Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Ρε παιθκιά να ρωτήσω κάτι εσάς τους φασσάριες; Είδα την φώτο του Άρρωστου τζιαι επρόσεξα ότι κάποιες φάσσες εν πιο κόκκινα τα πόθκια τους από κάποιες άλλες. Έχει μήπως σχέση με την ηλικία του πουλιού ή το γένος του; Ευχαριστώ.
- MARIOSE
Φίλε μάλλον διαφέρουν οι κλάτσες τους...
Αστειεύκουμαι φίλε! Να συμπληρώσω τζιαί εγώ το ερώτημα σου => Μήπως διαφέρουν λόγω του ότι ζουν σε διαφορετικό περιβάλλον/χώρα ή επειδή υπάρχουν 2-3 είδη φάσσας?? Αν υπάρχουν διαφορετικά είδη τότε ζουν όλα μόνιμα στην Κύπρο ή μεταναστεύουν??
Ελπίζω να ξέρει κάποιος να μας πει να μαθαίνουμε!

Αστειεύκουμαι φίλε! Να συμπληρώσω τζιαί εγώ το ερώτημα σου => Μήπως διαφέρουν λόγω του ότι ζουν σε διαφορετικό περιβάλλον/χώρα ή επειδή υπάρχουν 2-3 είδη φάσσας?? Αν υπάρχουν διαφορετικά είδη τότε ζουν όλα μόνιμα στην Κύπρο ή μεταναστεύουν??

- spyrosspyrou851
Μπορεί να εν άπλυτεςMARIOSE έγραψε:Φίλε μάλλον διαφέρουν οι κλάτσες τους...![]()
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ....ΑΜΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟWOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΕΤΟΣ!!!ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΣΣΣΟΚΑΡΤΕΡΑ ΛΑΛΟΥΜΕ![]()
φανταζομε επεξες τες εσυ μονος σου εννε???? Η η παρεα μαζι???
ΕΓΩ ΠΑΛΙ 1 ΦΑΣΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΒΟΛΗ!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΩ ΚΑΛΑ........ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 1 ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΥΡΝΕΙ ΑΜΜΑΤΙ![]()
![]()

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥcanastas έγραψε:

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Panmoy
- Full Member
Τζίνες που έχουν κόκκινα πόδια προφανός εν θηλυκές...βάφουν τα.spyrosspyrou851 έγραψε:Μπορεί να εν άπλυτεςMARIOSE έγραψε:Φίλε μάλλον διαφέρουν οι κλάτσες τους...![]()
![]()
Ελπίζω να ξέρει κάποιος να μας πει να μαθαίνουμε!![]()
![]()

Τζίνες που έχουν πόθκια ξημαρισμένα προφανός εν φάσσες Ρομά...παίζουν ανυπόλητες μες τα χώματα

Οι φάσσες που τες παίζουμε τζαι εν ππέφτουν προφανός εν αρσενικοί...γράφουν μας στα @ρ*ιΔι@ τους

- MARIOSE
Έφυρες μας..Panmoy έγραψε:Τζίνες που έχουν κόκκινα πόδια προφανός εν θηλυκές...βάφουν τα.spyrosspyrou851 έγραψε:Μπορεί να εν άπλυτεςMARIOSE έγραψε:Φίλε μάλλον διαφέρουν οι κλάτσες τους...![]()
![]()
Ελπίζω να ξέρει κάποιος να μας πει να μαθαίνουμε!![]()
![]()
![]()
Τζίνες που έχουν πόθκια ξημαρισμένα προφανός εν φάσσες Ρομά...παίζουν ανυπόλητες μες τα χώματα![]()
Οι φάσσες που τες παίζουμε τζαι εν ππέφτουν προφανός εν αρσενικοί...γράφουν μας στα @ρ*ιΔι@ τους![]()

Το πρωί πόξω που τη δουλειά μου πας το γρασίδι είχε 15 φάσσες τζιαί ετρώαν (εκουρέψαν το γρασίδι τα κοπέλια μας). Οι 13 μόλις με είδαν εφύαν οι 2 εμείναν τζιαμέ => προφανώς οι αρσενικές που με εγράψαν στα @xdia τους...

- canastas
- Full Member
Δόξα σοι ο θέος κ. Σολον μια χάρα τα πήγαμε. Κτύπησα ακόμα δύο πουλια αλλα μου άφησαν μόνο τα φτέρα τους για μαξιλάρι....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥcanastas έγραψε:

THE BEST THERE IS
-
- Full Member
ευχαριστω φιλοι φασσαες για τα καλα σας λογια
φιλε woodpigeonhunter μονος μ πηρα τα πουλια ετω επετασε η χηνα που το φουρνο και εκινηθηκαν επιτελους
φιλε woodpigeonhunter μονος μ πηρα τα πουλια ετω επετασε η χηνα που το φουρνο και εκινηθηκαν επιτελους
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
-
- Full Member
Panmoy έγραψε:Εσφαξες ρε manARRWSTOSFASSAS έγραψε:ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΣΣΣΟΚΑΡΤΕΡΑ ΛΑΛΟΥΜΕΤο nurophen εκαμε δουλεια τελικα
![]()
!!

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!