BERETTA DT 11
- XS^PRESTIGE
- Full Member
Re: BERETTA DT 11
ΠΕΡΙΠΟΥ €7000,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠ.
The best there is
-
- Full Member
Γεια σας!
Ειμαστε σιγουροι πως το καινουργιο μοντελο που θα κοσμει την υπεροχη συλλογη της Beretta θα σας καταπληξει!
Απο τις αρχες Οκτωβριου θα διατιθεται στα καταστηματα μας σε sporting trap και skeet!
Η τιμη του θα κυμανθει απο τις 6,000-7,000 ευρω και μαζι πολυ πιθανον και ενα δωρο εκπληξη!!!
Εμεις το ειδαμε το DT11, ανυπομονουμε να το δειτε και ολοι εσεις!
Καλη σας μερα!!
Georgina
Ειμαστε σιγουροι πως το καινουργιο μοντελο που θα κοσμει την υπεροχη συλλογη της Beretta θα σας καταπληξει!
Απο τις αρχες Οκτωβριου θα διατιθεται στα καταστηματα μας σε sporting trap και skeet!
Η τιμη του θα κυμανθει απο τις 6,000-7,000 ευρω και μαζι πολυ πιθανον και ενα δωρο εκπληξη!!!
Καλη σας μερα!!
Georgina
- Laurona
Ατε τζιε ειδαμεν το Γεωργια, το πολλυ πολλυ να του μιτσοκαμμισουμεν νακκον, εν νομιζω να μπορει ο παραπανω κοσμος σημερα να δωκει 7000 για οπλο( πλην σκοπευτων κλπ)
)
Αλλα αν θελεις εν τα γενεθλια μου σημερα, καμε μου το δωρον και εννα το δειχνω εγω μετα οποιου θελει να το δει
)

Αλλα αν θελεις εν τα γενεθλια μου σημερα, καμε μου το δωρον και εννα το δειχνω εγω μετα οποιου θελει να το δει

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
-
- Full Member
xronia πολλα φιλε laurona
γιατι φιλε laurona εν μπολα 7000.....ασε να εβρω κερω να δοκω τον γιρο μου να το δω που κοντα και αν μου αρεσει ενα προχορισωω

γιατι φιλε laurona εν μπολα 7000.....ασε να εβρω κερω να δοκω τον γιρο μου να το δω που κοντα και αν μου αρεσει ενα προχορισωω

- Laurona
Αγγελε το πολλα εν υποκειμενικον για τον καθεεναν μας ρε φιλε εννε??
Εσενα εαν σου φαινονται λιγα φιλε μου, καλα να εισαι και ειναι και δικαιωμα σου και γουστο σου.Μιλωντας για εμεναν ομως φιλε μου, ναι εν πολυ το ποσο
ΟΜΩΣ για ενναν σκοπευτη , ξερω οτι ΔΕΝ ειναι, οχι γιατι εχει οικονομικη ανεση, αλλα γιατι το οπλο ειναι το απολυτο μεσο για την επιτυχια του.Αρα αλλος παρονομαστης ο ενας και αλλον ο αλλος.
Οτι και να πεις ομως, για εναν μεσον κυνηγο, οχι σκοπευτη, με εναν μετριο μισθο, ΝΑΙ 7000 Ευρω εν πολλα φιλε μου
Αμα εμπορουν να πιασω οπλο 7000 ευρω, πιστεψε μου, ηταν να κοψω τζιε το τζινιν για να μεν το χταρω
Εσενα εαν σου φαινονται λιγα φιλε μου, καλα να εισαι και ειναι και δικαιωμα σου και γουστο σου.Μιλωντας για εμεναν ομως φιλε μου, ναι εν πολυ το ποσο

ΟΜΩΣ για ενναν σκοπευτη , ξερω οτι ΔΕΝ ειναι, οχι γιατι εχει οικονομικη ανεση, αλλα γιατι το οπλο ειναι το απολυτο μεσο για την επιτυχια του.Αρα αλλος παρονομαστης ο ενας και αλλον ο αλλος.
Οτι και να πεις ομως, για εναν μεσον κυνηγο, οχι σκοπευτη, με εναν μετριο μισθο, ΝΑΙ 7000 Ευρω εν πολλα φιλε μου

Αμα εμπορουν να πιασω οπλο 7000 ευρω, πιστεψε μου, ηταν να κοψω τζιε το τζινιν για να μεν το χταρω

