2 οπλα καλα τα πηγαμε... τελος για σημερα... ακολουθει το γνωστο κυριακατικο "τζιζι μιζι"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
6 τζίκλες τζιαι 2 αρκοπέζουνα εγώ, ο πατέρας μου 4 τζίκλες. Αν δεν ήταν ο πελλοαέρας θα εκρατούσαμεν που μια τουζίνα ο καθένας. Πάρα, πάρα πολλά καλλίτζια με τον αέρα, μαντές τζιαι εσύρναμεν τους πίτουρα.
Είδαμε τζαι θήρα πρώτη φορά μετά που κάτι αιώνες, μας είπαν να προσέχουμεν που τις απαγορευμένες, μας ζήτησαν την άδεια αλλά μόλις μας είδαν να βάλλουμε τα χέρια στην τσέπη είπαν μας εν ΟΚ. Πρέπει να εκαταλάβαν ότι είμαστε νόμιμοι επειδή δεν τους είπαμε μα τζιαι μου.
sotiris!129 έγραψε:
Αφου ο Αρτεμης με πουλησε για 16 παλιοπουλια, τις εφαγα μονος μου !
Οι φιλε μου εν σε πουλησα... εγω ειπα σου να ερτεις μαζι μου τζιαμε στα βοηθητικα του ΓΣΠ
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Παιδιά σήμερα 17 τσιηκλούδες 4 καλλίτσια 4 χαμένες μέχρι τις 10.00.Αέρας πάρα πολύ δυνατός. επετούσαν σφέρα καί δεν τις προλάμβενα. Μετά αγρέλλια και μετά κάρβουνα και κρασί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Λοιπον επειδη δεν ειμαι κομπλεξας ζε επειδη δεν φοβαμαι κανενα για τα ποστα μου (ξερω πως και αλλοι να ερτουν παλε εν να παιξω μπορει και παραπανω ακομα )
Παντα εγραφα οτι παιζω ζικλες σχεδον μες τα σπιτια ... παντα εγραφα οτι μπορει να καμω αναγνωρησεις στου θκιαολου την μανα αλλα κυνηγι σχεδον ποτε δεν παω ποιο μακρια που 10 λεπτα απο το σπιτι μου !
Η ταπελα γραφει Κοτσιατης 3ΚΜ ετσι για να φκαλω μερικους που τον κοπο να φκαλουν τα μαθκια τους !
Ατε κοπελια ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ
Το γραφω με ολη μου την καρδια και χωρις να θελω να το παρει καποιος στραβα... οποιος θελει ας ερτει (αν δει το Αυτοκινητο μου και δει που ειμαι , τουλαχιστο να μεινει λιο μακρια ενζεν αναγκη να μπει μες τα ποθκια μου για να παιξει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 02 Φεβ 2014, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.