ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- Γιατρός
- Full Member
- Laurona
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
sotiris!129 έγραψε:Αγαπητε φιλε Χρυσαθε αν και εισαι απο τα ατομα που συμαθησα απο αυτο το χορο δεν περνω κανενα μαζι μου αυτο ειναι αρχη για τα κυνηγια μου !Laurona έγραψε:Σωτο
δεχουμε να ερτω μαζι σου χωρις οπλο.
θα σταθω στο πσρκινκ σου και θα πιανω διοδια που αυτους που θσ ειναι πισω σου για το ποστο.
οσα πιασω σου δινω 5% και μου δινεις 30 τζικλες.
Υ.σ
μην φερεις μαζι σου τον αρτεμη.δεν μπορω να τον χρεωσω διοδια και θα χουν παραπονο οι αλλοι.
Υ.σ
μην πεις στον ραι που θσ παμε.θα μαε στειλει τον φορο εισοδηματος του τμηματος της πεθερας του και μετα εν θα μας μεινει τιποτε.
αν ηταν για τα φραγκα εγραφα καθαρα και ξαστερα τες συντεταγμενες και επερνα φορτιγουι με σαντουιτς η Ρουμανα με φραπε και κουπες της ωρας
Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα

και εγω αν ηταν να προτιμησω κσποιον για το ποστο μου, θα πτοτιμουσα νσ ηταν ρουμανα.

Απλα θα τις εδινα αυτης να φαει κουπες, οχι να κανει για τους σλλους.
δεν σου μαθαινει τιποτε ο φιλος μου τελικα

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- kanaris
- Full Member

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
Σωτο,τα 300 πρωτα ποστα εχουν ηδη ενοικοιαστει και οι ενοικοι τους βρισκοντε ηδη εκει...sotiris!129 έγραψε:ρε μα να μας πελανεται εσεις ... ο ενας εν 5 χωραφκια ζε εν να εχει 50 κυνηγους και 40 αυτοκινητα, ο αλλος πολλα γενικα κτλ κτλ !
μιλουμε για 4 χωρια το ενα διπλα στο αλλο με αγρια βουνα κτλ κτλ , ουλη η Κυπρος να κατεβει ζικατο αυριο πρεπει ναν πολλα παλαβος ο αλλος για να κατσει διπλα σου !
αυριο ο ποιο κοντινος κυνηγος θα εχει αποσταση απο μενα 300 μετρα !
Τωρα αν πατε ζε σφινονεστε ουλη ενα τοπο , ναμπον να σας καμω !
Αν ενδιαφερεσε ετσι επιδη εκτιμω σε,δικαιουσε να καθεσε με την καρεκλουν σου διπλα μου και να πεζεις με το φλοπερ τις ελαχιστες που θα μου διαφευγουν(μισο κουτακι φυσσιγγια ειναι υπερ-αρκετο)
Απαραιτητη προυποθεση: η ρουμανα,10 πουλιαστρες μινιμουμ(ο καθενας),το λακη,τον αρφο σου και αλλο καμια 30αρκα χωρκανους σου να σηναουν τες τσικλες...
Για φυσιγγια μην ανυσηχεις,ειπε η βικτορη και η ολυμπια θα στηλουν απο ενα φορτηγακι...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- sotiris!129
Θα τα πουμε αυριο γατακιmikros έγραψε:Σωτο,τα 300 πρωτα ποστα εχουν ηδη ενοικοιαστει και οι ενοικοι τους βρισκοντε ηδη εκει...sotiris!129 έγραψε:ρε μα να μας πελανεται εσεις ... ο ενας εν 5 χωραφκια ζε εν να εχει 50 κυνηγους και 40 αυτοκινητα, ο αλλος πολλα γενικα κτλ κτλ !
μιλουμε για 4 χωρια το ενα διπλα στο αλλο με αγρια βουνα κτλ κτλ , ουλη η Κυπρος να κατεβει ζικατο αυριο πρεπει ναν πολλα παλαβος ο αλλος για να κατσει διπλα σου !
αυριο ο ποιο κοντινος κυνηγος θα εχει αποσταση απο μενα 300 μετρα !
Τωρα αν πατε ζε σφινονεστε ουλη ενα τοπο , ναμπον να σας καμω !
Αν ενδιαφερεσε ετσι επιδη εκτιμω σε,δικαιουσε να καθεσε με την καρεκλουν σου διπλα μου και να πεζεις με το φλοπερ τις ελαχιστες που θα μου διαφευγουν(μισο κουτακι φυσσιγγια ειναι υπερ-αρκετο)
Απαραιτητη προυποθεση: η ρουμανα,10 πουλιαστρες μινιμουμ(ο καθενας),το λακη,τον αρφο σου και αλλο καμια 30αρκα χωρκανους σου να σηναουν τες τσικλες...
Για φυσιγγια μην ανυσηχεις,ειπε η βικτορη και η ολυμπια θα στηλουν απο ενα φορτηγακι...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Rai
- Full Member
Έν καταλάβει Θεό ρε φίλε ο άτιμος και δέν λινκρέυκει στο μνί.Laurona έγραψε:sotiris!129 έγραψε:Αγαπητε φιλε Χρυσαθε αν και εισαι απο τα ατομα που συμαθησα απο αυτο το χορο δεν περνω κανενα μαζι μου αυτο ειναι αρχη για τα κυνηγια μου !Laurona έγραψε:Σωτο
δεχουμε να ερτω μαζι σου χωρις οπλο.
θα σταθω στο πσρκινκ σου και θα πιανω διοδια που αυτους που θσ ειναι πισω σου για το ποστο.
οσα πιασω σου δινω 5% και μου δινεις 30 τζικλες.
Υ.σ
μην φερεις μαζι σου τον αρτεμη.δεν μπορω να τον χρεωσω διοδια και θα χουν παραπονο οι αλλοι.
Υ.σ
μην πεις στον ραι που θσ παμε.θα μαε στειλει τον φορο εισοδηματος του τμηματος της πεθερας του και μετα εν θα μας μεινει τιποτε.
αν ηταν για τα φραγκα εγραφα καθαρα και ξαστερα τες συντεταγμενες και επερνα φορτιγουι με σαντουιτς η Ρουμανα με φραπε και κουπες της ωρας
Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα![]()
και εγω αν ηταν να προτιμησω κσποιον για το ποστο μου, θα πτοτιμουσα νσ ηταν ρουμανα.![]()
Απλα θα τις εδινα αυτης να φαει κουπες, οχι να κανει για τους σλλους.
δεν σου μαθαινει τιποτε ο φιλος μου τελικα
Ακόμα και ο φίλος Άνθιμος που τόσο καιρό προσπαθούσε να του περάσει τα σωστά μηνύματα με την υπογραφή του όταν είδε ότι ο Σώτος δέν την άλλαξε ...
Soto get a life and think beeg....
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- ANTROS BREDA
Μεχρι της 8,30 4 τσικλες και μιαν φασσα! επιαμεν και σημερα το φαρμακο μας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- spyrosspyrou851
Αφήστε τζιαι καμμιά τζίκλα για εμάς που μόνο Κυριακές πάμεANTROS BREDA έγραψε:Μεχρι της 8,30 4 τσικλες και μιαν φασσα! επιαμεν και σημερα το φαρμακο μας!

- ANTROS BREDA
φιλουι μου και εγω τες τελευταιες τεταρτες παντα εχω δουλεια και παω λιο το πρωι
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Βοηθεια ΕΠΕΙΓΟΝ...ξερετε κυνηγετικα ειδη στην ορεινη Λεμεσο καποιο καταστημα;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk