άλλο ο αερας το Victory Challenge 28γρ-9 και το Lambro sporting 28gr-8 σαν δευτερη στο 3* τσοκ μου εδωσε καλο σκοτωμα και περαν των 40μ.. Παντως να θυμαστε , γιαυτους που λαμβανουν υποψιν τον καιρό, ότι τα δυο αυτά φυσιγγια δηλ το Victory Challenge 28γρ-9 και το Lambro sporting 28gr-8 δοπυλευουν αρκετα καλά σε ξηρασια συνδιαζομενη με δυνατό αερα.
Captain μου δυστυχώς τα πράγματα γενικά δέν είναι πλέον για όλους.Captain theodoros έγραψε:ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ .