ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Athos 1978 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Ο 129 πρέπει να ενέκρωσεν καμια περιοχή, εν άφηκεν ούτε πετούμενο ούτε πράσινο! Ο χορτοσυλλέχτης :lol:
Ρε Σωτήρη ανταλλάσω 2 φραπέ που την "Τσερίου" με μιαν μάτσα αγρέλια :!:
φιλε Αντρεα το ερωτημα που απασχολουσε τον κυνηγοκοσμο τες τελευταιες βδομαδες "τσιχλες υπαρχουν ?" το απαντησαμε σε 10δες κυνηγετικες εξωρμησης μας και μαλιστα με περιοχες , αποδειξεις και ονοματα!

Ομως με την απαντηση αυτου το ερωτηματος γεννηθηκε ενα αλλο ακομη μεγαλητερο που ταλανιζει το μυαλο μου εδω και μερες ...
Μαζι τις φαγαμε :?: :?: :?: :?: :roll:
στην χθεσινη μου εξωρμηση δεν ακουσα ουτε καν απο το διπλανο χωριο ντουφεκια ... ο ποιο κοντινος κυνηγος πρεπει να ηταν 2 χωρκα ποιο κατω ! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ???
Δηλαδή ρε Σωτήρη χθες ήσουν περιοχές κοντα , Βαβατσινια Αγιους Βαβατσινιας Ορα και Επταγονια που έστελνες τον κόσμο ?
φυσικοτατα και ημουν εν ειδατε το HRV ? :?
Αρκησα λιο να παω γιατι αποκοιμηθηκα , 5:30 ξυπνησα 5:45 ημουν στην πεζινα και 55 εφεφκα που το περιπτερο ...
6:05 ημουν στο ποστο !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Markos killer
Full Member

Δημοσίευση από Markos killer »

MARIOSE έγραψε:
AndreasDr έγραψε:
πανικος έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ απο αγια ναπα μεχρι ξυλοφαγου ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να καμει απο ψες μεχρι σημερα ωρα 10 χιλιαδες πουλια,δυστυχως ειμαι δουλεια απο τηλ που πηρα ο φιλος μου 22 αλλος 30 αλλος 45 ολοι σε σταμα.
παντως ετσι περασμα εχει πολλα χρονια να δουν και οι παλιοι κυνηγοι.μεχρι και κοπη απο 100 πουλια ειδε ο συντροφος :) μακαρι να μεινουν λιγες μερες.
Πανίκο έτσι πληροφορίες έχω και γώ απο τα εχτές το πρωί, όπως επίσης και για τα δύχτια στες Βρυσούλες ότι "κουμπούν" χαμέ :?
Εννά μεν μπούν τζιαί που αλλού ρε γμτ?... :evil:
Εν να κατεβού με το ελικοπτερό στη πλατεία Ελευθερίας!!!!
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Markos killer
Full Member

Δημοσίευση από Markos killer »

sotiris!129 έγραψε:αφου καταφερα να παρω το κρεας για την οικογενεια ειπα να χαλιναγωγησω τα κυνηγετικα μου ενστικτα και να γινω vegetarian μεχρι το ζιτασρτο που ηρθε ο Rai με τες πππαλες ... :roll:
Σωτήρη μου ήσαι άπεχτος. Τα αγγρέλια και 3-4 αυγά εν έχει καλύτερο φαγητό. Λίγο κρασάκι κόκκινο και οτι ήθελε προκύψη!!!!!!!!!
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

quote]
φυσικοτατα και ημουν εν ειδατε το HRV ? :?
Αρκησα λιο να παω γιατι αποκοιμηθηκα , 5:30 ξυπνησα 5:45 ημουν στην πεζινα και 55 εφεφκα που το περιπτερο ...
6:05 ημουν στο ποστο ![/quote]

Ελπιζω στο ενα τεταρτο που σου πηρε να ντυθεις, να σαστεις, να φορτωσεις και να φυγεις, να εβαλες το σωβρακο που την ισια και οχι που την αναποδην και να σε θκιωξει η φιλεναδα. Οχι τιποτε αλλο αλλα αν σε θκιωξει εννα πρεπει να σε υποφερει ο φτωχος ο Αρτεμος. :lol: :lol: :lol:
Αλλα για τζινιν την κασιουα που τα αγρελλια, ασ παει στον καλον η φιλεναδα.Φιλεναδαν βρικεις και αλλην :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

sry για την ημερομηνια
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Που τα πουλας αυτα ρε,νωμιζεις εν να μας περιπεξεις πως ταχα εν λαθος η ημερομηνια,ααφου και οι τσικλες και η ημερομηνια εν περσινες... ;)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Laurona έγραψε:Ελπιζω στο ενα τεταρτο που σου πηρε να ντυθεις, να σαστεις, να φορτωσεις και να φυγεις, να εβαλες το σωβρακο που την ισια και οχι που την αναποδην και να σε θκιωξει η φιλεναδα. Οχι τιποτε αλλο αλλα αν σε θκιωξει εννα πρεπει να σε υποφερει ο φτωχος ο Αρτεμος. :lol: :lol: :lol:
Αλλα για τζινιν την κασιουα που τα αγρελλια, ασ παει στον καλον η φιλεναδα.Φιλεναδαν βρικεις και αλλην :lol:
ρε φιλε αν ειχε φιλεναδα εν θα την εφκαλε ουλλη μερα μεσα στα χωραφκια... και στο κατω κατω εν πειραζει... εν να τον εφιλοξενουσα τον φιλο μου... αλλα με το σωβρακο ομως... γιατι κατι κολουθκια τιτσιρικα σαν το δικο του εν τζιε μπορω τα.... :lol: :lol: :lol:

ενα εχω να πω και γω.... "αγαπουλες...πουλια υπαρχουν!!!!!!!"
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

οκ το παρακανα ... παιδια απολογουμε στους αφελης που εκοψαν και πηγαν εφταγονια !
η αληθεια ειναι πως οταν ο Rai με επειασε τηλ για να με ρωτησει αν θελω κατι να μου φερει απο το Περιπτερο σαν ερχωταν στο ζιταστρο, του ειπα Ναι, οχι γιατι ημουν μιλια μακρια απο Περιπτερο αλλα γιατι βαριωμουν να πεταχτω 2 λεπτα στο αυτοκινητο να βαλω το οπλο μου και να παω 2 λεπτα περπατητος στο περιπτερο !

o AndreasDr ξερει πως δεν εχω αναγκη το φραπε του, η κοπελα στην Τσεριου ηρθε και μου εφερε φραπε στο ποστο οταν της φωναξα απο εκει (Κορουυυυυ ενα μετριο με λιο γαλα ) ! ;)
Ioannis97
Full Member

Δημοσίευση από Ioannis97 »

πληροφοριες απο Αγια Ναπα λενε μεγαλα μπασιματα επεξαν πολλες σημερα ενας παρεας μου επιαεν 67 τσικλες
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ioannis97 έγραψε:πληροφοριες απο Αγια Ναπα λενε μεγαλα μπασιματα επεξαν πολλες σημερα ενας παρεας μου επιαεν 67 τσικλες
πριν η μετα τα διχτυα το ποστο του?? :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”