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- marinos.a
- Site Admin
κάνει ρε Ξανθοπουλλε, το όπλο εννα το πιάσω εγω τζιε δίω σου εσένα το δώρο έκπληξηLaurona έγραψε:Αγγελε το πολλα εν υποκειμενικον για τον καθεεναν μας ρε φιλε εννε??
Εσενα εαν σου φαινονται λιγα φιλε μου, καλα να εισαι και ειναι και δικαιωμα σου και γουστο σου.Μιλωντας για εμεναν ομως φιλε μου, ναι εν πολυ το ποσο![]()
Οτι και να πεις ομως, για εναν μεσον κυνηγο, οχι σκοπευτη, με εναν μετριο μισθο, ΝΑΙ 7000 Ευρω εν πολλα φιλε μου![]()

και τώρα σοβαρολογώντας, ασχέτως οικονομικής δυνατότητας του καθενός και σε απολυτούς αριθμούς οι 7000 είναι 2-4 μισθοί για τον μέσο κύπριο.
παρ όλα αυτά επειδή είμαστε παθιασμένοι με τα χόμπι μας, έχει κάποιους που θα τα χώσουν και θα το πάρουν.
Σκέψου πόσους νεαρούς κάτω των 25 βλέπουμε καθημερινώς να καβαλούν μοτοσυκλέτες άνω των 10000 ευρώ.
Περι ορέξεως ουκ εστι φιλονικία.
Στο δια ταύτα το σιηπετουιν φαίνεται ΜΕΛΙ

Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
καταλαβενοσε απολιτα φιλε laurona
αλα εν το περνο οποσ εσιι εγωω οτι αμαν πιασο ενα πραμα ακριβοο κτλ πρεπι να μινησκι εκι
και εγω εχοo οπλο holland&hollnad που εν και σιλεχτικο μοντελο πανεμορφο και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αλλα περνοτο και το X5 πενροτωω κυνηγι αλλα ok εν θα παρω ενα αυτοκινιτο saloun ακριβο η οτι διποτε πασ τα κακαφα
φιλικα αγγελοσ

αλα εν το περνο οποσ εσιι εγωω οτι αμαν πιασο ενα πραμα ακριβοο κτλ πρεπι να μινησκι εκι
και εγω εχοo οπλο holland&hollnad που εν και σιλεχτικο μοντελο πανεμορφο και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αλλα περνοτο και το X5 πενροτωω κυνηγι αλλα ok εν θα παρω ενα αυτοκινιτο saloun ακριβο η οτι διποτε πασ τα κακαφα
φιλικα αγγελοσ

- LOUIS SETTER
- Full Member
4Georgina έγραψε:Γεια σας!
Καλη σας μερα!!
Georgina
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- πανικος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΑΣΤΕΙΟ)
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 7000 ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100000 ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 3-4000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΕΣΙΗ ΓΕΝΕΚΑ ,ΝΑ ΜΕΝ ΕΚΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΖΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΟΤΖΕΦΑΛΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΕΝ ΕΣΙΗ ΚΟΠΕΛΛΟΥΚΙΑ,
ΤΖΕ ΝΑ ΕΣΙΗ ΜΙΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΛΕΥΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ,
Η ΠΑΠΑΝ ΠΑΣΙΗΝ .ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΝΚΑΛΟΙ ΤΖΕ ΟΙ ΣΙΕΠΕΤΤΟΙ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ,ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ ΑΝ ΜΑΘΚΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΖΕ ΜΑΗΡΕΥΚΟΥΤΑ ΤΖΙΟΛΑΣ?
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 7000 ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100000 ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 3-4000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΝ ΕΣΙΗ ΓΕΝΕΚΑ ,ΝΑ ΜΕΝ ΕΚΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΖΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΟΤΖΕΦΑΛΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΕΝ ΕΣΙΗ ΚΟΠΕΛΛΟΥΚΙΑ,
ΤΖΕ ΝΑ ΕΣΙΗ ΜΙΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΛΕΥΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ,
Η ΠΑΠΑΝ ΠΑΣΙΗΝ .ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΝΚΑΛΟΙ ΤΖΕ ΟΙ ΣΙΕΠΕΤΤΟΙ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ,ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΤΕ ΑΝ ΜΑΘΚΙΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΖΕ ΜΑΗΡΕΥΚΟΥΤΑ ΤΖΙΟΛΑΣ?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Η ΠΑΠΑΝ ΠΑΣΙΗΝ.
100000 3-4000
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΟΤΕΕΕΕ
..........

Η ΠΑΠΑΝ ΠΑΣΙΗΝ.