Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g
-
- Full Member
Re: Olympia Mini Max 28g & Olympia Super Skeet 32g
kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
-
- Full Member
XATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
ΓΕΝΙΚΑ οι κυπριακεσ χαρτουτσιεσ εν καλεσ. φιλε αν επεξεσ ενα α φυσιγγιο τσιε εξιφτεριζεσ πουλια εν σημενη ενεν καλο απλα ενεν η ωρα του, η εν σημενη οτι η ολυμβια εν καμνει καλεσ χαρτουτσιεσ
- spyrosspyrou851
Φίλε Χατζηκρίς, πού το βασίζεις αυτό που λαλείς, πιστεύω πρέπει να τεκμηριώσεις την άποψή σου για μια μεγάλη εταιρεία όπως την Olympia.XATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Το ξυφτέρισμα δέν σημαίνει και κατα ανάγκη κακό φυσίγγι!!!!! πάντος χθές με tordo olympia 4/4XATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Την super skeet δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, την Minimax όμως την έχουμε (πατήρ και υιοί) για "καλοκαίρι" (δηλαδή για ξεροκαιρό με αέρα βόρειο και ανατολικό και για θερμοκρασίες άνω των 15 βαθμών). Εχτές έκαμνε μου η βίκτορυ σκητ 32 και η ολύμπια τόρτο 32.
- Breda Pegaso
Τζιαι εγυρευκα ετσι χαρτουτσιες να τες εξυφτεριζουν τζι ολας!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι δεν εισουν καλα πανω στα πουλια τζε μαλλον ετρωαν σκαγια ξιστα ή πισωκολα και δεν τους εκαμναν ζημια . Η τζκλα εν μιτσι πουλλι αν φαει 2-3 σκαγια κεντρο να την βλαψουν πεφτει οπως τη μαππαXATZIKRIS007 έγραψε:kopelia men pianete Olympia epseftinan tes teleia mono gia na ksifterizoun kamnoun!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω 

- Anthimos
- Moderator
+1ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
φιλε Ανδρεα εχει βαση αυτο που λες...αλλα δεν ειναι απολυτο, για να μην βαγαζουμε λαθος συμπερασματα.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Ένα τσοκ κάτω θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό , μου έτυχε παλιά το ιδανικό τσοκ για έμενα πλέων είναι το *** για τα 24 γραμμάρια στην τσίχλα και δεν μου έτυχε καμία φορά να μου πέσει πουλί ζωντανό η να το ξιφτερησω
Εχουμε να κανουμε με θηραμα, πλασμα ζωντανο με δυναμη...και κουτσοφτερα θα εχει και ζωντανα και ξυφτερισματα. Ειναι αδυνατο να εχουμε παντα κεντραρισμενες τις βολες μας.
Τωρα αν καποιοι συνδιασμοι μειωνουν τα κουτσοφτερα ειναι αλλη κουβεντα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