Γρήγορο μεν αποδοτικό δε κυνήγι για μένα σήμερα με αρκετές τουφεκιές. Έβαλα και τη καμερούδα μου πάνω στο καπελί μου και εξεκίνησα για το πόστο.
Είμαι λίγο ψηλά τζαι θωρώ αρκετά πιο χαμηλά που μένα 2 αλουπούς να ανακατώνουνται κοντά στο ξημέρωμα.
Πρώτη φορά άκουσα προσωπικά αλουπό να κλαίει πάνω σε μαλαή
https://www.youtube.com/watch?v=sBCCjhK2CAg
οπότε βάση του τραγουδιού πιο πάνω όποιος θέλει να του λάξω σαν τον αλουπό ας μου στείλει μήνυμα
..πάνω κάτω πάνω κάτω... σε κάποια φάση θωρώ ένα λαό τζαι σταβρώνει που μες τη μέση τους χάλουπα χάλουπα τζαι φκαίνει πάνω το βουνό...εγλήτωσε την ο παρέας λαλώ σήμερα. (camera σβηστή λόγω χαμηλού φωτισμού , 1ον ατόπημα)
Φεύκω βουρητός που το βουνό, περνώ που σπίτι πιάνω τον μιτσί μου να τον πάρω νηπιαγωγείο η ώρα 10 παρά, τζαι πιάνω την κάμερα να τη φέρω στη δουλειά για να ξαναδώ τες πρωινές επικές μάχες. Ηνταλως τα εκατάφερα και εν εκινηματογράφησα ούτε ένα πλάνο (2ον ατόπημα) εν να πελλάνω

Θέλω να γύρω χαμέ τζαι να λαχταρώ

. Η κάμερα προφανώς έγυρε προς τα κάτω και στα 25-30 μέτρα έγραφε τουλαχιστον 2-3 μέτρα κάτω που το σημείο σκόπευσης. Αποτέλεσμα ούτε ένα πλάνο. Καλά να πάθω που εβαρέθηκα να μπω μες την αποθήκη να πιάσω 2 cable ties να την βάλω πάνω στο όπλο.
9 αρκοπέζουνα τζαι 6 τζίκλες που επήγαν θύματα λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης (οι 3 λυμένες λόγω percorso caccia 36gr 5no.

) . 2 καλλιτζιές σε φάσσες που εν για το μόνο που εν μαραζώνω που εχαθηκεν το πλάνο τους. Ηταν να τα θωρώ τζαι να αρρωστώ...
Απόγευμα εν θα πάω πούποτε για να μεν τριτώσει