ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ευχαριστω φιλοι φασσαες για τα καλα σας λογια
φιλε woodpigeonhunter μονος μ πηρα τα πουλια ετω επετασε η χηνα που το φουρνο και εκινηθηκαν επιτελους
Αμα σου λαλώ εγώ πίνεις nurophen ξέρω τι λαλώ....μες τες φάσσες είδες και μια χήνα...μα εν πράματα τούτα σιόρ Ατε και εις ανώτερα !!!
ρε φιλε αν εν ετσι καλα τα χαπια τουτα πε μου το να τα δοκιμασω εν να καλη συντροφια στο ποστο αλλα οχι να αρκεψω να χορευκω και να με θωρουν τα πουλια να γυριζουν
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΙΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3.00 ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 30Μ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΟΥ...
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ...ΕΤΣΙ Κ'ΕΓΩ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΗΓΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΝΩΡΙΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ....ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ευχαριστω φιλοι φασσαες για τα καλα σας λογια
φιλε woodpigeonhunter μονος μ πηρα τα πουλια ετω επετασε η χηνα που το φουρνο και εκινηθηκαν επιτελους
Αμα σου λαλώ εγώ πίνεις nurophen ξέρω τι λαλώ....μες τες φάσσες είδες και μια χήνα...μα εν πράματα τούτα σιόρ Ατε και εις ανώτερα !!!
ρε φιλε αν εν ετσι καλα τα χαπια τουτα πε μου το να τα δοκιμασω εν να καλη συντροφια στο ποστο αλλα οχι να αρκεψω να χορευκω και να με θωρουν τα πουλια να γυριζουν
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΙΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3.00 ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 30Μ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΟΥ...
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ...ΕΤΣΙ Κ'ΕΓΩ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΠΗΓΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΝΩΡΙΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ....ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝΑ!!!
Έκαμα και εγω τη προσπάθεια μου εχτές αλλά για πρώτη φορά δεν είδα καθόλου πουλιά πιθανότατα λογο του πελλοκαιρου. Απόλαυσα όμως ηρεμία και εδολοσα για τες ποντικες
marinos.a έγραψε:Έκαμα και εγω τη προσπάθεια μου εχτές αλλά για πρώτη φορά δεν είδα καθόλου πουλιά πιθανότατα λογο του πελλοκαιρου. Απόλαυσα όμως ηρεμία και εδολοσα για τες ποντικες
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
EXEIS PM
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.