ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:μαριε εγω ενα πραμα λαλω παντα, οτι καμουμε εμεις εν λαθος :oops: παμε κυνηγη παιζουν τον λαο τσιαμε που εσκευφουμαστε να παμε! παμε ψαρεμα μολης αλαξουμε περιοχη τσιμπουν τσιαμε :lol: υπομονη και θα μας δωκουν και εμας χερι! μιαν φορα πριν 3 χρονια επιασαμε κατι παρεες σαβατο οτι βαλλει ο ακαμας εβαρκουμουν να παω και επεριπεζαμε τελικα επια κυπερουντα επεξα 32 και 5 τριονες και η παρεες 5 ατομα επιασαν 2 τσικλες!
χαχαχα σωστός φίλε Άντρο! Υπομονή ;)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

το αστειο της ημερας περνα ενα φιλικουτουνι που πας την κκελε μου και παιζη το εννας πισω μου και φωναζει του παρεεα του ρε γιαννη επιατην φασσαααα, ο αλλος ο αχαπαρος (εγω) εν την ειδε! παει πιαννει το και λαλει ρε φιλε εν παλαζουι!!! λαλω του ρε παρεεα αν ειμαι αχαπαρος εγω εσου που επεξες το φιλικουτουνη για παλαζουι τι εισαι??? τσινοι που ηταν τσιαμε γυρον γελουν κομα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

marie exeis pm
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

MARIOSE έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
axerkwtis έγραψε:Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
καμε κανενα update που το μετωπο ρε φιλε!! :)
Nα σου κάμω εγώ φιλούι μου. 3 άτομα περιοχή Μελίνης 3 τζιήκλες, 4 φυσίγγια. Ντουφεκιές γύρω περιοχής που ακούστηκαν γύρω στις 15-20 σύνολο...Ανάβαση και αναγνώριση Οδού, Φαρμακά, Παλαιχώρι, Απλίκι, Άγιος Επιφάνιος => άκρα του τάφου σιωπή... :?
Και ξαφνικά παίζει το τηλέφωνο => πού είσαστε ρε! Παίζουντες στον Ακάμα, βάλλει η θάλασσα στην Αγία Νάπα!! :shock: :shock:

Πάλε επαίξαν τες αλλού...φτου ρε γκαντεμιά... :(
τουτο για τον ακαμα σηκωνει επαληθευση :D θα ενημερωσω μετα το τελος της ερευνας :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Panmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά :P ) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν :shock:
1.Εγω εν τζιε!! :)
2.παιζετε τες νακκο μαλακτα ρε φιλε ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ANTROS BREDA έγραψε:το αστειο της ημερας περνα ενα φιλικουτουνι που πας την κκελε μου και παιζη το εννας πισω μου και φωναζει του παρεεα του ρε γιαννη επιατην φασσαααα, ο αλλος ο αχαπαρος (εγω) εν την ειδε! παει πιαννει το και λαλει ρε φιλε εν παλαζουι!!! λαλω του ρε παρεεα αν ειμαι αχαπαρος εγω εσου που επεξες το φιλικουτουνη για παλαζουι τι εισαι??? τσινοι που ηταν τσιαμε γυρον γελουν κομα!
επρεπε να του κατσεις τζιε ενα ζευκαρι πατσους που επαιξε φιλικουτουνι...του αχαπαρου :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

ε φιλε εσκεφτικατο :lol: εγινηκεν ρεζιλη τωρα νωμιζο εννα τους καμνει τσιε DNA πριν τα παιξει για να εν σιουρος!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

ANTROS BREDA έγραψε:ε φιλε εσκεφτικατο :lol: εγινηκεν ρεζιλη τωρα νωμιζο εννα τους καμνει τσιε DNA πριν τα παιξει για να εν σιουρος!
Ετυχε μου τζιε εμενα στο τζιηταστρο πριν κανενα μηνα.Ηταν 4-5 μιτσιοι και επεζαν πουλουθκια.τακκα ττουκου εν επαιρναν τιποτε απαιχτο.Σε μια φαση ακουω τον ενα και φωναζει μου "ρε μαστρε ρε μαστρε (μαστραππουθκια εσκεφτουμουν να του πω) ερκεται πανω σου σιηστος ο μαυροπουλος"...καρτερω καρτερω τιποτε...σε μια φαση περνα μια κισσα που μπροστα μου εκατσε παστον πευκο.Εκαταλαβα το οτι εν ο μαυροπουλος του...ακουω τον και λεει του παρεα του "θκιαορκας τζιε επηε απαιχτος ο μαυροπουλος, εν τον ειδε ο στραος".Τι να πεις του αμπαλατου τωρα!! :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:ε φιλε εσκεφτικατο :lol: εγινηκεν ρεζιλη τωρα νωμιζο εννα τους καμνει τσιε DNA πριν τα παιξει για να εν σιουρος!
Ετυχε μου τζιε εμενα στο τζιηταστρο πριν κανενα μηνα.Ηταν 4-5 μιτσιοι και επεζαν πουλουθκια.τακκα ττουκου εν επαιρναν τιποτε απαιχτο.Σε μια φαση ακουω τον ενα και φωναζει μου "ρε μαστρε ρε μαστρε (μαστραππουθκια εσκεφτουμουν να του πω) ερκεται πανω σου σιηστος ο μαυροπουλος"...καρτερω καρτερω τιποτε...σε μια φαση περνα μια κισσα που μπροστα μου εκατσε παστον πευκο.Εκαταλαβα το οτι εν ο μαυροπουλος του...ακουω τον και λεει του παρεα του "θκιαορκας τζιε επηε απαιχτος ο μαυροπουλος, εν τον ειδε ο στραος".Τι να πεις του αμπαλατου τωρα!! :D
Τούτη η ιστορία με τα πουλούθκια εκατάντησεν αηδία...
ΟΚ θέλουν να τα παίζουν ας τα παίζουν, εν ανάγκη σιόρ να το κάμνουν στα περάσματα της τζιήκλας? :evil:
Εν για τούτο που βαρκούμαι να πηαίνω, σπάζουν τα νεύρα μου, πονώ τη κκελλέ μου τάκκα τούκκου...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

MARIOSE έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Τούτη η ιστορία με τα πουλούθκια εκατάντησεν αηδία...
ΟΚ θέλουν να τα παίζουν ας τα παίζουν, εν ανάγκη σιόρ να το κάμνουν στα περάσματα της τζιήκλας? :evil:
Εν για τούτο που βαρκούμαι να πηαίνω, σπάζουν τα νεύρα μου, πονώ τη κκελλέ μου τάκκα τούκκου...
εγω ρε Μαριε μου τους μιτσιους ατε να τους δικαιολογησω εν παστην πελλαρα τους αππωμα κλπ...τους 40αριες και 50ριες με τιποτε.Αφταινουν τα λαμπουθκια μου αμαν τους δω παρεα να παιζουν πουλουθκια και να παιζουν τους μεγα κυνηγους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”