Πέμου ότι επήετε τζινίην τζιαι εξεχάσετε τις χαρτούτσιες. Οξά ελείψαν σας; Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.axerkwtis έγραψε:Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- spyrosspyrou851
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- ANTROS BREDA
αμαναμου τσιε βαλλει θαλασσα τσιε ελιφτικαντες
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
΄axerkwtis έγραψε:Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;
Πέ μου που είσαι να έρτω να σου φέρω

Προσέχουμε...για να έχουμε
- ANTROS BREDA
ερκουμε τσιε εγω
- Pathfinder
μεν μου λαλειτε ετσι και εν να πελλανω!!ANTROS BREDA έγραψε:αμαναμου τσιε βαλλει θαλασσα τσιε ελιφτικαντες

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
καμε κανενα update που το μετωπο ρε φιλε!!axerkwtis έγραψε:Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Nα σου κάμω εγώ φιλούι μου. 3 άτομα περιοχή Μελίνης 3 τζιήκλες, 4 φυσίγγια. Ντουφεκιές γύρω περιοχής που ακούστηκαν γύρω στις 15-20 σύνολο...Ανάβαση και αναγνώριση Οδού, Φαρμακά, Παλαιχώρι, Απλίκι, Άγιος Επιφάνιος => άκρα του τάφου σιωπή...Pathfinder έγραψε:καμε κανενα update που το μετωπο ρε φιλε!!axerkwtis έγραψε:Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;

Και ξαφνικά παίζει το τηλέφωνο => πού είσαστε ρε! Παίζουντες στον Ακάμα, βάλλει η θάλασσα στην Αγία Νάπα!!

Πάλε επαίξαν τες αλλού...φτου ρε γκαντεμιά...

- Panmoy
- Full Member
Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά
) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν 

- ANTROS BREDA
μαριε εγω ενα πραμα λαλω παντα, οτι καμουμε εμεις εν λαθος
παμε κυνηγη παιζουν τον λαο τσιαμε που εσκευφουμαστε να παμε! παμε ψαρεμα μολης αλαξουμε περιοχη τσιμπουν τσιαμε
υπομονη και θα μας δωκουν και εμας χερι! μιαν φορα πριν 3 χρονια επιασαμε κατι παρεες σαβατο οτι βαλλει ο ακαμας εβαρκουμουν να παω και επεριπεζαμε τελικα επια κυπερουντα επεξα 32 και 5 τριονες και η παρεες 5 ατομα επιασαν 2 τσικλες!

- ANTROS BREDA
εγω επια στες τσικλες η φασσα ηρτε να με ακκαση παστην κελλεPanmoy έγραψε:Σε μικτό κυνήγι φάσσας-αρκοπέζουνων έπαιξα 6 τζίκλες χωρίς να το επιδιώκω (πόσην αναισθησία ρε κουμπάρε...να κάτσουν πάνω μας σηιου τζαι καλά) Η PERCORSO CACCIA 5νο εν χαρίζει δυστηχώς.. οι τρεις ελύσαν