Thelei polli tixi kopelia na evreis poulia. O mesos oros genika einai tragikos...sotiris!129 έγραψε:Rai έγραψε:sotiris!129 έγραψε:Αρακαπα σημερα ποφισιμα και ζιταστρο αρκετα πουλια (περισοτερα ζιταστρο)
+7 χαμενες + καμποσες απαιχτες +καμποσα καλιζια πας τα νευρα μου που δεν εκοφκαν οι χαρτουτσιες !
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
- APOLLON_1
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΖΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ ΒΓΕΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο Kostantinos KAI O Avis777 ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑVIS ΔΕΝ ΕΤΙΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ 10 +4 ΧΑΜΕΝΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ 7 +2ΧΑΜΕΝEΣ Ο ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΑΝ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑVIS ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΟΜΗΧΛΗ ΠΟΛΛΗΣ ΑΕΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΚΤΙΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- kypros
Βρε απολλων εν μες σε κανενα μπουκικο που ηβρες τους μαυροπουλους??
πουν τες γενετζιες τους?

Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- APOLLON_1
ΕΚΑΡΦΟΝΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΥΛΙΚΟΥΣkypros έγραψε:Βρε απολλων εν μες σε κανενα μπουκικο που ηβρες τους μαυροπουλους??πουν τες γενετζιες τους?

EPANIEL POWER
-
- Full Member
Καλησπερα παιδια. Ητανε μια παρα πολυ ωραια εξορμηση σημερα οπως ειπα και ο φιλος Απολλων, πανω απ ολα διοτι γνωριστικαμε με 2 παιδια απο το περιοδικο-τον Ανις και τον Απολλων.
Εμεις τελικα φιλε Απολλων, πηρα εγω 16 μαυροπουλλους, 3 κοκκινες και 1 τσικλα και ο συντροφος 10 μαυροπουλλους 2 κοκκινες και 1 τσικλα. τα μισα μας ομως πουλια τα χτυπησαμε μεσημερι σε αλλη περιοχη.
Εμεις τελικα φιλε Απολλων, πηρα εγω 16 μαυροπουλλους, 3 κοκκινες και 1 τσικλα και ο συντροφος 10 μαυροπουλλους 2 κοκκινες και 1 τσικλα. τα μισα μας ομως πουλια τα χτυπησαμε μεσημερι σε αλλη περιοχη.
-
- Full Member
Γεια σας κοπελια...ορεα μερα πανω η αληθκεια, φιλε απολλων θα τα πουμε την επομενη φορα. εγω 6 εκρεμμασα. 1 τριζαρουα 1 μαυρι 2 τζικλες 2 κοτσινες...
Ναι τωρα που το λαλεις εν παραξενο που εισχεν τοσους μαυρους αλλα ουτε μια μαυροτζικλα...εν στο club των χωρισμενων μαυροπουλλων που εδωκαμεν ??
Ναι τωρα που το λαλεις εν παραξενο που εισχεν τοσους μαυρους αλλα ουτε μια μαυροτζικλα...εν στο club των χωρισμενων μαυροπουλλων που εδωκαμεν ??

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Ωραια εγραψα το ορεα !!!!
ερωτηση προς τους διαχειριστες...γιατι η εικονα μου ειναι ετσι ?? (αν την βλεπετε και εσεις τεραστια και κομμενη στα 2)
ερωτηση προς τους διαχειριστες...γιατι η εικονα μου ειναι ετσι ?? (αν την βλεπετε και εσεις τεραστια και κομμενη στα 2)
- giorgos80
εν μεγαληAvis777 έγραψε:Ωραια εγραψα το ορεα !!!!
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2013 – 14 !!!
Ειλικρινα τα μπασιματα που γινονται την νυχτα εν απιστευτα..την μερα που πασειν;
Βγηκα εξω για τσιγαρο ακουω τσιτ αριστερα στο βαθος λεω εν της ιδεας μ;πριν τελειωσω την σκεψη τσιτ αριστερα τσιτ π πανω μου τσιτ δεξια μου..αν δεν ηταν σημαθκιασμενη γειτονια ηταν να φκω στην ταρατσα με τοσες σε περασμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βγηκα εξω για τσιγαρο ακουω τσιτ αριστερα στο βαθος λεω εν της ιδεας μ;πριν τελειωσω την σκεψη τσιτ αριστερα τσιτ π πανω μου τσιτ δεξια μου..αν δεν ηταν σημαθκιασμενη γειτονια ηταν να φκω στην ταρατσα με τοσες σε περασμα...
-
Νοθω σε...εν γινετε να φκω στη βεραντα και να μεν ακουω τσιπ...Αλλα πραγματικα το καλυτερο τοπουι εν μες το σχολειο μου,οι μαυροπουλλοι καμνουν παρτυ...axerkwtis έγραψε:Ειλικρινα τα μπασιματα που γινονται την νυχτα εν απιστευτα..την μερα που πασειν;
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια