Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re:

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:Παιδια θελω κουκουλα διχτυ.κατι που να ειναι ανετο στο κεφαλι.ΟΧΙ αυτην που ειναι σαν κλατσο.εχω την και αρχισε να μου σπαζει τα νευρα μου λογω του γενιου:).βρισκουμε κυπρο η μονο απο ιντερνετ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Φιλε το δικο μου το εφερα απο ebay πριν απο 5 χρονια και ακομα καλα κρατει(αυτο που φορω σε ποσταρισμενη φωτο πιο πισω στην ενοτητα).Ειναι διαπνεον οποτε δεν ασφυχτιας στην πολλη ωρα και το υλικο του ειναι πολυ μαλακο, ουτε καταλαβεις οτι φορεις κατι. Στο λαιμο δεν εχει λαστιχο, ειναι ανοικτο αλλα το προτιμω ετσι γιατι το μακρος του σου επιτρεπει να το βαλεις μεσα στο σακκακι σου ή ακομα στη μπλουζα σου. Πλενεται καθε βδομαδα και ακομη διατηρει τα χρωματα του χωρις να θαμπωνει. Νομιζω τοτε μου στοιχισε13-14 στερλινες. Ποσα σου ειπε ο άλλος ρε??? Πε του να παει να δει που βρεχει ....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Παιδια θελω κουκουλα διχτυ.κατι που να ειναι ανετο στο κεφαλι.ΟΧΙ αυτην που ειναι σαν κλατσο.εχω την και αρχισε να μου σπαζει τα νευρα μου λογω του γενιου:).βρισκουμε κυπρο η μονο απο ιντερνετ?

Φιλε το δικο μου το εφερα απο ebay πριν απο 5 χρονια και ακομα καλα κρατει(αυτο που φορω σε ποσταρισμενη φωτο πιο πισω στην ενοτητα).Ειναι διαπνεον οποτε δεν ασφυχτιας στην πολλη ωρα και το υλικο του ειναι πολυ μαλακο, ουτε καταλαβεις οτι φορεις κατι. Στο λαιμο δεν εχει λαστιχο, ειναι ανοικτο αλλα το προτιμω ετσι γιατι το μακρος του σου επιτρεπει να το βαλεις μεσα στο σακκακι σου ή ακομα στη μπλουζα σου. Πλενεται καθε βδομαδα και ακομη διατηρει τα χρωματα του χωρις να θαμπωνει. Νομιζω τοτε μου στοιχισε13-14 στερλινες. Ποσα σου ειπε ο άλλος ρε??? Πε του να παει να δει που βρεχει ....
αυτο θελω και εγω να ειναι χαλαρο.κοιταζω ebay να φερω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ALEXIS
Full Member

Re: Re:

Δημοσίευση από ALEXIS »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:

ΦΙΛΕ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ MOSSY OAK CABELAS MONO 15 EURO
TEL.99624965
TEL.99624965 POLIS CHR
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

ALEXIS έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε: Φιλε το δικο μου το εφερα απο ebay πριν απο 5 χρονια και ακομα καλα κρατει(αυτο που φορω σε ποσταρισμενη φωτο πιο πισω στην ενοτητα).Ειναι διαπνεον οποτε δεν ασφυχτιας στην πολλη ωρα και το υλικο του ειναι πολυ μαλακο, ουτε καταλαβεις οτι φορεις κατι. Στο λαιμο δεν εχει λαστιχο, ειναι ανοικτο αλλα το προτιμω ετσι γιατι το μακρος του σου επιτρεπει να το βαλεις μεσα στο σακκακι σου ή ακομα στη μπλουζα σου. Πλενεται καθε βδομαδα και ακομη διατηρει τα χρωματα του χωρις να θαμπωνει. Νομιζω τοτε μου στοιχισε13-14 στερλινες. Ποσα σου ειπε ο άλλος ρε??? Πε του να παει να δει που βρεχει ....
TEL.99624965
TEL.99624965 POLIS CHR
Συνονοματε ειναι απο τον Χαρη?

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

ALEXIS έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε: Φιλε το δικο μου το εφερα απο ebay πριν απο 5 χρονια και ακομα καλα κρατει(αυτο που φορω σε ποσταρισμενη φωτο πιο πισω στην ενοτητα).Ειναι διαπνεον οποτε δεν ασφυχτιας στην πολλη ωρα και το υλικο του ειναι πολυ μαλακο, ουτε καταλαβεις οτι φορεις κατι. Στο λαιμο δεν εχει λαστιχο, ειναι ανοικτο αλλα το προτιμω ετσι γιατι το μακρος του σου επιτρεπει να το βαλεις μεσα στο σακκακι σου ή ακομα στη μπλουζα σου. Πλενεται καθε βδομαδα και ακομη διατηρει τα χρωματα του χωρις να θαμπωνει. Νομιζω τοτε μου στοιχισε13-14 στερλινες. Ποσα σου ειπε ο άλλος ρε??? Πε του να παει να δει που βρεχει ....
TEL.99624965
TEL.99624965 POLIS CHR
Εχεις π.μ

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ....

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ....ΑΡΑΓΕ....ΑΡΑΓΕ.....ΑΡΑΓΕ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΑΓΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.....

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑ ΒΓΕΙ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ:P

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ....http://www.youtube.com/watch?v=Dfjo3o6GF0w

ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ:P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ....

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ....ΑΡΑΓΕ....ΑΡΑΓΕ.....ΑΡΑΓΕ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΑΓΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.....

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑ ΒΓΕΙ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ....ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ:P

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ !! :)
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ :D
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΙΟΘΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ :o
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΤΤΙΧΑ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 8-)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ !! :)
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΣ :D
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΙΟΘΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ :o
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΤΤΙΧΑ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΕΣ ΕΠΥΤΙΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 8-)
Αμαν μονο τριτη και σαββατο το παθαινετε κοπελια εισαστε καλοι.εγω ειμαι ετσι καθε μερα ειλικρινα.Ιδιαιτερα οταν δω πουλια σε καλους αριθμους και αναπτερωνονται οι ελπιδες για την επομενη εξορμηση δεν μπορω να κοιμηθω.το μονο που με αγχωνει ειναι οτι φτανουμε και φετος στο τελος του κυνηγιου και απορω καποτε πως παει ο καιρος...

Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα οι συνηθεις υποπτοι...παμε για αλλη μια αναμετρηση. Αυριο θα κυνηγησουμε παρεα με ενα πολυ καλο φιλο και δυνατο φασσά, απο τις λιγες φορες που κανω συντροφικο κυνηγι φασσας με άλλον. Η βασικη συνιστοσα αυριο ειναι ο αερας...ρυθμιστικος παραγοντας στις μετακινησεις των πουλιων αρα και στην επιλογη ποστου, στην επιλογη φυσιγγιων κτλ. Stay low and blow them ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα οι συνηθεις υποπτοι...παμε για αλλη μια αναμετρηση. Αυριο θα κυνηγησουμε παρεα με ενα πολυ καλο φιλο και δυνατο φασσά, απο τις λιγες φορες που κανω συντροφικο κυνηγι φασσας με άλλον. Η βασικη συνιστοσα αυριο ειναι ο αερας...ρυθμιστικος παραγοντας στις μετακινησεις των πουλιων αρα και στην επιλογη ποστου, στην επιλογη φυσιγγιων κτλ. Stay low and blow them ;) 8-)
ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ :lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”