spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Σόλωνα, βοηθά να βάψεις και το πρόσωπο σου με π.χ πράσινη/καφέ μπογιά ή η κουκούλα είναι αρκετή;
Εν σοβαρή ερώτηση, δεν ειρωνεύουμαι.
AYTA MOY ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣΑΛΙΒΕΣΑΙ....
Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ....ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
AYTA MOY ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣΑΛΙΒΕΣΑΙ....
Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ....ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.....ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΙΟ
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ(ΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ) ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5Μ...ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,....ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΥΝΙΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ....
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ).
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ, ΗΡΘΕ ΕΣΚΑΦΕΑΣ.....
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!
νομιζο αυτος που λες εν μελος του φορουμ ειπε μου την κουβεντα με μηνημα εν θα πω ποιος ειναι αν θελει να το πει ο ιδιος
ΑΝΤΡΟ, Ε..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ....
ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ(ΜΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΟΛΕΟΤΗΤΕΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Παιδια θελω κουκουλα διχτυ.κατι που να ειναι ανετο στο κεφαλι.ΟΧΙ αυτην που ειναι σαν κλατσο.εχω την και αρχισε να μου σπαζει τα νευρα μου λογω του γενιου:).βρισκουμε κυπρο η μονο απο ιντερνετ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Παιδια θελω κουκουλα διχτυ.κατι που να ειναι ανετο στο κεφαλι.ΟΧΙ αυτην που ειναι σαν κλατσο.εχω την και αρχισε να μου σπαζει τα νευρα μου λογω του γενιου:).βρισκουμε κυπρο η μονο απο ιντερνετ?
Η κατι παρομοιο με διχτυ.να ειναι ΑΝΕΤΟ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Nikos έγραψε:Με επιμονή και υπομονή ερχονται όλα....
Ένα δίωρο το πρωί , την Κυριακή λόγω καιρού ενα ζευγαράκι...
Το απόγευμα τιμωρήθηκα λόγω σιγουριάς σίουρα η φάσσα πρέπει να γελά ακόμα!!
Μέχρι το επόμενο ραντεβού με πιό πολλή προετοιμασια
Καλημέρα σε όλους
ΝΙΚΟ ΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ....ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΠΩΣΗ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:P
Εννοείτε φιλε Σολωνα!!
Μια χαρά τα πήγες κι εσυ την Τετάρτη!! Σιγουρα ο καιρός δεν βοήθησε αλλά έχουμε ακομα μερικές εξορμήσεις μπροστά μας, ολοι μας ελπίζουμε για καλυτερα αποτελεσματα!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.....ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΙΟ
Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ(ΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ) ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5Μ...ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,....ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΥΝΙΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ....
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ(ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ).
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ, ΗΡΘΕ ΕΣΚΑΦΕΑΣ.....
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!
Εχεις μεγάλο δίκαιο για την επικινδυνότητα των δρόμων, λόγω αυτης της κατάστασης ανατράπηκαν τα σχέδια μου, αφου δεν είχα υπολογίσει τα ντερτιπια της φύσης!!Και αφου ''δεν παει ο μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνο στον μωάμεθ..... ''
Pathfinder έγραψε:Παιδια θελω κουκουλα διχτυ.κατι που να ειναι ανετο στο κεφαλι.ΟΧΙ αυτην που ειναι σαν κλατσο.εχω την και αρχισε να μου σπαζει τα νευρα μου λογω του γενιου:).βρισκουμε κυπρο η μονο απο ιντερνετ?
ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ Κ'ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ......
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ(ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ)ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΩΜΙΣΗ
ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ Κ'ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ......
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ(ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ)ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΩΜΙΣΗ
Γεια σου συντοπιτη . Αν εφαρμοζει Σολωνα στον λαιμο καπου στην πολλη ωρα θα αρχισει να σε ενοχλει νομιζω (αν εννοεις με λαστιχο ας πουμε), Αν ειναι χαλαρο πιστευω με το να βαλεις μεσα απο το τζακετ η πουκαμισο σου το κατω μερος καμνεις την δουλεια σου.Μαλλον απο το ιντερνετ θα παραγγειλω και εγω.Βρηκα ενα στην παφο αλλα ο κυριος ηθελε 42 ευρω. Ειπα του να το αφηκει πανω στο παγγο του να το θωρει