Κοπέλια με ψάρι έπια με τζιήκλες άκουσα εψές... Αν φάμεν τζιαί λλία νερά αύριο εν να τριτώσει το κακό
Pathfinder έρκουνται οι καθαρισμένες με DHL (εν τες τρώω εγώ)
Ρε μάρκο άφηκε τζιαί καμμιά για λλόου μας..
Κοπελια κακα τα ψεματα αυριο εν θα εχει πουλι ετσι οπως ειναι ο καιρος μας.θελουμε και τα νερα ομως χρειαζομαστε τα.αν τες κοψουμε μεσα σε καμια λατζια μπορει....αλλα θωρω μας ουλλους να ερκουμαστε βρεμενοι παπαγαλοι πισω...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Έχει 5 εξορμήσεις να πάω αλλά αν σας βοηθά καθόλου εψές η ώρα 3 στην βεράντα (Στρόβολο) άκουσα 3-4 πουλιά και το πρωί κατα τες 9:00 στο μόνο πράσινο της γειτονιάς-μια συκιά- εκάθουνταν 5-6 πουλιά. Επήα κοντά και το επιβεβαίωσα ότι εσηκωστίκαν. Εν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή αν έμπηκαν καθόλου πουλιά. Εννα πιάσω το ρίσκο αύριο να πάω κανένα δειλινό.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
MARIOSE έγραψε:Κοπέλια με ψάρι έπια με τζιήκλες άκουσα εψές... Αν φάμεν τζιαί λλία νερά αύριο εν να τριτώσει το κακό
καλά ρε Μάριε εν κανί είσαι ατσιαμίς είσαι και κουφός και δέν τις ακούης? Εγέμωσε ο ακάμας πάλε. Ατε οργανώθου. Σάστα οπλα σου και τα καλάμια
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
MARIOSE έγραψε:Κοπέλια με ψάρι έπια με τζιήκλες άκουσα εψές... Αν φάμεν τζιαί λλία νερά αύριο εν να τριτώσει το κακό
καλά ρε Μάριε εν κανί είσαι ατσιαμίς είσαι και κουφός και δέν τις ακούης? Εγέμωσε ο ακάμας πάλε. Ατε οργανώθου. Σάστα οπλα σου και τα καλάμια. Πάρε και λίγες ελιάς μαύρες για δώλομα στο αγκίστρι
κρού κρού κρού οι Φασσούλες!!!!!!!!!
τσίου τσίου τσίου οι Τσιηκλούδες!!!!!
Εξερετική μέρα για τσίκλες
Δυστιχός όμως λίγο η αστοχία μου, λίγο οι βεβιασμένες τουφεκιές και λίγο το ότι πρώτι φορα κυνήγισα στο συγκεκριμένο τόπο και άρκισα να καταλάβω που επρεπε να σταθώ είχαν σαν αποτέλεσμα να καλλικώσω 8-10 πανεύκολα πουλιά. Τελικό αποτέλεσμα 5 τσίκλες.