Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

Δημοσίευση από Pathfinder »

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
τα lambro biturbo θελουν παγωνια!νομιζω ρε φιλε εν καμνουν για το νησι μας.η γνωμη μου :|
Να σου πω την αληθεια ετσι μου ειπε και καποιος αλλος απλα ειπα να το σιγουρεψω και να τις δοκιμασω σε μια πιο κρυα μερα γιατι ακουσα πολυ καλες κριτικες για το σκοτωμα τους.βγαζουν νομιζω 850bars πιεσης.
τα fiocchi αναφερομαι στα 37γρ νομιζω και εκεινα ειναι πιεσατα αρκετα

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re:

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Ελπιζω αυριο που καποιοι θα ειναι στις δουλειες τους να ειναι πιο ησυχα τα πραματα.ο καιρος παντως θα ειναι τελειος.οσον για τον παρεα που "εβραζε το σιεεεπετττο"ελπιζω να του κοπηκαν οι βελονες και να μεν βρισκει οπλουργο να του τες σασει;):):).Δοκιμασε κανενας τα fiochi 37hp η τα lampro biturbo?

ΑΛΕΞΗ ΤΑ BITURBO EINAI ΓΝΩΡΙΜΑ...ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ....ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΖΙ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 36ΑΡΙΑ!!!
Σολωνα μου γεια σου.δοκιμασα και αλλα τις λαμπρο και καποια μου εκαναν εντυπωση απλα επειδη ειμαι ανθρωπος που θελω να δοκιμαζω και να εχω εναλλαχτικες ειπα να τα βαλω στα πολεμοφοδια μου ;) ειναι οπως ειπα και πριν πιεσατα φυσιγγια.θα τα φυλαξω για διαφορετικες καιρικες συνθηκες :)καλα κγνηγια αυριο φιλοι:)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Panmoy έγραψε:Φιλε τα fiocchi 37gr τα επαιξα για ενα διαστημα με καποιες επιτυχιες...τα αλλαξα παλι γιατι με καποια αλλα φυσιγγια ειχα καλυτερα αποτελεσματα.
Αυριο σε καταδρομικη αποστολη παλε θα δοκιμασω το πρωι την RIO MINI MAGNUM BECADA 7 No. 97εκ. ανοιγμα :lol: σαν πρωτη τουφεκια στις ανθρωποφαγες φασσες του πρωινου( τζινες που ερκουνται πανω σου να σε φαν).Αν δεν μου αρεσει για καποιο λογο τοτε το δηλητηριο superfelt θα μιλησει και παλι ;)
Γεια σου ρε Παντελη :)φιλε ειπα να τα δοκιμασω και θα δειξει:)αφησμας τζιε μας λιες ;)

Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Φιλε τα fiocchi 37gr τα επαιξα για ενα διαστημα με καποιες επιτυχιες...τα αλλαξα παλι γιατι με καποια αλλα φυσιγγια ειχα καλυτερα αποτελεσματα.
Αυριο σε καταδρομικη αποστολη παλε θα δοκιμασω το πρωι την RIO MINI MAGNUM BECADA 7 No. 97εκ. ανοιγμα :lol: σαν πρωτη τουφεκια στις ανθρωποφαγες φασσες του πρωινου( τζινες που ερκουνται πανω σου να σε φαν).Αν δεν μου αρεσει για καποιο λογο τοτε το δηλητηριο superfelt θα μιλησει και παλι ;)
Γεια σου ρε Παντελη :)φιλε ειπα να τα δοκιμασω και θα δειξει:)αφησμας τζιε μας λιες ;)

Τι νουμερο θα την παιξεις τη Fiocchi ρε Αλεξη 5αρι, 6αρι??
Φασσες πολλες φιλε μου..το προβλημα εν που αποφασιζουν καμμια φορα να παν αλλου τζαι αφηνουν μας με θκιο σηιλη καμενα :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Φιλε τις πηρα σε 4αρι.οι φασσες στην περιοχη ειναι πειραγμενες και δεν σου διουν τσανς ευκολα

Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

Εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο....??
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Panmoy »

Ως τες 8 30 που εφυα για να παω δουλεια, δεν εξητζιθκιασεν ουτε φτερο φασσας. Οι κυνηγοι πολλοι τζαι αρκετες σηιπεθκιες σε τζικλες (εθωρουν τους θεωρειο που ψηλα). Τα πουλια επηραν μυρωθκια την κατασταση τζαι εκουρρωσαν μες τα σεντονια τους (πευκα) :shock: :lol: Ο χρονος μου ηταν περιορισμενος και οι επολογες μου ηταν προ-καταδικασμενες. Αλλα τζαι παλε.. μετα το κυνηγι παεις δουλεια με αλλον αερα ρε παιδι μου 8-)
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

P1220753.JPG
αφησα δυο φασσινια δειπνο για τους καημενους αλουπους μπας κ ξηλιφτουσιν :cry: :cry: :cry:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
ASE
Full Member

Δημοσίευση από ASE »

ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από canastas »

Μπραβο παιδια παντα τετοια. Δωστε μου δυναμη για την κυριακη :)
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”