ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Laurona
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Φιλοι μογ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
εν παση περιπτωση ομως επειδη εγω προσωπικα δεν μπορω να ασχοληθω οσο εσεις με δοκιμες κλπ και επειδη εχασα την αυτοπεποιθηση μου στο φυσιγγιο αυτο θΑ παρω καποιο αλλο να δοκιμασω.
ποιο στενα τσοκ δεν διατιθεμαι να βαλω και παλι για σκοπους αυτοπεποιθησης οποταν αυτα θα τα ριξω στο σκοπευτηριο.
καταλαβαινω τι λετε απλα λογω αυτοπεποιθησης αποκλειστικα θα δοκιμασω αλλκ φυσιγιο.
ευχαριστω και παλι.
εν παση περιπτωση ομως επειδη εγω προσωπικα δεν μπορω να ασχοληθω οσο εσεις με δοκιμες κλπ και επειδη εχασα την αυτοπεποιθηση μου στο φυσιγγιο αυτο θΑ παρω καποιο αλλο να δοκιμασω.
ποιο στενα τσοκ δεν διατιθεμαι να βαλω και παλι για σκοπους αυτοπεποιθησης οποταν αυτα θα τα ριξω στο σκοπευτηριο.
καταλαβαινω τι λετε απλα λογω αυτοπεποιθησης αποκλειστικα θα δοκιμασω αλλκ φυσιγιο.
ευχαριστω και παλι.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Και πολύ καλά θα κάνεις.... η ψυχολογία μετά το κοντάκι είναι αυτή που φέρνει τις επιτυχίες!!!Laurona έγραψε:Φιλοι μογ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
ευχαριστω και παλι.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
και το καλο κοντακι καλη ψυχολογια φερνειΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Και πολύ καλά θα κάνεις.... η ψυχολογία μετά το κοντάκι είναι αυτή που φέρνει τις επιτυχίες!!!Laurona έγραψε:Φιλοι μογ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
ευχαριστω και παλι.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
ΜΒΧ32
======
Κάλυκας NSI/70 (πραγματικό), {615},{1,70 Χ 32 Νο7/8/9},{LB6(28)+ΦΕΛΛΟΣ 16},{11/*8/59,50}
F2X28
======
Kάλ. PATARCA TIGRE/64,50,{645 tre forti},{1,40 X 30
No7/8/9},{ΦΕΛ.17},{0/ΦΕΛ.3 ΧΙΛ/60,50}
Τα φυσίγγια βερνικώθηκαν με ένα απλό διαφανές σπρε΄υ΄ για πλήρη
αδιαβροχοποίηση.Ειναι μια μέθοδος που εφάρμοζαν στα χάρτινα φυσίγγια
τους τόσο η REMINGTON όσο και η WINCHESTER και έφεραν την ένδειξη
LACQUERED (βερνικωμένα)

windows screenshot

image hosting 20mb

picture share

free screen capture
======
Κάλυκας NSI/70 (πραγματικό), {615},{1,70 Χ 32 Νο7/8/9},{LB6(28)+ΦΕΛΛΟΣ 16},{11/*8/59,50}
F2X28
======
Kάλ. PATARCA TIGRE/64,50,{645 tre forti},{1,40 X 30
No7/8/9},{ΦΕΛ.17},{0/ΦΕΛ.3 ΧΙΛ/60,50}
Τα φυσίγγια βερνικώθηκαν με ένα απλό διαφανές σπρε΄υ΄ για πλήρη
αδιαβροχοποίηση.Ειναι μια μέθοδος που εφάρμοζαν στα χάρτινα φυσίγγια
τους τόσο η REMINGTON όσο και η WINCHESTER και έφεραν την ένδειξη
LACQUERED (βερνικωμένα)

windows screenshot

image hosting 20mb

picture share

free screen capture
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
Αυτά είναι φυσίγγια, μπράβο Κώστα.......!!!!
Τα στρογγυλά με στροφειο Lyman ή Diana...???
Εξαιρετικό όπως και τα αστέρια.
Τα στρογγυλά με στροφειο Lyman ή Diana...???
Εξαιρετικό όπως και τα αστέρια.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Από εβδομάδας θα βγάλω κάτι δοκιμές από 24 γραμμάρια που βάζουν κάτω και τα 35 γραμμάρια στα 35 μέτρα με μπαρουτια D20 CSB6 206v C7v 

- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ωπααα.... ο Αντρέας φόρτωσε άγρια!!!! προβλέπω ανατροπές...
Albert Einstein
Albert Einstein
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Και που είσαι ακόμα Κώστα.... τωρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μου δοκιμές στο φουλ! !ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ωπααα.... ο Αντρέας φόρτωσε άγρια!!!! προβλέπω ανατροπές...

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member